Edit this page
Modify this page
Edit this string
         
Yogaesoteric.net vă oferă: 3589 articole Actualitate; 2384 articole Demascarea Masoneriei; 777 articole Yoga; 312 articole Tradiția yoghină; 158 articole Revelații; 831 articole Spiritualitate universală; 142 articole Șivaism; 421 articole Tantra; 976 articole Sănătate; 498 de articole Astrologie; 425 articole Paranormal; 167 articole Civilizații extraterestre.

  
ANUNȚURI:


Linkuri recomandate:
Drept la replică:Video:


Articolul săptămânii:

Homo sovieticus a murit, trăiască homo globalis! (I)
„Cred că monstruozitatea secolului 21 va depăşi tot ce a văzut omenirea până acum. Liderii noii ordini mondiale au ales o strategie a violenţei permanente. Esenţa sistemului occidental este de a dezbina cu viclenie, ca mai apoi să acţioneze ca Justiţiar Suprem.” Aleksandr Zinoviev
[9 noiembrie 2018]
Articolul principal din săptămânile precedente:
 

Articole noi de Gregorian Bivolaru:

Aforisme şi cugetări despre iniţierea spirituală (1)
Fiecare iniţiere spirituală ce este deosebit de puternică implică o anumită transmutaţie lăuntrică ce îl va face să treacă în mod gradat pe cel iniţiat printr-o fază inerentă de aşa-zisă „moarte iniţiatică” ce este urmată de o sui-generis „renaştere iniţiatică”, tainică şi indescriptibilă, ce va face să fie depăşită şi abandonată vechea condiţie a fiinţei umane spre a face să se nască în ea omul cel nou ce începe să fie îndumnezeit.
[8 noiembrie 2018]
 
