Edit this page
Modify this page
Edit this string
         
Yogaesoteric.net vă oferă: 3502 articole Actualitate; 2317 articole Demascarea Masoneriei; 774 articole Yoga; 310 articole Tradiția yoghină; 158 articole Revelații; 804 articole Spiritualitate universală; 142 articole Șivaism; 420 articole Tantra; 939 articole Sănătate; 497 de articole Astrologie; 412 articole Paranormal; 162 articole Civilizații extraterestre.

  
ANUNȚURI:


Linkuri recomandate:CURSURI de YOGA pentru GRUPA I din PROVINCIE actualizat 22 septembrie

Drept la replică:Video:


Articolul săptămânii:

Strategii de (re)educare pentru epoca post-viață!
Se pare că în zilele noastre omul pur și simplu nu mai este la modă! Din făptura creată și definită de Dumnezeu ca fiind făcută după chipul și după asemănarea Sa devine o ființă vie care se autodefinește prin propria voință sau, mai tragic, prin voința altora aflați în poziții de putere. Voința și fantezia acestui nou tip de humans devine criteriul absolut în antropologia și sociologia contemporană.
[21 septembrie 2018]
Articolul principal din săptămânile precedente:
 

Articole noi de Gregorian Bivolaru:

Unele taine ale privirii şi ale ochilor (VI)
În simbolism, ochiul a fost mereu asociat cu lumina şi cu facultăţile percepţiilor spirituale. În conformitate cu punctul de vedere al celor iniţiaţi, ochiul nu este doar un organ receptiv, căci din ochi ies şi se manifestă anumite raze, anumite energii subtile, care ajută omul să perceapă tot şi toate cele care îi sunt exterioare şi se află în apropierea lui.
[13 septembrie 2018]
 
[Actualitate]
În data de 26 mai 2012, profesorul de yoga Gregorian Bivolaru a acordat prin telefon un interviu în exclusivitate postului TV Antena 1, solicitând dezminţirea ştirii false răspândite de presă în zilele anterioare, conform căreia, chipurile, el ar fi „dispărut” din Suedia.
[Actualitate]
În timp ce autorităţile române caută să ascundă sub preş adevărurile incomode despre persecuţiile la care au fost supuşi profesorul de yoga Gregorian Bivolaru şi sute de membri şi cursanţi MISA, peste hotare acest caz atrage din ce în ce mai mult atenţia presei, a activiştilor organizaţiilor non-guvernamentale şi a zeci de europarlamentari.
Sicriul găsit, după 2000 de ani
[Paranormal]
Arheologii au făcut o descoperire râvnită de peste 2000 de ani. Aceștia sunt aproape convinși că sicriul misterios de granit negru descoperit într-un oraş egiptean îi aparține lui Alexandru cel Mare.
[22 septembrie 2018]
Legea offshore a fost adoptată, am fost trădați în proporție de doar 65%!
[Demascarea Masoneriei]
Nu, nu am învins pe resurse… Nu, nu avem de ce să ne felicităm: am fost trădați în proporție de doar 65%!!! Ne mai putem felicita poate doar pentru că am evitat adoptarea de către Parlament a unei legi dezastruoase… și am forțat adoptarea unei legi nu dezastruoase, ci doar foarte proaste. Căci da, PLX 33/2018 este foarte proastă!
[22 septembrie 2018]
Cea mai mare corabie din lume, construită recent în Franța
[Actualitate]
Recent în Franța a fost finalizată construcția celei mai mari nave din istoria omenirii, botezată „Armonia Mării” (Harmony of the seas). Corabia a fost construită timp de doi ani și ea va deservi o rută turistică extrem de populară, cu începere în portul din Barcelona.
[22 septembrie 2018]
Dezbrăcați complet, la bar
[Actualitate]
Un club din Londra a reușit să surprindă pe toată lumea cu o inițiativă neobișnuită prin care serviciile matrimoniale sunt duse la limita extremă. Întâlnirile aici au loc între oameni complet dezbrăcați, astfel că dezinhibiția ar trebui să fie baza pentru orice început de relație.
[22 septembrie 2018]
Ingeniozitate uimitoare
[Actualitate]
Doi țigani cerșetori români în Franța se întâlnesc și se întreabă unul pe altul: – Câți bani ai strâns azi? – Șase euro... Dar tu cât ai câștigat? – 6.000 de euro! – Cee? Cum ai făcut de ți-au dat așa de mult?
[22 septembrie 2018]
Ce este România profundă?
[Demascarea Masoneriei]
O Românie care nu e neapărat «pășunistă», nu e doar România rurală, ci și România urbană, a micilor meșteșugari, a micilor întreprinzători, a unor segmente ale profesiilor liberale, preoțimii, profesorilor.
[21 septembrie 2018]
31 de lacuri spectaculoase din România
[Actualitate]
În România există numeroase locuri de o frumusețe inimaginabilă. Din păcate, unele dintre acestea nu au parte de promovarea pe care o merită cu adevărat. Vă prezentăm câteva dintre cele mai spectaculoase lacuri din țara noastră, aflate în zone extrem de pitorești.
[21 septembrie 2018]
Descoperire fabuloasă: creierul uman este conectat cu Universul
[Spiritualitate universală]
Cercetări științifice recente au condus la concluzia extraordinară că un rol esențial în procesele foarte fine ale gândirii îl au anumite interacțiuni de la nivelul creierului în care sunt implicate particule cosmice din familia leptonilor.
[21 septembrie 2018]
Cele 12 culori ale dragostei
[Spiritualitate universală]
Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate; dragostea nu invidiază, dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte rău, nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr, acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul.
[21 septembrie 2018]
Tinerele generații devin din ce în ce mai proaste: oamenii de știință au descoperit că IQ-ul scade cu 7 puncte pe generație
[Actualitate]
Punctajele IQ ale generațiilor tinere au început să se deterioreze după ce a urcat în mod constant de la al Doilea Război Mondial, se arată într-un nou studiu.
[20 septembrie 2018]
Afacerea Skripal, realități și speculații
[Actualitate]
Cazul Skripal, ale cărui repercusiuni politice internaționale sunt extrem de importante, a ridicat o serie de întrebări la care anchetatorii, politicienii, mass-media și opinia publică au formulat răspunsuri parțiale și neconcludente.
[20 septembrie 2018]
Un renumit doctor american dezvăluie secretul tinereții veșnice
[Sănătate]
Dr. Brian Clement: Dieta raw-vegană este cheia către o viață mai bună și mai lungă. Studiile pe care noi le-am făcut arată că legumele, vlăstarii sau algele ajută la păstrarea membranei celulei și, astfel, încetinesc procesul de îmbătrânire. Majoritatea oamenilor sunt ceea ce mănâncă, dar secretul longevității constă în diminuarea exceselor. O dietă echilibrată și bogată în nutrienți are un efect benefic asupra calității și longevității vieții.
[20 septembrie 2018]
Când suferim pe nedrept trebuie să ştim că asta se petrece cu îngăduinţa lui Dumnezeu, fie pentru a ne spăla păcatele, fie pentru a primi cunună
[Spiritualitate Universală]
În viaţa aceasta tuturor li se aplică legea răsplătirii. De aceea cei virtuoşi sunt cuprinşi de necazuri. De aceea cei nedrepţi se desfată în bunătăţi. Primii sunt pedepsiţi aici pentru puţinele lor păcate, şi în felul acesta nu vor fi lipsiţi de rai. Ceilalţi sunt răsplătiţi aici pentru puţinele lor fapte bune, şi vor fi pedepsiţi în Lumea de dincolo pentru multa lor răutate.
[20 septembrie 2018]
Uniunea Europeană neintegrată
[Actualitate]
La începutul anilor 2000, prin lecturi sistematice din publicistica occidentală, am redescoperit marile idei ale stângii politice adaptate provocărilor globalizării. Ignorate, ori trimise în derizoriu de către durii neoconservatori, ideile stângii, deși constituiau semnale de alarmă asupra direcțiilor greșite spre care este manipulată omenirea, au rămas la nivelul cercetărilor de bibliotecă.
[20 septembrie 2018]
5G și rețeaua de control a IA. Prima Parte
[Demascarea Masoneriei]
Într-un interesant documentar, australianul Max Igan, cercetător, gazdă radio și producător de film, face o analiză radicală a ceea ce este rețeaua 5G și implicațiile acesteia. Vă oferim mai jos transcrierea câtorva dintre ideile expuse în prima parte a filmului, tradus integral de echipa blogului Ieșirea din Matrix.
[19 septembrie 2018]
7 FENOMENE UIMITOARE care se petrec în trupul nostru când ne îndrăgostim
[Tantra]
Dincolo de ce simțim atunci când suntem prinși în mrejele iubirii, există o întreagă știință, pe care oamenii caută să o înțeleagă. Savanții au studiat motivele pentru care comportamentul nostru se transformă atât de mult atunci când ne îndrăgostim.
[19 septembrie 2018]
Războiul sirian s-a terminat și America l-a pierdut
[Actualitate]
Bashar al-Assad a câștigat și merită să ne gândim la motivul înfrângerii Statelor Unite, scrie revista americană Foreign Policy. Dar acum, că războiul din Siria a fost decis, merită să ne gândim la rolul Statelor Unite în noul Orient Mijlociu.
[19 septembrie 2018]
De ce mâncarea este, de fapt, şi informație
[Sănătate]
Hrana, deşi o condiţie esenţială a vieţii, este rareori apreciată la adevărata sa valoare. Dincolo de rolul său convenţional ca sursă de energie şi de elemente de bază în structura trupului, noi descoperiri pe frontispiciul ştiinţei arată că hrana este şi o sursă importantă de informaţii.
[19 septembrie 2018]
Bilderberg 2018 a decis că trebuie să se «ocupe» de naționalism și media online independentă
[Demascarea Masoneriei]
Naționalismul și mass-media online independentă au fost marile bătăi de cap ale participanților la întâlnirea Bilderberg 2018. Sunt cele mai mari bariere în fața globalizării și sunt privite ca fiind instrumente ale rezistenței și ale trezirii conștiințelor în fața planurilor satrapilor mondiali.
[19 septembrie 2018]
Prostia nu are limite: Anunțuri de nuntă în spațiu
[Actualitate]
Cerul nu mai este limita pentru îndrăgostiții care se gândesc la moduri neobișnuite de a-și comemora nunta, iar o companie japoneză se ocupă de acest lucru, informează AFP.
[18 septembrie 2018]
Ce să alegem, storcătorul de fructe sau blenderul?
[Sănătate]
Poate să pară surprinzător pentru unii dintre noi, însă sucurile de fructe preparate cu storcătorul prezintă unele dezavantaje.
[18 septembrie 2018]
NATO: Toate-s vechi şi nouă sunt toate
[Actualitate]
NATO împlineşte anul viitor 70 de ani într-un postbelic care, din diverse motive ale celor care au făcut jocurile, nu s-a consumat, elucidat, reaşezat pe deplin şi mai ales cum ar trebui, un moment istoric instabil şi incert care parcă fuge mereu să-şi fixeze propria-i umbră.
[18 septembrie 2018]
Clubul Bohemian: secta globală (II)
[Demascarea Masoneriei]
„Sclavii de vârstă înaintată sau cu programare defectuoasă au fost uciși într-un rit sacrificial, la întâmplare, pe terenurile împădurite ale Clubului Bohemian, și am simțit că era doar o chestiune de timp până când va veni rândul meu.”
[18 septembrie 2018]
Momentul în care omul a oprit... cascada Niagara
[Paranormal]
Povestea puțin cunoscută a momentului în care omul a oprit cea mai mare cascadă și una dintre principalele resurse de apă potabilă de pe planetă, Cascada Niagara, ne face să credem că putem nu doar să ne transformăm planeta într-un gigant de oțel și beton, ci să o și ajutăm. Ideea este că uneori ne mai și iese, precum în povestea pe care v-o relatăm…
[18 septembrie 2018]
Viața adevărată începe acolo unde se termină frica!
[Spiritualitate universală]
Atunci când vom învăţa cum să ne deschidem către adevărata noastră natură, nimeni nu ne va mai putea răni. Cu cât vom fi mai în contact cu Sinele nostru, cu atât mai deschişi vom fi spre a simţi iubirea dinlăuntrul nostru.
[17 septembrie 2018]
Scleroza multiplă – Studiu clinic pe 83 de pacienți tratați naturist
[Sănătate]
Scleroza multiplă este o suferință degenerativă a creierului și/sau măduvei spinării. Medicina convențională o consideră incurabilă și consideră în toate tratamentele practicate doar teoria auto-imunitară a originii bolii, oferind medicație imuno-supresoare. În schimb în optica naturistă este acceptat faptul demonstrat în studii moderne complexe că regenerarea e o realitate în creier.
[17 septembrie 2018]
«Cred că suntem într-o perioadă foarte foarte gravă pentru lume»
[Actualitate]
O comunitate transatlantică divizată ar transforma Europa într-un „apendice al Eurasiei”, la mila Chinei, care dorește să-și recapete rolul istoric al Regatului de Mijloc și de „consilier principal al menirii”, crede fostul secretar american de stat Henry Kissinger.
[17 septembrie 2018]
Audiere de pomină în Congresul SUA. Cum au ajuns serviciile secrete să fie sinonime cu democrația
[Actualitate]
Pe 12 iulie a.c., când președintele Donald Trump își încheia participarea la un Summit NATO pe care l-a transformat într-un adevărat spectacol, în SUA începea cea mai violentă audiere care a avut loc în Congres. Evenimentele de la Washington l-au interesat pe Donald Trump mai mult decât miliardele de dolari pe care le dorește din partea aliaților europeni, în schimbul protecției americane.
[17 septembrie 2018]
30 de milioane de oameni – unde se află și cum trăiește cel mai populat oraș din lume
[Actualitate]
Probabil știți că actualmente China este cea mai populată țară din lume, depășind cu mult alte state la acest capitol (și la multe altele în ultimul timp). Așadar, cel mai populat oraș din lume se află în China, dar nu este nici capitala țării, nici Hongkong și nici Shanghai. Cel mai populat oraș din China este totodată și cel mai mare ca suprafață – se numește Chongqing și se află în partea centrală a țării.
[17 septembrie 2018]
Fakemedia și legea vaccinării obligatorii
[Demascarea Masoneriei]
Legea vaccinării obligatorii a trecut prin numeroase faze – aprobări, revizuiri, dezbateri publice – proiectul fiind în continuare intens contestat. În lupta de a le impune românilor să fie vaccinați cu forța, mass-media principală s-a arătat a fi o portavoce a sistemului, manipulând grosolan date, fapte, lansând fumigene.
[16 septembrie 2018]
Scrisoare către Dumnezeu: «Doamne, îţi mulţumesc că îmi dai zilnic o pâine şi un blid de mâncare»
[Spiritualitate Universală]
Încă de la început, Doamne, Îţi sunt recunoscător că mi-ai dat puterea de a mă mulţumi cu un petic de cer ghimpat, spre care speranţele mele, prin ochii înlăcrimaţi, zboară printre nori, sus, acolo… atât de departe, la Tine!
[16 septembrie 2018]
România, fruntașă la numărul de masoni. 40.000 de români sunt înscrişi în lojile masonice
[Demascarea Masoneriei]
Directorul editorial al României Libere, jurnalistul Sabin Orcan, a discutat cu regizorul Bobby Păunescu despre masonerie, în cadrul unei emisiuni X-press, de pe postul B1 TV.
[16 septembrie 2018]
ONU: Agenda 2030 este dezvăluită – Modelul ascuns pentru înrobirea definitivă a omenirii sub stăpânii corporativi cei vicleni și nemiloși
[Demascarea Masoneriei]
Vestitul document Agenda 21 s-a transformat în Agenda 2030, în anul 2015. Acest document descrie nimic altceva decât preluarea de către un guvern mondial a fiecărei națiuni de pe planetă. „Obiectivele” enunțate sunt de fapt cuvinte cod pentru agenda unui guvern fascist corporativ, care va închide omenirea într-un ciclu devastator al sărăciei, în același timp cu îmbogățirea celor mai puternice corporații globaliste precum Monsanto și DuPont
[16 septembrie 2018]
Un băiat a rămas timp de 12 ani în comă. Ce a spus când s-a trezit a uluit pe toată lumea
[Paranormal]
Cazul unui băiat din Africa de Sud, care a petrecut timp de 12 ani în comă, a şocat pe toată lumea.
[16 septembrie 2018]
Cererea pentru bani lichizi a crescut dramatic în Puerto Rico după ce uraganul a lovit rețeaua de bancomate
[Actualitate]
Turiștii şi rezidenții îşi numărau banii, tot mai puțini după trecerea uraganului. Unii dintre ei au fost luați total prin surprindere, ne mai având bani nici măcar pentru a se întoarce acasă. Insula din Caraibe a devenit pentru o săptămână o societate bazată doar pe bani în numerar.
[15 septembrie 2018]
O nouă metodă de a obține recolte bogate
[Sănătate]
Câți oameni, atâtea metode, și fiecare dintre ele sunt de ajutor. Dacă sunteți în căutarea unui secret pentru grădina voastră, atunci puteți să puneți în practică și această variantă, care poate că vi se va potrivi. Este o metodă nouă, dar foarte eficientă. Grădinăritul poate fi o îndeletnicire ușoară și plăcută.
[15 septembrie 2018]
Mândria îndepărtează lucrarea harului dumnezeiesc, smerenia îi arde pe demoni
[Spiritualitate universală]
Mândria îndepărtează lucrarea harului dumnezeiesc, smerenia îi arde pe demoni, spun în esență cărțile duhovnicești. Smerenia e mai importantă decât asceza, iar dacă nu o avem, Dumnezeu ne lasă să cădem în păcate ca să ne vedem neputința și să ne smerim.
[15 septembrie 2018]
În loc să apere resursele ţării, SRI-ul face lobby «de specialitate» la legea offshore pentru multinaţionale şi în dauna României
[Actualitate]
Mai nou, dincolo de puterile sporite pe care şi le-a arogat fie cu de la sine putere, fie prin actele guvernului Cioloş, care l-a făcut, în mod neconstituţional, organ de cercetare penală, SRI-ul a trecut şi la activitatea de lobby.
[15 septembrie 2018]
Războaiele nevăzute se câștigă cu aliați discreți, nu cu ambasadori guralivi
[Actualitate]
În timp ce într-un film alb-negru și cu sonor prost politicienii români se păruiesc precum chiorii, de partea cealaltă a ecranului de proiecție rula un film în Dolby Cinema system, în care războaiele „nevăzute” se câștigă cu aliați discreți și hotărâți, nu cu ambasadori obraznici și guralivi de tip Hans Klemm.
[15 septembrie 2018]
Statisticile guvernului SUA: Vaccinul antigripal este cel mai periculos vaccin din America
[Sănătate]
Un raport publicat în 2013 de către Departamentul de Justiție arată că mai mult de jumătate din toate cazurile soluționate de Programul Național de Compensare a Vătămărilor Provocate de Vaccin, denumit și Curtea Vaccinului, au fost pentru leziunile provocate de vaccinul antigripal.
[14 septembrie 2018]
Vă mai amintiți de Slobodan Miloșevici?
[Demascarea Masoneriei]
În martie 2006, fostul președinte iugoslav Slobodan Miloșevici murea după gratii, în urma unui atac de cord. Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie îl judeca deja de cinci ani. I-a refuzat solicitarea de a fi tratat într-o clinică de cardiologie din Rusia. Și l-a mai judecat vreo zece ani după moarte. În 2016, judecătorii de la Haga au stabilit în unanimitate că Miloșevici nu a făcut parte dintr-o acțiune criminală.
[14 septembrie 2018]
Crede, așadar, că niciodată suferinţa ta nu poate întrece măsura. Dumnezeu veghează asupra fiecărui om
[Spiritualitate Universală]
Grădinarul retează pomii ca să crească mai repede şi mai bine. Însă dacă retează prea mult din crengi şi din tulpină, pomul se usucă.
[14 septembrie 2018]
Cheia neutralității și dizolvarea Matricei
[Actualitate]
Mulți oameni se întreabă ce pot face pentru a contribui la dizolvarea Matricei. Răspunsurile, pentru a obține libertatea, sunt simple multe dintre ele, însă timpul necesar pentru a practica poate fi o provocare din cauza programului de supraviețuire existent în cadrul matricei.
[14 septembrie 2018]
«Ochiul lui Sauron» se află la 25 de ani distanță de Pământ
[Paranormal]
Fomalhaut se clasează pe locul 17, între cele mai strălucitoare stele de pe cerul nopții. Se află la aproximativ 25 de ani lumină de Pământ. Steaua respectivă are de două ori masa Soarelui nostru, dar este cu mult mai fierbinte și mai luminoasă. La examinarea lui Fomalhaut în spectru infraroșu, vom vedea un mare inel de praf stelar, acolo unde s-ar putea forma noi planete. Ceea ce apare în imagine seamănă destul de bine cu… Ochiul lui Sauron.
[13 septembrie 2018]
O nouă criză financiară este doar o problemă de timp
[Actualitate]
Venirea unei noi crize financiare este doar o problemă de timp. Ce formă va lua aceasta, nimeni nu poate şti exact. În prezent, pe pieţele emergente, ceea ce la început a fost doar o teamă a devenit o realitate: o criză monetară se propagă de la o ţară la alta.
[13 septembrie 2018]
O epidemie surprinzătoare de autism – Ce ne așteaptă?
[Sănătate]
Vacciniştii se bazează puternic pe argumentul statistic. Adică ce-i asta cu efectele adverse ale vaccinurilor? Se-ntâmplă rar. Câte un caz ici colo, iar dacă propaganda nu-l mediatizează, el nu există. Într-adevăr, ce nu știm, nu ne afectează. Pe moment. Dar hai să ne uităm pe cifre.
[13 septembrie 2018]
Iată ce nu ți-a spus nici Digi și nici Antena 3 despre protestul din Piața Victoriei. Adevărul relatat de la fața locului…
[Actualitate]
Am să încerc să fac ceea ce nu au reuşit nici Digi şi nici Antena 3… să relatez adevărul aşa cum s-a putut vedea, aşa cum se poate demonstra prin materialele video, în cel mai obiectiv mod posibil.
[13 septembrie 2018]
Salată de vinete cu maioneză de avocado
[Sănătate]
Această variantă de salată de vinete este foarte fină și cremoasă, având un gust extrem de mătăsos.
[12 septembrie 2018]
Serviciile de informații pot folosi pe ascuns internetul lucrurilor pentru supraveghere, localizare, monitorizare și chiar pentru recrutare
[Demascarea Masoneriei]
James Clapper, șeful spionajului american în timpul administrației Obama, a declarat că electrocasnicele conectate la Internet, precum frigiderele inteligente, becurile și termostatele, pot fi folosite ca instrumente de supraveghere.
[12 septembrie 2018]
De ce există greutăţi care ne împiedică să ne atingem țelul
[Spiritualitate Universală]
Ceea ce tu numeşti „greutăţi” – i-a răspuns ghidul spiritual – reprezintă de fapt o parte a țelului tău. Încetează să rezişti. Imaginează-ţi că tragi cu arcul. Ținta este departe şi nu se vede, fiindcă pe pământ s-a lăsat o ceaţă groasă. Oare te vei lupta cu ceața? Nu. Ci vei aştepta să sufle vântul şi s-o destrame.
[12 septembrie 2018]
Cine a avut interes să oprească dezvoltarea României?
[Demascarea Masoneriei]
Dezvoltarea unei țări depinde de foarte mulți factori. Chiar dacă bogățiile respectivei țări pot asigura un nivel de trai bun pentru populație, în cele mai multe cazuri intervin și alți factori subiectivi.
[12 septembrie 2018]
Vremuri de cotitură: gânduri implantate şi implanturi pentru control mental (3)
[Demascarea Masoneriei]
Pentru a impacta şi manipula conştiinţa umană, tot ceea ce este necesar este să se creeze un semnal complex prin intermediul unei frecvenţe consecutive răspunsului, atunci când creierul se închide pe un semnal provenit din mediul exterior şi începe să oglindească acel semnal. 
[12 septembrie 2018]
Bill Gates îndeamnă omenirea să adopte revoluţia bancară din Kenya
[Actualitate]
Bill Gates are speranţe mari pentru moneda digitală ca instrument bancar important în ceea ce priveşte săracii. Însă Bitcoin nu este o astfel de monedă, a spus el într-un AMA (Ask Me Anything – Întreabă-mă orice) Reddit. Cel puţin nu în forma actuală.
[11 septembrie 2018]
De ce să n-ai deloc încredere în școala ce este promovata de societatea corporatista
[Actualitate]
Conducătorii întotdeauna au avut grijă să controleze educația oamenilor. Ei știu că puterea lor se bazează aproape în totalitate pe ce se învață la școală și insistă să își păstreze monopolul asupra acesteia. Școala este un instrument de dominație care se află în mâinile clasei conducătoare.” – Francisco Ferrer, cel care a inițiat și a promovat Mișcarea Școlii Libere, executat de statul spaniol la instigarea bisericii catolice în 1909.
[11 septembrie 2018]
Iubirea necondiționată ca energie subtilă, sublimă, ce vine de la Dumnezeu, începe cu tine
[Tantra]
Oamenii tind să ceară altora ceea ce lor înşişi le este greu să dăruiască. Aşteptăm şi cerem altcuiva ceea ce nouă ne este greu să dăruim… Iubire necondiţionată! Dacă aşteptam ca altcineva să ne facă să ne simţim iubiţi, doriţi, să ne facă să ne simţim în siguranţă… ar fi timpul să înţelegem ce se petrece de fapt.
[11 septembrie 2018]
Mihai Eminescu este mai actual ca niciodată: Despre cum lucrează masonii împotriva Bisericii şi a naţionalismului
[Actualitate]
Pasajul scris la 14 august 1882 de Mihai Eminescu în Timpul este mai actual ca niciodată: „Despreţuind Biserica noastră naţională şi înjosind-o, atei şi francmasoni cum sunt aproape toţi, ei ne-au lipsit de arma cea mai puternică în lupta naţională”
[11 septembrie 2018]
Profeția sfântului Serafim de Virița despre al treilea război mondial, Rusia și Antihrist
[Paranormal]
Va veni vremea când Rusia va fi sfâșiată în bucăți. La început o vor împărți, iar apoi vor începe sa jefuiască bogățiile ei. Occidentul va concura în toate felurile posibile la distrugerea ei și va da partea ei răsăriteană, până la o vreme, în stăpânirea Chinei.
[11 septembrie 2018]
Budincă de tapioca
[Sănătate]
Deserturile pe bază de tapioca sunt extrem de populare în America Latină. Tapioca este o substanță asemănătoare amidonului, extrasă din rădăcina plantei de manioc. Este disponibilă în mai multe forme: granule, fulgi, pastiluțe (numite perle de tapioca) și făină sau pudră de amidon. Se folosește ca agent de îngroșare pentru supe, umpluturi cu fructe, budinci, glazuri etc., în mod foarte asemănător cu amidonul.
[10 septembrie 2018]
Avocatul diavolului
[Actualitate]
În vremea comuniștilor de rit vechi clișeul era „familia este celula de bază a societății”. În vremea comuniștilor de rit nou, familia trebuie distrusă tocmai pentru că este „celula de bază a societății”. Puțini vor recunoaște aceasta, după cum puțini își vor asuma eticheta ideologică, dar să nu anticipăm și nici să nu ne facem iluzii cu privire la hramul pe care îl poartă.
[10 septembrie 2018]
Vaccinul antihepatitic B și riscul enorm al bolilor autoimune
[Sănătate]
Acest articol se adresează tuturor românilor, dar în mod special categoriilor profesionale care lucrează în domeniul sanitar: medici, asistente, infirmiere etc. Îi rugăm în primul rând pe cei care fac parte din această categorie să citească cu atenție, întrucât acesta va fi primul vaccin pe care îl vor face – OBLIGATORIU! – dacă Proiectul de lege privind vaccinarea persoanelor din România chiar va deveni lege, așa cum este în forma actuală.
[10 septembrie 2018]
Mihai Eminescu este mai actual ca niciodată: Despre cum lucrează masonii împotriva Bisericii şi a naţionalismului
[Paranormal]
Pasajul scris la 14 august 1882 de Mihai Eminescu în Timpul este mai actual ca niciodată: „Despreţuind Biserica noastră naţională şi înjosind-o, atei şi francmasoni cum sunt aproape toţi, ei ne-au lipsit de arma cea mai puternică în lupta naţională”
[10 septembrie 2018]
Oamenii de știință sunt pe punctul de a explora o lume ascunsă, prinsă în gheață de 120.000 de ani
[Paranormal]
Ziarul britanic Daily Mail a anunțat în data de 3 septembrie 2018 că un uriaș ghețar care s-a desprins din masa continentală a Antarcticii a expus pentru prima dată după 120.000 de ani o vastă suprafață de apă ce poate fi acum cercetată de către savanți.
[10 septembrie 2018]
David și Goliat
[Actualitate]
Imaginile din 14 mai a.c. care au însoţit ceremonia oficială a inaugurării Ambasadei americane la Ierusalim seamănă cu legenda răsturnată din Vechiul Testament, a lui David și Goliat.
[9 septembrie 2018]
Călătorie într-un oraș din deșertul Libiei – Ghadames, orașul oază denumit și «Perla deșertului»
[Paranormal]
Ghadames sau „Perla deșertului” este un oraș oază din districtul Nalut, o regiune din sud-vestul Libiei. Partea veche a orașului a fost declarată ca fiind un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO în 1986.
[9 septembrie 2018]
Trovanții, fascinantele «pietre vii» care cresc pe dealurile din România
[Paranormal]
Sunt bizare, au forme sferice, elipsoidale sau au aspectul cifrei opt. Au mărimi diferite, de la câțiva centimetri până la câțiva metri. „Se nasc” într-un deal nisipos, se desprind dintr-o râpă și cad într-o vale. Sunt pietrele din comuna vâlceană Costești, denumite științific „trovanți”.
[9 septembrie 2018]
Avertismentul a 15.000 de oameni de știință într-o «scrisoare adresată către întreaga omenire»
[Actualitate]
Planeta se apropie de punctul în care nu va mai putea susţine viaţa fără a suferi daune ireversibile, arată cercetătorii în revista BioScience.Punere în gardă pentru omenire: cel de al doilea avertisment”. Aceasta este semnalul de alarmă solemn pe care mai mult de 15.000 de oameni de știință din 184 de țări l-au publicat în luna noiembrie 2018 în revista BioScience.
[9 septembrie 2018]
O să plătim 20 de ani. Guvernul a împrumutat câteva miliarde ca să menţină stabil cursul euro
[Actualitate]
În data de 1 februarie 2018, România a împrumutat 2 miliarde de euro de pe pieţele financiare internaţionale, printr-o emisiune de euroobligaţiuni în euro, în două tranşe: 750 milioane euro cu maturitatea de 12 ani şi 1,25 miliarde euro cu maturitatea de 20 ani.
[9 septembrie 2018]
Străinii reinvestesc doar o fărâmă din profituri și ne fentează cu redevențele
[Actualitate]
Investitorii străini au realocat în ultimii ani mult mai puţin decât au câștigat, deşi au obţinut profituri uriașe în România. În topurile celor mai profitabile companii, multinaţionalele domină an de an, raportând câştiguri de miliarde de euro.
[8 septembrie 2018]
Cum m-am auto-vindecat de cancer cu ajutorul ciupercii lui Dumnezeu
[Sănătate]
Conform medicinei alopate, melanomul reprezintă cancer al pielii şi încă „cel mai periculos”, „cel mai agresiv”. Cauzele reale ale melanomului şi ale tuturor creşterilor celulare care ţin de dermă (deci de ţesutul care provine din foiţa embrionară numită mezoderm vechi, controlat de cerebel) sunt de fapt conflictele biologice de atac, atac la integritate, murdărire, discreditare, umilire, a se simţi murdărit / atacat etc.
[8 septembrie 2018]
Fenomen bizar: curcubeul care s-a menținut pe cer vreme de nouă ore. A fost curcubeul cu cea mai mare durată, dintre cele înregistrate până acum!
[Paranormal]
Curcubeiele sunt fenomene care i-au fascinat pe oameni dintotdeauna, apărute prin întrunirea mai multor condiții, legate de lumina solară și umiditatea din aer. Pe cât sunt de minunate, pe atât sunt de efemere, de obicei. Puține dintre ele durează mai mult de o oră.
[8 septembrie 2018]
Descoperire neașteptată, în Antarctica! Au fost scoase la iveală fosilele unui formidabil monstru marin, ce a trăit acum 150 de milioane de ani
[Paranormal]
În Peninsula Antarctica, la o distanță de 113 km sud-vest de baza Marambio, într-un nou sit paleontologic, au fost scoase la iveală fosile provenite de la o formidabilă reptilă marină, care a trăit cu 150 de milioane de ani în urmă. Monstrul marin avea o lungime a corpului de șase metri.
[8 septembrie 2018]
Protestatarule, toți te vor prost. Hai, să nu fii!
[Actualitate]
Ești corporatist, câștigi mai bine decât părinții tăi împreună. Îți faci concediile în locuri de care ai tăi, agricultori sau foști muncitori pe la cine știe ce combinat din țară, n-au auzit niciodată. Crezi că întreaga lume este a ta. Asta, până când o să ajungi la patruzeci și ceva de ani și o să fii concediat pe motiv că ești prea bătrân. Și atunci, când nu o să mai poți plăti ratele, facultatea copiilor și nu o să-ți mai permiți stilul de trai cu care erai obișnuit, o să înțelegi cu adevărat viața. Acum trăiești într-o bulă.
[8 septembrie 2018]
Vremuri de cotitură: gânduri implantate şi implanturi pentru control mental (2)
[Sănătate]
Va veni un anumit moment când fiecare fiinţă umană va ajunge să se confrunte cu întrebări interioare asupra motivelor pentru care sunt atât de multe conflicte armate, ucideri fără sens, sărăcie, abuzări de copiii, trafic de fiinţe umane, traume sexuale şi distrugere intenţionată a resurselor naturale, care produc suferinţe oribile pe tot globul.
[7 septembrie 2018]
Trăim într-un Univers aflat în plină expansiune. Este acesta cu adevărat infinit?
[Paranormal]
Teoria acceptată este cea conform căreia trăim într-un Univers infinit. Dar, într-un univers infinit și static, expansiunea accelerată a cosmosului este lipsită de sens. Cum poate fi ceva static și neschimbător într-o continuă expansiune în același timp?
[7 septembrie 2018]
Fotografierea semnalelor Wi-Fi ne arată cât de mult suntem sufocați de acestea!
[Sănătate]
Ştim cu toţi, sau ar trebui să ştim, cât de nocive sunt undele electromagnetice utilizate pentru transmiterea internetului, cunoscute drept Wi-Fi, unde care au între 2,4 și 5 GHz, în funcţie de cât de avansat este router-ul.
[7 septembrie 2018]
O surpriză a deșertului – Planta care trăieşte 50 de ani fără apă
[Paranormal]
Peste 95% din suprafaţa Egiptului este ocupată de deşerturi şi doar 4% sunt pământuri arabile. Imensele întinderi pustii au farmecul lor și ascund uimitoare surprize ale naturii, cum este și trandafirul deşertului, o plantă pe care am putea-o numi nemuritoare.
[7 septembrie 2018]
Micuții brazi de Crăciun de pe fundul oceanului. Ce sunt aceștia de fapt?
[Paranormal]
Spirobranchus giganteus trăiește în ocean și este compus din două spirale magnifice de peri care ies din corpul tubular de îndată ce găsesc un loc propice pentru a se hrăni.
[6 septembrie 2018]
8 structuri din România fac interceptări
[Actualitate]
În acest moment în România există opt structuri specializate care efectuează interceptări, a declarat într-o conferință de presă fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir.
[6 septembrie 2018]
Afinele, noua speranță a cercetătorilor împotriva bolii Alzheimer
[Sănătate]
Știm deja că afinele fac parte din categoria superalimentelor pentru puterea lor de a reduce riscul de boli de inimă, de cancer, dar și de afecțiuni renale, iar mai nou studiile urmăresc să afle dacă micuțele fructe ar putea fi o nouă armă în războiul împotriva bolii Alzheimer.
[6 septembrie 2018]
Ziua în care România a devenit unul dintre sateliţii Moscovei. Ce prevedea tratatul înrobitor
[Demascarea Masoneriei]
La 4 februarie 1948 reprezentanții unei Românii ocupate de trupe sovietice semnau la Moscova Tratatul de prietenie, colaborare şi asistenţă mutuală cu URSS, cu valabilitate de 20 de ani. Printre prevederile sale înrobitoare era prevăzută ṣi obligativitatea consultării guvernului sovietic în toate problemele de politică externă.
[6 septembrie 2018]
Se modifică harta lumii! Africa se rupe în două
[Paranormal]
Alarmant! Estul Africii se desprinde de restul continentului sub ochii noștri, avertizează cercetătorii. Avertismentul nu este nou, teoria conform căreia riftul continental est- african ar urmă să se desprindă de placa somaleză de pe „continentul negru” apărând încă din 1960.
[6 septembrie 2018]
Devine Israelul o teocrație?
[Actualitate]
Preşedintele Congresului Mondial Evreiesc, americanul Ron Lauder este îngrijorat. Ţara pe care o iubeşte, țara strămoşilor săi, Israelul de astăzi, alunecă din ce în ce mai mult într-o formă de stat teocratic. Adică un stat în care puterea e deţinută de rabini, miniştri conducând după Voinţa lui Dumnezeu, conform legilor antice evreieşti, multe din ele potrivite doar lumii iudaice din urmă cu 2-3000 de ani.
[5 septembrie 2018]
Evoluția societății poate surprinde omenirea în următorii 20-30 de ani. Suntem pregătiți să acceptăm și să ne adaptăm noilor orizonturi?
[Actualitate]
În 1998, Kodak avea 170.000 de angajați și vindea în întreaga lume 85% din hârtia foto. În doar câțiva ani, modelul lor de afacere a dispărut și au dat faliment. Ce s-a petrecut cu Kodak se va petrece cu o mulțime de industrii, în următorii 10 ani. Și majoritatea oamenilor nu conștientizează acest proces.
[5 septembrie 2018]
Studiul care demonstrează faptul că organismele terestre ar putea supraviețui pe Marte
[Actualitate]
Formele de viață metanogene (bacterii) pot supraviețui în condiții asemănătoare celor de pe planeta Marte. Descoperirea reprezintă un mic impuls pentru șansele dezvoltării vieții pe vecinul nostru.
[5 septembrie 2018]
Uimitorul caz al unui băiețel din Australia. Deși îi lipsește cea mai mare parte din cortexul vizual, poate să vadă ca orice persoană sănătoasă
[Paranormal]
Cazul unui băiat de 7 ani din Australia a stârnit uimire în lumea medicală. Deși îi lipsește cea mai mare parte din cortexul vizual, în mod surprinzător, sau poate miraculos, băiețelul poate în continuare să vadă. Este primul caz cunoscut de acest tip din lume și ne face să ne întrebăm cât de multe aspecte știm cu adevărat despre trupul uman.
[5 septembrie 2018]
Cel mai bătrân copac din lume, vechi de 9.500 de ani, se află în Suedia
[Paranormal]
Cel mai bătrân copac din lume, un molid de 9.500 de ani, se află și continuă să crească în Suedia, scrie Bored Panda. El a fost descoperit în anul 2004 de profesorul de geografie fizică Leif Kullman, de la Universitatea din Umeå, care l-a botezat „Bătrânul Tijikko”, după husky-ul său siberian.
[5 septembrie 2018]
Koka Shastra – un tratat medieval indian fundamental despre arta amorului
[Tantra]
Koka Shastra, considerat al doilea tratat – în ordinea valorii – după faimosul Kama Sutra, descrie aspecte esențiale ale sexualității tradiționale orientale printre care: cele patru tipuri de femei, modalitățile prin care se poate induce orgasmul, calendarul astrologic lunar, caracteristicile femeilor de diferite vârste, diferitele tipuri de organe genitale, tipuri de îmbrățișări, de sărutări și, mai ales, ilustrează numeroase posturi erotice.
[18 august 2018]
Tipologiile Zodiacale Feminine
[Astrologie]
Lucrarea prezintă într-un mod cu totul inedit informații, unele dintre acestea ezoterice, referitoare la tipologiile astrologice feminine și, totodată, le ilustrează prin intermediul unor nuduri artistice reprezentative.
[15 august 2018]
Actualizare David Wilcock (02.07.2018) – Alianța sechestrează trilioane furate de Statul Profund, pregătindu-se să le dea înapoi (II)
[Demascarea Masoneriei]
Alianța se luptă să recupereze fondurile furate, să restabilească economia devastată, să pună capăt traficului de ființe umane, să stopeze adevărata cauză a terorismului, să dezvăluie adevărul despre prezența OZN-urilor și să facă publice numeroase „tehnologii interzise” uluitoare.
[3 august 2018]
MAREA EVANGHELIE A LUI IOAN – volumele 11 și 12
[Anunţuri]
În continuarea celor 10 volume publicate până acum, editura Shambala vă oferă și ultimele două părți ale seriei, o extraordinară revelație divină transmisă prin Jacob Lorber, cel care a rămas cunoscut ca „scribul lui Dumnezeu”.
[3 august 2018]
Noi apariții de carte la Editura Ganesha
[Anunţuri]
În această vară, Editura Ganesha este prezentă cu numeroase titluri noi, invitându-vă să explorați fascinantul univers care se dezvăluie intuiției și viziunii spirituale cât și, deopotrivă, științei abordate cu un spirit pătrunzător, eliberat de dogmele osificate.
[3 august 2018]
GURU-LOGIA, știința Bunătății Dumnezeiești și a vieții norocoase zi de zi și noapte de noapte
[Anunţuri]
O colecție unică: 550 de aforisme și reflecții spirituale ale profesorului de yoga Gregorian Bivolaru despre înțelepciunea practică milenară a vieții cotidiene și alte subiecte spirituale.
[3 august 2018]
ASTROLOGIE CAUZALĂ – O înțelegere la nivel arhetipal a astrologiei, având ca bază sistemul șivaismului cașmirian
[Anunţuri]
Dacă felul clasic de interpretare al astrologiei are un caracter static, „ești așa”, „ai următoarele calități și defecte”, astrologia cauzală vine să aducă un sens. Caracterul ei este dinamic. Ea poate indica drumul de urmat, rostul și lecțiile de învățat.
[3 august 2018]
Cărți noi de Elena Blavatski apărute la Editura Ganesha
[Anunţuri]
Isis dezvăluită a fost prima dintre cărțile scrise de Elena Blavatski, fiind publicată la New York, în 1877. Deși a șocat concepția închistată a dogmelor științifice și religioase ale societății Vestice, cartea a avut un succes fulminant. Lucrarea prezintă istoria, sfera de cuprindere și evoluția științelor oculte; natura și originea magiei; rădăcinile creștinismului; erorile teologiei creștine și greșelile științei convenționale.
[2 august 2018]
Vremuri de cotitură: gânduri implantate şi implanturi pentru control mental (1)
[Demascarea Masoneriei]
În acest articol urmărim să explorăm în profunzime impactul şi efectul gândurilor implantate şi al implanturilor care generează modelul mental patologic al ego- ului în populaţia umană. În scopul de a identifica şi localiza sursa gândurilor implantate, şi de a refuza să devenim sclavi ai impulsurilor automate, trebuie să ştim că această tehnologie chiar există.
[31 iulie 2018]
Actualizare David Wilcock (02.07.2018) – Alianța sechestrează trilioane furate de Statul Profund, pregătindu-se să le dea înapoi (I)
[Demascarea Masoneriei]
În acest articol urmărim să explorăm în profunzime impactul şi efectul gândurilor implantate şi al implanturilor care generează modelul mental patologic al ego- ului în populaţia umană. În scopul de a identifica şi localiza sursa gândurilor implantate, şi de a refuza să devenim sclavi ai impulsurilor automate, trebuie să ştim că această tehnologie chiar există.
[31 iulie 2018]
Mitul rebelului
[Demascarea Masoneriei]
Încă din zorii istoriei avem cronici și povești mitologice legate de personaje răzvrătite, începând cu Prometeu și continuând cu figuri istorice ale Antichităţii, ca Spartacus, un rebel social. Și filosofia propune rebelii ei, Socrate, dar mai ales Școala cinică, unde îi avem pe Aristip și Diogene.
[31 iulie 2018]
Apasă-ţi degetul arătător timp de 60 de secunde: Efectul pe care acest truc îl are asupra organelor este uimitor!
[Sănătate]
Nu este nevoie să îţi umpli trupul cu medicamente pline de chimicale, având în vedere că există metode mai sigure şi naturale de alinare a durerii. Reflexologia pretinde că fiecare punct din trupul nostru este conectat cu mâinile noastre.
[31 iulie 2018]
La Caverne – ingenioasa fermă aflată… într-un subsol din Paris. Cum a fost transformată o parcare subterană în fermă urbană
[Actualitate]
La Caverne este o fermă urbană unică, care cultivă atât ciuperci, cât și legume ori verdețuri, într-un loc mai puțin obișnuit: într-un vast spațiu subteran din Paris. Situată în cartierul La Chapelle din capitala Franței, ferma urbană La Caverne este deținută și întreținută de către Cycloponics, o întreprindere care s-a axat pe producerea unora dintre cele mai consumate vegetale, pe plan local.
[31 iulie 2018]
Bătălia care se dă: Cine să modifice genetic mai mult legumele pe care le mâncăm
[Sănătate]
Deși culturile biotehnologice au devenit omniprezente în fermele din SUA, reprezentând mai mult de 90% din suprafețele cultivate cu porumb și soia, neîncrederea consumatorilor în organismele modificate genetic, numite OMG-uri, a crescut.
[30 iulie 2018]
Misterul piramidelor din Tenerife. Cine au fost constructorii neobișnuitelor structuri?
[Paranormal]
Construcții vechi de formă piramidală există în foarte multe zone ale lumii, însă nu toate aceste monumente sunt cunoscute publicului larg. Un asemenea exemplu de monument mai puțin cunoscut este piramida din Hellinikon, Grecia.
[30 iulie 2018]
Alianța Pământului
[Demascarea Masoneriei]
Aflarea adevărului necesită un plus de flexibilitate în sistemul nostru de credințe, deoarece cu cât ne adâncim mai mult în descoperirea realității, cu atât aflăm mai mult că tot ceea ce credem noi că știm nu este decât o poveste edulcorată, iar lumea reală este mult mai interesantă, mult mai complexă și mult mai minunată decât ne-am fi putut imagina vreodată.
[30 iulie 2018]
Mulţi nici nu înţeleg de ce furtuni ne scapă Dumnezeu
[Spiritualitate Universală]
Eu, atunci când Îl rog pe Dumnezeu pentru diferite cazuri, spun: „Dumnezeul meu, ajutorul Tău să fie simţit, astfel ca oamenii să se folosească şi duhovniceşte. Dacă nu va fi simţit, să nu ne ajuţi”. Mulţi nici nu înţeleg de ce furtuni ne scapă Dumnezeu şi nici nu se gândesc la aceasta ca să-L slăvească pe Dumnezeu.
[30 iulie 2018]
Un film care elogiază cu insolență pedofilia și homosexualitatea a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat
[Demascarea Masoneriei]
În plin scandal sexual la Hollywood, un film despre idila dintre un bărbat matur și un băiat de 17 ani a primit patru nominalizări din partea Academiei de Film, în final câștigând mult râvnitul premiu Oscar, pentru cel mai bun scenariu adaptat.
[30 iulie 2018]
Amintiri de pe la 1500
[Actualitate]
Data viitoare când te speli pe mâini şi nu-ţi place temperatura apei, gândeşte-te la următoarele lucruri din anii 1500: Pe atunci se gătea într-un ceaun mare care atârna întotdeauna în bucătărie deasupra focului. În fiecare zi se aprindea focul şi se adăugau ingrediente în ceaun. Oamenii mâncau în general legume şi foarte puţin, sau deloc, carne. Consumau din amestec (tocană, mâncare înăbuşită) la cină şi lăsau restul în oală să se răcească peste noapte, adăugând altceva peste a doua zi. Uneori mâncarea avea în ea resturi destul de vechi.
[29 iulie 2018]
Cel mai mare obiect din Univers a fost descoperit de astronomi
[Sănătate]
„The BOSS Great Wall”, cel mai mare obiect din Univers descoperit până în prezent, constă dintr-un grup de superclustere întins pe o distanţă de circa 1 miliard de ani-lumină. Numele noului sistem nu semnifică neapărat mărimea lui, ci este abrevierea termenului „Baryon Oscilation Spectroscopic Survey”.
[29 iulie 2018]
Laptele minunat de ovăz – 8 beneficii și 3 rețete
[Sănătate]
Laptele de ovăz are un conținut bogat de fibre, ceea ce înseamnă că este sățios și te poate ajuta să slăbești. Dacă simți că pofta ta pentru dulciuri nu poate fi controlată, nu ezita să bei un pahar cu lapte de ovăz.
[29 iulie 2018]
Trump pregăteşte armata SUA pentru un război subteran cu extratereştrii malefici...
[Civilizaţiile extraterestre]
Un raport, ce pare de pe altă lume, al Ministerului Apărării din Rusia care a circulat in iunie la Kremlin, speculează în mod deschis faptul că preşedintele Donald Trump pregăteşte forţele militare ale SUA pentru lansarea unui război masiv împotriva unei vaste baze subterane care este populată şi controlată de extratereştri malefici, ce se află la graniţa dintre New Mexico şi Colorado, cunoscută sub numele „Dulce Baseˮ.
[29 iulie 2018]
De ce trebuie să rezistăm...
[Actualitate]
Iată un mesaj foarte actual al lui Marc Lafontanet, ce cuprinde perspectiva sa asupra provocărilor vieţii în societatea zilelor noastre.
[29 iulie 2018]
Desprinde- te de nebunia acestei lumi pentru câteva clipe şi citeşte aceste rânduri! Îţi vor mângâia sufletul
[Spiritualitate universală]
M-ai adus în viaţa aceasta ca într-un rai preasfânt. Am văzut cerul ca un potir albastru şi adânc, în azurul căruia cântă păsările, am ascultat foşnetul plin de pace al pădurii şi susurul dulce-glăsuitor al apelor, m-am înfruptat din roadele bine înmiresmate şi dulci, ca şi din mierea cea parfumată. Ce bine e la Tine pe pământ, şi câtă bucurie să fii oaspetele Tău!
[28 iulie 2018]
Voluptatea subjugării
[Actualitate]
Ce se petrece în Europa? Cine este de vină pentru acuta criză a stângii? Dar a democraţiilor liberale? Ajunge să fie acuzată Rusia lui Putin? Ori au o parte de vină şi laşitatea, prostia şi abandonarea propriilor identităţi?
[28 iulie 2018]
Școala – fabrică de sclavi (II)
[Demascarea Masoneriei]
Educația în familie nu este ceva nou. De fapt, este o tradiție uimitor de veche. Aceasta este o formă de educație în care părinții gestionează întregul proces educațional, hotărând ce, cum și când va studia copilul lor. În comparație cu secolul al XIX-lea, astăzi nu este nevoie să recurgem la ajutorul tutorilor, deoarece materialele de instruire și consilierea experților sunt ușor accesibile de la distanță, online.
[28 iulie 2018]
Gladio, reţeaua creată de CIA, care a comis un asasinat celebru. Lumea bizară dar neştiută a serviciilor secrete
[Demascarea Masoneriei]
CIA a pus pe picioare în Europa Occidentală, după al Doilea Război Mondial, rețele secrete „în spatele liniilor”, ca structuri paramilitare. Acestea aveau sarcina de a neutraliza partidele și organizațiile de stânga care făceau, de bună voie sau la comandă, jocurile sovieticilor.
[28 iulie 2018]
Proiectul de lege pentru noile cărți de identitate cu cip aflat pe ultima sută de metri. Marii duhovnici: Nu mai luați niciun document nou
[Actualitate]
Introducerea noului tip de carte de identitate a fost votată în 6 decembrie 2017 de Senat, actualmente aflându-se în dezbatere la Camera Deputaților. Conform proiectului, românii vor putea avea cărți de identitate electronice, inclusiv copiii sub 14 ani.
[28 iulie 2018]
SUA: Food and Drug Administration publică dovezi ce arată că vaccinul DTP poate cauza autism
[Demascarea Masoneriei]
Este timpul să fie stopată actuala politică agresivă de vaccinare, pentru a opri ravagiile pe care epidemia de autism le produce, lipsindu-i pe copii de o viață împlinită, ruinând emoțional, financiar și fizic familiile până la punctul la care părinții ajung la divorț din pricina stresului provocat de ASD (Autistic Spectrum Disorder).
[27 iulie 2018]
Secretele statului paralel
[Demascarea Masoneriei]
Cunoscutul politolog George Friedman a explicat originile „statului paralel”, dar și mecanismele de funcționare ale acestuia.
[27 iulie 2018]
Michio Kaku, fizician american, despre întâlnirea cu o civilizație extraterestră și adevărul despre OZN- uri
[Civilizaţiile extraterestre]
Celebrul savant american Michio Kaku a acordat un interviu în care a analizat valențele momentului în care omenirea se va întâlni la un moment dat cu o civilizație extraterestră, dar și eventualul pericol pe care îl poate aduce pentru noi acest prim contact.
[27 iulie 2018]
Mii de ruși bogați părăsesc orașele și se retrag în zone izolate
[Actualitate]
În Rusia se naşte un fenomen cu iz apocaliptic: mii de ruşi bogaţi părăsesc oraşele şi se retrag în zone izolate, pentru a-şi duce viaţa cât mai departe de civilizaţie. Trăiesc în colibe, mănâncă doar ce cultivă şi îşi cresc copiii în spirit liber.
[27 iulie 2018]
Cât de intoxicați suntem?
[Sănătate]
Observând cu atenție oamenii din jur, chiar și doar cu o înțelegere intelectuală a procesului detoxifierii, și cu atât mai mult având o experiență practică a acestui proces, putem realiza magnitudinea problemei cu care ne confruntăm cu toții.
[26 iulie 2018]
Avanti Dilettanti!
[Actualitate]
Venitul minim, promis de Mișcarea 5 Stele mai ales italienilor din sudul sărac al țării, înlocuiește practic protecția socială, care în Italia lipsește de decenii.
[26 iulie 2018]
Tillerson, despre «amurgul democrației americane»
[Actualitate]
Vorbind în fața tinerilor ofițeri americani, fostul secretar de Stat Rex Tillerson a transmis un avertisment sumbru privind „criza tot mai mare a eticii și integrității” în democrația americană, arătând că incapacitatea de a trece peste dilema actuală va conduce Statele Unite către „anii amurgului” lor.
[25 iulie 2018]
Povestea uluitoare a femeii care a scăpat cu viață din trei dezastre maritime. A supraviețuit inclusiv scufundării Titanicului!
[Paranormal]
La începutul secolului XX, au fost construite trei vapoare imense, ale căror nume aveau să rămână în istoria marinei: Olympic, Titanic și Britannic. Singura persoană din lume care a scăpat cu viață atât din unul dintre cele două accidente navale prin care a trecut vasul Olympic, cât și din catastrofele maritime în urma cărora s-au scufundat vasele Titanic și Britannic, a fost Violet Jessop.
[25 iulie 2018]
«Steaua Umanității» – un glob artificial care a fost pus pe orbită în jurul Pământului și a putut fi văzut în nopțile senine
[Actualitate]
Dacă la începutul anului ați văzut pe cer o luminiță mai atipică, foarte strălucitoare, poate să fi fost „Steaua Umanității”! Aceasta nu a fost propriu-zis o stea, ci un glob artificial proiectat să reflecte lumina Soarelui pentru a fi ușor de observat din întreaga lume în nopțile senine. „Steaua Umanității” a fost lansat pe orbită în data de 21 ianuarie 2018 și a revenit în atmosferă în martie 2018.
[25 iulie 2018]
Egiptul, mai sigur decât Statele Unite și Marea Britanie
[Actualitate]
Grupul Global pentru Lege și Ordine Gallup a întrebat oamenii din întreaga lume în ce țări s-au simțit în siguranță mergând noaptea pe străzi și dacă au fost victimele unor infracțiuni. Astfel, Egiptul a fost cotat drept a 16-a cea mai sigură țară din 135, în timp ce Marea Britanie se află pe locul 21, iar Statele Unite pe locul 35.
[25 iulie 2018]
Prăbuşirea morală a Occidentului
[Actualitate]
Prăbuşirea morală a Occidentului e în curs şi ea merită observată cu atenţie. La fel cum merită observată ridicarea Asiei, a Orientului îndepărtat, a Chinei, şi a Indiei, mare cât un continent, cu o populaţie pe măsură. Cum s-a petrecut întotdeauna în istorie, prăbuşirii morale a unor imperii îi urmează prăbuşirea politică, deja vizibilă.
[25 iulie 2018]
Suedezii fără adăpost lăsați în frig de autorități în timp ce imigranții se bucură de un tratament preferențial
[Actualitate]
Din 15 decembrie până la 15 martie, bisericile din dioceza Gothenburg au fost folosite ca adăposturi nocturne pentru cei fără casă. Minunată idee. Dar a existat o şmecherie. Singurele persoane fără adăpost care au fost acceptate erau străinii. Nativii suedezii nu erau bine-veniți, deşi iniţiativa este plătită din banii contribuabililor.
[25 iulie 2018]
O descoperire: Razele cosmice cu o înaltă energie, care afectează sănătatea cosmonauților, provin din afara galaxiei noastre
[Sănătate]
Cele mai puternice raze cosmice de înaltă energie care ajung pe planeta noastră nu provin din Calea Lactee, ci din alte galaxii îndepărtate, potrivit unui nou studiu. Publicat în revista Science, studiul condus de Pierre Auger a reușit să identifice locația razelor cosmice care au energii de un milion de ori mai mari decât protonii accelerați în Large Hadron Collider (LHC).
[25 iulie 2018]
Revista «Scientific Research»: Vaccinuri cu substanțe chimice pentru depopulare (II)
[Demascarea Masoneriei]
Folosirea vaccinurilor ca arme sub acoperire pentru inducerea sterilității este doar începutul, un alt plan criminal al elitelor malefice care conduc din umbră fiind acela de a declanșa o pandemie deliberată și mortală care va reduce semnificativ populația de pe planeta Pământ.
[25 iulie 2018]
Contribuțiile arheologilor și folcloriștilor la cunoașterea fondului spiritual al comunităților preistorice românești (III)
[Spiritualitate universală]
Gheorghe Dumitroaia, directorul Complexului Muzeal Județean Neamț, face demersurile necesare ca în 2005 să inaugureze Muzeul de Artă Eneolitică Cucuteni. Muzeul adăpostește în prezent cea mai bogată colecție de artă neo-eneolitică din sud-estul Europei și de artă cucuteniană (decorativă și figurativă) din întreaga lume.
[24 iulie 2018]
Sfântul Lavrentie de Cernigov: «Mulţi duhovnici şi slujitori ai Bisericii îşi vor pierde sufletul în vremea aceea»
[Spiritualitate universală]
Acum, noi îi votăm pe conducătorii noştri, suntem fie cu cei „de dreapta” fie cu cei „de stânga”. Dar nu ăsta e amarul, căci va veni o vreme când vor impune lumii să-şi aleagă un singur împărat. Iar când omenirea va vota pentru un singur împărat, să ştiţi că acela „el e” – antihristul – şi să te ferească sfântul de vei vota.
[24 iulie 2018]
Bilderberg 2018 – Elitele mondiale și programul de «gestionare a plebei»
[Spiritualitate universală]
În timp ce liderii lumii occidentale se întâlnesc la mult mediatizatul summit G7 din Canada, la Torino are loc un eveniment care pentru presa de mainstream pare să nu existe, deși o influențează în fiecare an – reuniunea anuală a Grupului Bilderberg, discreta organizație constituită în 1954 „pentru a întări legăturile dintre America de Nord și Europa”.
[24 iulie 2018]
Ar fi păcat ca acești chinezi să înlocuiască celelalte rase
[Actualitate]
Mai multe jurnale de călătorie conţinând însemnări private ale lui Albert Einstein, publicate recent, dezvăluie că fizicianul teoretician avea concepţii rasiste şi xenofobe, informează BBC. Scrise în perioada octombrie 1922 şi martie 1923, jurnalele documentează experienţele sale în Asia şi Orientul Mijlociu.
[24 iulie 2018]
Telefoanele mobile, interzise în şcolile franceze
[Actualitate]
Adunarea Naţională, Camera inferioară a Parlamentului Franţei, a adoptat recent un proiect de lege care prevede interzicerea accesului elevilor cu telefoane mobile în şcolile primare şi generale, informează postul Europe 1. Noua lege prevede „interzicerea efectivă” a accesului cu telefoane mobile a elevilor în şcolile primare şi generale.
[24 iulie 2018]
6 modalităţi de a rupe vraja hipnotică pe care o aruncă mass-media principală
[Demascarea Masoneriei]
Nu ne aflăm în era informației. Aceasta de fapt nu există. Ne aflăm în Epoca Zgomotului. Deşi pare că acum avem o abilitate infinită de a vedea tot ceea ce se petrece în lume la momentul actual, de la poze ale planetei văzută din spaţiu până la faptul că prietenii noştri nu se decid ce să mănânce diseară, nu avem abilitatea de a filtra aceste informaţii şi de a sorta ceea ce contează.
[23 iulie 2018]
Opt plante medicinale pe care le poți folosi pentru a trata aproape orice boală!
[Sănătate]
Ghimbirul este o plantă vindecătoare foarte versatilă, cu numeroase proprietăți importante. Planta se folosește inclusiv pe post de condiment la prepararea mâncării în multe colțuri ale lumii. Poate fi consumat proaspăt ori sub formă de ceai sau macerat, obținut din câteva bucățele de ghimbir adăugate la o cană de apă și lăsate la macerat timp de 4-6 ore.
[23 iulie 2018]
Facebook are un «dosar secret» pentru fiecare dintre noi, în care păstrează tot ceea ce facem pe platforma de socializare
[Demascarea Masoneriei]
V-ați întrebat vreodată ce informații păstrează Facebook despre dvs.? Ei bine, este destul de ușor de descoperit, însă s-ar putea să nu vă placă ceea ce veți găsi. Facebook stochează multe informații despre fiecare utilizator, inclusiv imagini vechi, anunțuri pe care ai dat click, conversații, documente distribuite în Messenger și multe altele.
[23 iulie 2018]
SUA a abrogat neutralitatea internetului, ce este un principiu fondator al său. Cum este afectat restul lumii
[Demascarea Masoneriei]
Comisia Federală americană a Comunicaţiilor (FCC) a pus capăt în decembrie 2017, prin vot, garanţiei unui tratament egal al fluxurilor de date ale operatorilor. Acest principiu fondator al Internetului prevede ca toate conţinuturile postate online pe reţele să fie tratate în acelaşi fel, fără discriminare.
[23 iulie 2018]
Utilizarea ocitocinei în produsele lactate şi efectele nocive ale acestei practici (III)
[Sănătate]
Aşa cum s-a menţionat mai sus, parabola bunului samaritean descrie o maximă etică cu mare putere de influenţă, aceea de a ajuta semeni care nu aparţin grupului şi care sunt în nevoie. Până acum, condiţiile sociale şi biologice care susţin un asemenea altruism direcţionat faţă de cei din afara grupului nu au fost determinate.
[22 iulie 2018]
Din tainele istoriei: misterul plăcuţelor de la Sinaia (II)
[Spiritualitate universală]
În cea mai mare parte, plăcuţele sunt scrise într-un alfabet grecesc, dar mai sunt şi alte alfabete acolo, necunoscute. Într-adevăr, limba în care sunt scrise este necunoscută. Putem citi ce scrie, dar nu putem înţelege decât numele proprii, nume de regi, de cetăţi, de triburi.
[22 iulie 2018]
Abordări naturale pentru inversarea procesului de degradare a dinților (II)
[Sănătate]
Un alt element important al sănătății orale este oxigenarea, care oprește dezvoltarea și răspândirea bacteriilor dăunătoare, eliminându-le totodată, laolaltă cu deșeurile toxice pe care acestea le produc, pentru a preveni astfel infecțiile.
[22 iulie 2018]
România are un stat catolic și un popor ortodox. Istoria nefericirii noastre
[Actualitate]
Afirmația din titlu pare șocantă, pare neverosimilă sau chiar de-a dreptul stupidă. Dar nu e deloc așa. Pentru a o înțelege, trebuie să cunoaștem istoria reală a statului român modern. Apariția sau, mai bine zis, acceptarea de către Marile Puteri a existenței României a fost condiționată de catolicizarea românilor, ca o condiție sine qua non pentru ulterioara occidentalizare completă a țării
[22 iulie 2018]
Viktor Orban, un alt atac la Soros: «Guvernul Ungariei nu poate fi șantajat»
[Demascarea Masoneriei]
Premierul ungar Viktor Orban continuă atacurile la adresa miliardarului american George Soros, pe care îl consideră inamicul numărul unu al suveranității statului maghiar.
[22 iulie 2018]
Polonia albă, refugiații afară: 60.000 de naționaliști polonezi au cântat la Varșovia «Îl vrem pe Dumnezeu» și «Să gonim canaliile roșii!»
[Demascarea Masoneriei]
Zeci de mii de persoane au participat în data de 11 noiembrie la Varșovia la un marș naționalist pentru a sărbători Ziua Independenței Poloniei. Marșul a fost cea mai amplă manifestație de Ziua Independenței din ultimii ani, trecând în plan secund evenimentele oficiale.
[22 iulie 2018]
Camerele web sunt un simbol al modului în care intimitatea și siguranța noastră ar putea fi violate, dar nu ar trebui oare să le acoperim?
[Actualitate]
Se pare că Edward Snowden, James Comey și Mark Zuckerberg fac asta deja, potrivit The Verge. Însă pentru aceia dintre noi care nu sunt persoane publice acoperirea camerei web ar putea fi interpretată drept paranoia mai mult ca orice altceva.
[21 iulie 2018]
Propaganda progresistă și specularea spiritului de turmă
[Actualitate]
„Într-o turmă intră, de regulă, persoanele slabe, care preferă un şef, persoanele incapabile să ia o decizie, persoanele leneşe, tocmai pentru că turma le permite unor indivizi să creadă că se ascund, că se pierd în anonimat, dar şi pentru că pot să se manifeste violent, stare pe care singuri, ca indivizi, nu o pot manifesta. Aceste persoane preiau din curajul celor mulţi.”
[21 iulie 2018]
Biserica Anglicană: «Băieților din clasele primare trebuie să li se permită să poarte fuste și tocuri înalte»
[Demascarea Masoneriei]
Băieților de școală primară trebuie să li se permită să poarte fuste și tocuri înalte, dacă doresc, se arată în primul ghid de pastorație al Bisericii Anglicane pentru profesori în problema transsexualilor, scrie ziarul britanic Daily Telegraph.
[21 iulie 2018]
Un contract prenupțial de acum 4000 de ani și cea mai veche mențiune ce privește chestiunea infertilității…
[Spiritualitate Universală]
În provincia turcească Kayseri a fost descoperită o tăbliță asiriană veche de patru milenii în care se face referire la un acord prenupțial, precum și la modul în care trebuia rezolvată situația în care tânăra soție nu ar fi putut rămâne însărcinată, în primii doi ani de după căsătorie, iar bărbatul ar fi riscat să rămână fără moștenitori. Soluția? Era una total diferită de cea a divorțului!
[21 iulie 2018]
Revista «Scientific Research»: Vaccinuri cu substanțe chimice pentru depopulare (I)
[Sănătate]
Spuneți-i Epoca Transparenței, dacă doriți, dar secretele întunecate din spatele aproape fiecărei instituții odată credibile sunt acum expuse tuturor spre a fi văzute. Încrederea publicului este deja distrusă de FBI-ul trădător, CDC-ul corupt, mass-media „falsă”.
[21 iulie 2018]
Descoperirea unui medic român din SUA ar putea revoluționa medicina. Cancerul ar putea fi tratat…
[Sănătate]
Descoperirea sa dă speranțe uriașe omenirii și preconizează că în următorii 50 de ani, cancerul ar putea fi tratat la fel cum în prezent sunt tratate bolile cronice.
[20 iulie 2018]
Inedit: sacoșa de rafie de la piață, ajunsă geantă de lux în Franța, Anglia și SUA!
[Actualitate]
Însăși actrițele Julia Roberts sau Kelly Osbourne s-au numărat printre vedetele care au dorit să fie la pas cu moda, cumpărând gențile propuse de renumita casă de modă Louis Vuitton!
[20 iulie 2018]
De ce este cerul întunecat noaptea? Explicația completă a unui vechi paradox
[Paranormal]
Oamenii de știință susțin că au aflat motivul pentru care cerul este întunecat noaptea, scrie Playtech. „Paradoxul lui Olber”, este numele fenomenului care descrie cromatica nocturnă a cerului.
[20 iulie 2018]
Contribuțiile arheologilor și folcloriștilor la cunoașterea fondului spiritual al comunităților preistorice românești (II)
[Spiritualitate Universală]
Arheologul Marin Nica a descoperit în anul 1970 în așezarea de la Fărcășele-Hotărani o statuetă neolitică pe care a numit-o ,,Fetița de la Hotărani”. Alături de cunoscuta statuetă „Gânditorul”, și ,,Fetița de la Hotărani” poate fi considerată o adevărată capodoperă a artei neolitice. 
[20 iulie 2018]
Putin le cere companiilor ruse să fie pregătite să treacă la producţie de război în orice moment
[Actualitate]
Bugetul cheltuit pentru forţele armate ruseşti a crescut mai mult de două ori în perioada 2000-2004 şi a crescut chiar mai rapid în ultimii câţiva ani. Acum, Rusia ocupă locul trei, după SUA şi China, în privinţa cheltuielilor militare.
[19 iulie 2018]
Fenomen neașteptat: fundul Oceanului Planetar se adâncește. Care este cauza fenomenului de tasare?
[Paranormal]
Oamenii de știință știu de mai multă vreme că, în ciuda unor aparențe, scoarța terestră reprezintă o structură elastică, ce se modifică chiar și sub influența mareelor, care duc la redistribuirea apei din mări și oceane.
[19 iulie 2018]
Creierul uman percepe lumea ca pe un multivers cu până la 11 dimensiuni
[Spiritualitate universală]
Noi cercetări sugerează că este aproape imposibil să înțelegem creierul uman, deoarece acesta nu percepe lumea în doar două sau trei dimensiuni. Creierul uman înțelege lumea vizuală în până la 11 dimensiuni.
[19 iulie 2018]
Google a creat deja inteligența artificială care a creat la rândul ei propria AI, având sarcina de a recunoaște obiectele și persoanele
[Actualitate]
Google, prin diviziile sale, a dezvoltat o inteligență artificială care poate crea, la rândul ei, o altă inteligență artificială. În mai 2017, cercetători de la Google Brain au anunțat crearea AutoML, o inteligență artificială capabilă să genereze propriile AI-uri. Recent, aceștia au decis să prezinte AutoML, cea mai mare provocare până în prezent, după ce AI a construit un „copil” care depășește toate așteptările.
[18 iulie 2018]
Papa Francisc acuzat de viol, sacrificiu ritualic și trafic de copii. Cardinalii iau în considerare abdicarea sa
[Demascarea Masoneriei]
În 5 iulie, la Roma, a fost convocată o conclavă specială a Colegiului Cardinalilor (Curia) pentru a discuta dacă se va cere demisia imediată a Papei Francisc, Jorge Bergoglio, potrivit unei surse din Vatican. 
[18 iulie 2018]
Utilizarea ocitocinei în produsele lactate şi efectele nocive ale acestei practici (II)
[Sănătate]
Stimulente normative care există concomitent cu o activitate crescută a sistemului OXT exercită o forţă motivaţională de inducere a comportamentului altruist faţă de străini chiar şi la cei mai egoişti şi xenofobi indivizi. Pentru a testa în mod specific această ipoteză, studiul de faţă a fost conceput pentru examinarea normelor sociale, aduse în atenție în prezenţa şi în absenţa tratamentului cu OXT .
[18 iulie 2018]
Din tainele istoriei: misterul plăcuţelor de la Sinaia (I)
[Spiritualitate Universală]
De peste 100 de ani, în subsolurile Institutului de Arheologie din Bucureşti zace uitată şi prăfuită o posibilă comoară a istoriei româneşti: zeci de plăcute turnate în plumb, relatând în imagini şi într-o limbă necunoscută o cronică a regilor daci.
[18 iulie 2018]
Posibile intrări în tuneluri de lavă de pe Lună
[Paranormal]
Potențiale găuri descoperite lângă Polul Nord al Lunii ar putea fi intrări într-o rețea subterană de tuneluri de lavă, au raportat cei de la Institutul SETI.
[18 iulie 2018]
Un profesor de la Sorbona: «Voi, românii, sunteți daci. Coloniștii romani nu au fost latini, nici măcar italici…»
[Spiritualitate Universală]
Emmanuel de Martonne (n.1 aprilie 1873, Chabris – d. 24 iulie 1955, Sceaux), a fost un geograf și pedagog francez, binecunoscut în România interbelică pentru contribuțiile sale esențiale la trasarea granițelor României Mari, precum și la studierea riguroasă, pentru prima dată în istoria științei, a geografiei României, a Munților Făgăraș, de a căror frumusețe sălbatică, neatinsă și pură a fost profund impresionat
[17 iulie 2018]
Industria care a mințit populația că alimentul ei nu este dăunător
[Sănătate]
Din 1960, diverse organizații și specialiști au făcut presiuni asupra populației și au atras atenția asupra modului în care dietele pe bază de zahăr și grăsimi influențează sănătatea. Cu toate acestea, a existat un secret ce a fost păstrat jumătate de secol. Ceea ce nu mulți știu este că firmele de miliarde de dolari au vrut să nege, indirect, efectul pe care-l are alimentul lor asupra sănătății oamenilor.
[17 iulie 2018]
Dan Diaconu: «Semnele spălării creierului»
[Actualitate]
Ştii că e ceva în neregulă cu tine, dar nu-ţi explici ce e. Urmăreşti ştirile cu înfrigurare, cauţi tot ce se poate găsi despre un subiect, trăieşti într-o continuă tensiune. Când nu se întâmplă nimic din ceea ce te-ai aştepta te-apuci să postezi pe unde apuci. Prietenii tăi sunt la fel ca tine. Vă simţiţi bine împreună, cu toate astea vezi totul cam ca prin ceaţă. Îţi sunt cunoscute aceste stări? E posibil să fii victima spălării creierului.
[17 iulie 2018]
Conferinţa de la Yalta, 4-11 februarie 1945
[Actualitate]
Au trecut 73 de ani de la acea întâlnire istoricǎ de la Yalta, dar în conştiinţa românilor şi nu numai a lor, Yalta rǎmâne un simbol al acordurilor secrete dintre marile puteri (indiferent de regimul lor politic). Un simbol al împǎrţirii şi reîmpǎrţirii lumii, al consolidăii poziţiilor marilor puteri pe seama statelor mici sau învinse.
[17 iulie 2018]
Cu cât se intră mai adânc în interiorul pământului, cu atât se descoperă mai mult fier oxidat, spre surpriza oamenilor de știință
[Paranormal]
O săpătură mai adâncă în scoarța terestră a scos în evidență faptul că există sub pământ concentrări de fier oxidat, similar cu rugina pe care o vedem la suprafața planetei noaste, în granate feroase din interiorul diamantelor. Rezultatul i-a luat prin surprindere pe geologi, asta deoarece, cel puțin teoretic, ar exista foarte puține modalități prin care fierul să se oxideze la o adâncime atât de mare.
[17 iulie 2018]
Iată cât lemn românesc ajunge în curtea austriecilor de la Holzindustrie Schweighofer: 70 de camioane, 420.000 de tone pe an!!!
[Actualitate]
Austriecii de la Holzindustrie Schweighofer au recunoscut că 70 de camioane sosesc pe zi, în medie, la fabricile de cherestea operate de compania care se ocupă cu prelucrarea lemnului. Dorind să arate că au implementat un sistem prin care identifică transporturi neconforme, austriecii au detonat o bombă în propria curte.
[16 iulie 2018]
Pentru români obielele cătanei John nu miros mai frumos decât cele ale cătanei Ivan
[Actualitate]
De ce țin „marile puteri” să-și bată joc de valorile cu care se legitimează? De ce și-or călca principiile? De ce și-or disprețui partenerii, de ce și-or umili aliații? Nu pot stăpâni sferele de influență decât cu parul? Cu vorba bună nu se poate? Că nu URSS, ci SUA, a inventat conceptul de „soft power”. Sau n-au înțeles despre ce e vorba, le-a plăcut doar cum sună conceptul, și l-au folosit ca instrument al propagandei?
[16 iulie 2018]
Un renumit profesor britanic dezvăluie, într-un nou studiu, prezența aluminiului în creierul persoanelor autiste
[Sănătate]
Aluminiul din vaccinuri poate provoca autism. Aceasta este concluzia unor noi cercetări prezentate recent de profesorul britanic Chris Exley, șeful unui laborator al Universității Keele din Regatul Unit, specialist recunoscut pe plan mondial. Acesta susține că există dovezi privind prezența aluminiului, în doze semnificative, în creierul persoanelor decedate diagnosticate cu autism.
[16 iulie 2018]
Contribuțiile arheologilor și folcloriștilor la cunoașterea fondului spiritual al comunităților preistorice românești (I)
[Spiritualitate universală]
Zestrea morfogenetică a unui popor se regăsește în preocupările materiale și spirituale ale comunităților ce au locuit la un moment dat un anumit spațiu determinat. Pentru a regăsi amprentele celor ce s-au succedat pe vastele teritorii ale Daciei preistorice, un rol important l-au avut și îl au mai departe arheologii.
[16 iulie 2018]
Abordări naturale pentru inversarea procesului de degradare a dinților (I)
[Sănătate]
Ascuns în cascada de perle albe (dinții) există un organism complex, format din miliarde de mici coabitanți microbieni – un ecosistem bacterian vibrant, uimitor de similar cu cel al intestinelor. Știința modernă constată că și acest ecosistem ne comunică starea sănătății. Nu în cuvinte, deși este evident că gura poate face și aceasta, ci printr-o serie de indicii metabolice.
[16 iulie 2018]
Fenomenul uimitor din Galapagos: a apărut o nouă specie într-un interval de timp extrem de scurt
[Paranormal]
Pentru prima dată în istoria biologiei, oamenii de știință au putut observa direct un extraordinar proces de speciație, încă de la debutul său. Protagonista acestui proces extrem de interesant din punct de vedere științific este o populație de păsări (cinteze) dintre care un grup de exemplare s-a separat complet și s-a preschimbat într-o altă specie.
[15 iulie 2018]
Impresii semnificative
[Actualitate]
Din punct de vedere diplomatic, China este aproape izolată în Sud-Estul Asiei. Nu are niciun vecin aliat sau loial, așa cum au SUA, deși încearcă să câștige, prin politici de apropiere și bunăvoinţă, influență și deschidere în vederea unei cooperări, în special pe plan economic, dar și militar.
[15 iulie 2018]
Franța decide că vârsta minimă legală pentru consimțământ sexual este de 15 ani
[Actualitate]
După îndelungi dezbateri și controverse, guvernul francez a stabilit că vârsta consimțământului sexual este de 15 ani. Decizia guvernului vine însă în ciuda dezacordului exprimat de Procuratura din Paris și de Înaltul Consiliu pentru egalitate între bărbați și femei, care au susținut că vârsta pentru consens sexual ar trebui să fie de 13 ani!!!
[15 iulie 2018]
Canada: Dacă nu susții homosexualitatea, ți se interzice să adopți copii
[Demascarea Masoneriei]
Un cuplu canadian acuză statul Alberta de discriminare, afirmând că cererea lor de a adopta un copil a fost respinsă din cauza opiniilor pe care le au despre mariajul gay și homosexualitate. 
[15 iulie 2018]
Cuviosul Părinte Proclu – filă vie de Pateric
[Spiritualitate Universală]
„Măicuţa Domnului să vă ducă-n în Rai cu tot cu mine! ”
[15 iulie 2018]
[Spiritualitate Universală]
Acest text conţine fără îndoială unele profeţii pe care Iisus le-a făcut pentru viitor. Vă sfătuim tocmai de aceea să le studiaţi cu foarte mare atenţie şi veţi descoperi cu uimire că majoritatea aspectelor la care Iisus se referă se petrec deja şi poate chiar se vor petrece în cadrul acestei şcoli spirituale (MISA). Cine are urechi de auzit să audă. Este tocmai de aceea important să luăm aminte la avertismentele sale.

Articole publicate recent

> 22 SeptembrieSicriul găsit, după 2000 de ani

> 22 SeptembrieLegea offshore a fost adoptată, am fost trădați în proporție de doar 65%!

> 22 SeptembrieCea mai mare corabie din lume, construită recent în Franța

> 22 SeptembrieDezbrăcați complet, la bar

> 22 SeptembrieIngeniozitate uimitoare

> 21 SeptembrieStrategii de (re)educare pentru epoca post-viață!

> 21 SeptembrieCe este România profundă?

> 21 Septembrie31 de lacuri spectaculoase din România

> 21 SeptembrieDescoperire fabuloasă: creierul uman este conectat cu Universul

> 21 SeptembrieCele 12 culori ale dragostei

> 20 SeptembrieTinerele generații devin din ce în ce mai proaste: oamenii de știință au descoperit că IQ-ul scade cu 7 puncte pe generație

> 20 SeptembrieAfacerea Skripal, realități și speculații

> 20 SeptembrieUn renumit doctor american dezvăluie secretul tinereții veșnice

> 20 SeptembrieCând suferim pe nedrept trebuie să ştim că asta se petrece cu îngăduinţa lui Dumnezeu, fie pentru a ne spăla păcatele, fie pentru a primi cunună

> 20 SeptembrieUniunea Europeană neintegrată

> 19 Septembrie5G și rețeaua de control a IA. Prima Parte

> 19 Septembrie7 FENOMENE UIMITOARE care se petrec în trupul nostru când ne îndrăgostim

> 19 SeptembrieRăzboiul sirian s-a terminat și America l-a pierdut

> 19 SeptembrieDe ce mâncarea este, de fapt, şi informație

> 19 SeptembrieBilderberg 2018 a decis că trebuie să se «ocupe» de naționalism și media online independentă

> 18 SeptembrieProstia nu are limite: Anunțuri de nuntă în spațiu

> 18 SeptembrieCe să alegem, storcătorul de fructe sau blenderul?

> 18 SeptembrieNATO: Toate-s vechi şi nouă sunt toate

> 18 SeptembrieClubul Bohemian: secta globală (II)

> 18 SeptembrieMomentul în care omul a oprit... cascada Niagara

> 17 SeptembrieViața adevărată începe acolo unde se termină frica!

> 17 SeptembrieScleroza multiplă – Studiu clinic pe 83 de pacienți tratați naturist

> 17 Septembrie«Cred că suntem într-o perioadă foarte foarte gravă pentru lume»

> 17 SeptembrieAudiere de pomină în Congresul SUA. Cum au ajuns serviciile secrete să fie sinonime cu democrația

> 17 Septembrie30 de milioane de oameni – unde se află și cum trăiește cel mai populat oraș din lume

> 16 SeptembrieFakemedia și legea vaccinării obligatorii

> 16 SeptembrieScrisoare către Dumnezeu: «Doamne, îţi mulţumesc că îmi dai zilnic o pâine şi un blid de mâncare»

> 16 SeptembrieRomânia, fruntașă la numărul de masoni. 40.000 de români sunt înscrişi în lojile masonice

> 16 SeptembrieONU: Agenda 2030 este dezvăluită – Modelul ascuns pentru înrobirea definitivă a omenirii sub stăpânii corporativi cei vicleni și nemiloși

> 16 SeptembrieUn băiat a rămas timp de 12 ani în comă. Ce a spus când s-a trezit a uluit pe toată lumea

> 15 SeptembrieMândria îndepărtează lucrarea harului dumnezeiesc, smerenia îi arde pe demoni

> 15 SeptembrieÎn loc să apere resursele ţării, SRI-ul face lobby «de specialitate» la legea offshore pentru multinaţionale şi în dauna României

> 15 SeptembrieCererea pentru bani lichizi a crescut dramatic în Puerto Rico după ce uraganul a lovit rețeaua de bancomate

> 15 SeptembrieO nouă metodă de a obține recolte bogate

> 15 SeptembrieRăzboaiele nevăzute se câștigă cu aliați discreți, nu cu ambasadori guralivi

> 14 SeptembrieCheia neutralității și dizolvarea Matricei

> 14 SeptembrieStatisticile guvernului SUA: Vaccinul antigripal este cel mai periculos vaccin din America

> 14 SeptembrieImperiile muribunde se despart până la urmă de trecut urlând

> 14 SeptembrieVă mai amintiți de Slobodan Miloșevici?

> 14 SeptembrieCrede, așadar, că niciodată suferinţa ta nu poate întrece măsura. Dumnezeu veghează asupra fiecărui om

> 13 SeptembrieUnele taine ale privirii şi ale ochilor (VI)

> 13 Septembrie«Ochiul lui Sauron» se află la 25 de ani distanță de Pământ

> 13 SeptembrieO nouă criză financiară este doar o problemă de timp

> 13 SeptembrieO epidemie surprinzătoare de autism – Ce ne așteaptă?

> 13 SeptembrieIată ce nu ți-a spus nici Digi și nici Antena 3 despre protestul din Piața Victoriei. Adevărul relatat de la fața locului…

> 12 SeptembrieSalată de vinete cu maioneză de avocado

> 12 SeptembrieServiciile de informații pot folosi pe ascuns internetul lucrurilor pentru supraveghere, localizare, monitorizare și chiar pentru recrutare

> 12 SeptembrieDe ce există greutăţi care ne împiedică să ne atingem țelul

> 12 SeptembrieCine a avut interes să oprească dezvoltarea României?

> 12 SeptembrieVremuri de cotitură: gânduri implantate şi implanturi pentru control mental (3)

> 11 SeptembrieBill Gates îndeamnă omenirea să adopte revoluţia bancară din Kenya

> 11 SeptembrieETAPA A V-A A TAPASULUI DE POST CU APĂ PENTRU ARDEREA KARMA-EI – 20-23 septembrie

> 11 SeptembrieDe ce să n-ai deloc încredere în școala ce este promovată de societatea corporatistă

> 11 SeptembrieIubirea necondiționată ca energie subtilă, sublimă, ce vine de la Dumnezeu, începe cu tine

> 11 SeptembrieFrumusețea spectaculoasă a râurilor împletite

> 11 SeptembrieProfeția sfântului Serafim de Virița despre al treilea război mondial, Rusia și Antihrist

> 10 SeptembrieBudincă de tapioca

> 10 SeptembrieAvocatul diavolului

> 10 SeptembrieVaccinul antihepatitic B și riscul enorm al bolilor autoimune

> 10 SeptembrieMihai Eminescu este mai actual ca niciodată: Despre cum lucrează masonii împotriva Bisericii şi a naţionalismului

> 10 SeptembrieOamenii de știință sunt pe punctul de a explora o lume ascunsă, prinsă în gheață de 120.000 de ani

> 10 SeptembrieCONFERINȚA de DESCHIDERE a CURSULUI de YOGA pentru începători din BUCUREȘTI

> 9 SeptembrieDavid și Goliat

> 9 SeptembrieCălătorie într-un oraș din deșertul Libiei – Ghadames, orașul oază denumit și «Perla deșertului»

> 9 SeptembrieTrovanții, fascinantele «pietre vii» care cresc pe dealurile din România

> 9 SeptembrieAvertismentul a 15.000 de oameni de știință într-o «scrisoare adresată către întreaga omenire»

> 9 SeptembrieO să plătim 20 de ani. Guvernul a împrumutat câteva miliarde ca să menţină stabil cursul euro

Recomandări articole
Actualitate
Astrologie
Civilizaţiile extraterestre
Demascarea Masoneriei
Paranormal
Revelaţii
Sănătate
Şivaism
Spiritualitate universală
Tantra
Tradiţia yoghină
Yoga