[Actualitate]
În data de 26 mai 2012, profesorul de yoga Gregorian Bivolaru a acordat prin telefon un interviu în exclusivitate postului TV Antena 1, solicitând dezminţirea ştirii false răspândite de presă în zilele anterioare, conform căreia, chipurile, el ar fi „dispărut” din Suedia.
[Actualitate]
În timp ce autorităţile române caută să ascundă sub preş adevărurile incomode despre persecuţiile la care au fost supuşi profesorul de yoga Gregorian Bivolaru şi sute de membri şi cursanţi MISA, peste hotare acest caz atrage din ce în ce mai mult atenţia presei, a activiştilor organizaţiilor non-guvernamentale şi a zeci de europarlamentari.
Israelul, furnizorul de arme nucleare al Africii de Sud
[Demascarea Masoneriei]
Israelul, care nu a recunoscut oficial că deţine un arsenal atomic, s-a oferit să furnizeze arme nucleare regimului de apartheid din Africa de Sud, în 1975, demonstrează documente publicate recent, primele care pot dovedi existenţa unui arsenal nuclear israelian, dacă autenticitatea lor se adevereşte, scrie The Guardian.
[14 noiembrie 2018]
«Imago Mundi» – un artefact babilonian considerat cea mai veche hartă din lume. Ce vechime are obiectul și cum e înfățișat Pământul?
[Paranormal]
Cele mai vechi hărți ale lumii, care s-au mai păstrat până în zilele noastre, datează dintr-o antichitate nu foarte îndepărtată și, în cele mai multe cazuri, porneau de la o idee greșită, pe care azi o numim „teoria pământului plat”. Primele hărți la realizarea cărora s-a ținut seama că Pământul este un corp sferic au apărut în epoca elenistică.
[14 noiembrie 2018]
22,8% dintre locuitorii Statului Nevada (SUA) care au murit din cauza gripei erau vaccinați
[Sănătate]
Oficialii din domeniul sănătății spun că aproape un sfert din cei 57 de locuitori ai Statului Nevada care au decedat din cauza gripei în timpul sezonului gripal încheiat în luna mai, erau vaccinați.
[14 noiembrie 2018]
Război total împotriva banilor cash în Australia: plățile de peste 10.000 de dolari în numerar vor fi ilegale
[Demascarea Masoneriei]
Guvernul australian a anunțat că va fi în curând ilegal să folosești mai mult de 10.000 de dolari bani cash pentru a cumpăra ceva, obligând persoanele care doresc să cumpere produse mai scumpe să folosească cecuri pentru efectuarea plăților sau transferul electronic. Măsura va fi luată aparent în numele luptei împotriva crimei organizate și a spălării banilor.
[14 noiembrie 2018]
Cercetătorii au descoperit o formă nouă de viață în saliva noastră, responsabilă de declanșarea unor boli ale gingiilor
[Sănătate]
Cercetătorii din SUA au descoperit o nouă formă de viață, care se ascunde în interiorul salivei noastre. Vorbim de un tip de bacterie parazit care se bazează pe o altă bacterie pentru a supraviețui. Bacteria are 700 de gene și este prima observată ca fiind complet dependentă de alte bacterii.
[14 noiembrie 2018]
Cel mai bun mod de a începe și de a încheia ziua: manifestând recunoștință
[Spiritualitate universală]
Cum îţi începi de obicei ziua? Te dai jos din pat, îţi verifici telefonul şi intri pe reţelele de socializare să vezi ce noutăţi au apărut peste noapte? Există o cale mult mai bună în care îţi poţi începe dimineaţa.
[13 noiembrie 2018]
Pedofilia, legalizată. Un tribunal din Finlanda nu a considerat drept viol actul de a întreține relații sexuale cu o fetiță de 10 ani
[Demascarea Masoneriei]
Cazul unui imigrant de 23 de ani din Finlanda care a întreținut relații sexuale cu o fată de 10 ani a revoltat opinia publică după ce instanța nu a considerat că fapta lui constituie viol.
[13 noiembrie 2018]
Legea offshore a fost promulgată. Care sunt consecințele pentru România?
[Actualitate]
Acum 100 de ani România a înregistrat încă de atunci trei mari premiere internaționale: prima țară care a înregistrat producție petrolieră, prima găzărie din lume ce producea gaz lampant, și apoi Bucureștiul a fost, în 1857, primul oraș iluminat stradal cu gaz lampant.
[13 noiembrie 2018]
Măslinele, beneficii şi informaţii nutriţionale
[Sănătate]
Măslinele sunt un aliment de bază în dieta mediteraneană, cu numeroase beneficii pentru sănătate. Aceste fructe de formă ovală produse de copacul Olea europaea aparţin familiei botanice Oleaceae şi genului Olea, furnizând un aport important de antioxidanţi, minerale, fitosteroli şi vitamine.
[13 noiembrie 2018]
Câte păduri a pierdut planeta de la începutul anilor 2000
[Actualitate]
O nouă hartă globală care arată rata defrișărilor și a replantărilor de copaci în lume a fost creată cu ajutorul Google Earth. Instrumentul este valabil online și poate oferi informații foarte detaliate. Harta spune povestea pădurilor din lume între anii 2000 și 2012, pe baza a 650.000 de imagini din satelit.
[13 noiembrie 2018]
Preotul Mina Dobzeu, care l-a înfruntat pe Ceaușescu
[Spiritualitate universală]
Nu s-a crezut niciodată mai mult decât ,,cel mai umil slujitor al Domnului”, deși, pentru foarte mulți oameni din toate colțurile țării și nu numai, el reprezintă un adevărat simbol al luptei pentru credința ortodoxă.
[12 noiembrie 2018]
Profesorul Dulcan: «Să ne controlăm gândirea şi emoţiile, pentru că altfel ne putem îmbolnăvi»
[Spiritualitate universală]
Fiecare dintre noi este necesar să facă efortul să se transforme, în primul rând să nu-l streseze pe cel de lângă el, pentru că în momentul în care eu îl stresez pe celălalt, mă stresez implicit şi pe mine însumi. Această transformare este necesar să înceapă cu fiecare din noi.
[12 noiembrie 2018]
Repăgânizarea școlii: Un manual de română de clasa a V-a le prezintă copiilor o vrăjitoare care face o poțiune magică din sânge de șoarece
[Actualitate]
Ministerul Educației Naționale nu a luat nicio măsură pentru interzicerea Halloween-ului în școli, o manifestare considerată „sărbătoare a sataniștilor”, în ciuda protestelor asociațiilor de părinți din țară.
[12 noiembrie 2018]
Neobișnuitul corp ceresc Oumuamua, despre care s-a spus că ar fi un «artefact» extraterestru, a călătorit prin spațiu milioane de ani
[Paranormal]
În luna octombrie a anului trecut, cercetătorii de la observatorul astronomic Haleakala (Hawaii) au descoperit un obiect cosmic de formă și culoare neobișnuită. Avea formă alungită, de țigară, se deplasa cu o viteză formidabilă și a fost numit Oumuamua.
[12 noiembrie 2018]
Experții din Marea Britanie susțin că un atac cibernetic al Rusiei ar putea prăbuși Regatul Unit, iar țara ar fi la un pas de anarhie
[Actualitate]
Experții din Marea Britanie susțin că un atac cibernetic de proporții ar putea distruge complet rețeaua electrică a statului insular, cauzând nesiguranță, revolte și, într-un final, mii de morți. Cel mai important aspect este că un astfel de atac s-ar putea petrece oricând, dacă hackerii din Rusia ar vrea aceasta.
[12 noiembrie 2018]
Un copil îşi exprimă supărarea în cel mai emoţionant mod: «Îmi doresc să fiu adult chiar acum!»
[Actualitate]
Cu toate că băiatul din videoclip are doar câţiva ani, deja s-a săturat de modul în care oamenii tratează planeta. Cel mai mare regret al micuţului este că nu poate creşte mai repede pentru a lua atitudine împotriva celor care distrug această planetă.
[11 noiembrie 2018]
Dispar păsările. În Franța numărul lor a scăzut cu o treime, datorită decimării insectelor
[Actualitate]
Franța se confruntă cu o situație „catastrofală”. Este semnalul de alarmă tras de ornitologii din Hexagon, după ce au observat că în ultimii 15 ani, numărul păsărilor a scăzut în medie cu până la o treime.
[11 noiembrie 2018]
O istorie sumară a criminalei familii Bush
[Demascarea Masoneriei]
Pentru a avea succes în procesul dificil de redobândire a libertăților pierdute, este necesar să facem o analiză a modului în care am ajuns în actuala stare alarmantă, iar alegerile majore în fața cărora vom fi puși, este necesar să le facem în mod conștient și asumat, să ne rupem de orice influențe sau manipulări, pentru a crea un viitor benefic, previzibil.
[11 noiembrie 2018]
Boicot la adresa BRD, după ce un site deținut de bancă i-a jignit și etichetat pe toți cei care nu sunt de acord cu exhibiționismul activiștilor LGBT
[Actualitate]
Zece organizații non-guvernamentale din România au anunțat boicotul produselor Băncii Române pentru Dezvoltare (BRD) din cauza felului în care siteul Scena9.ro, deținut de această companie franceză, a relatat despre protestele împotriva difuzării unor filme ce elogiază homosexualitatea în luna februarie, la Muzeul Țăranului Român.
[11 noiembrie 2018]
Proiectul fotografic al româncei Mihaela Noroc: «Atlasul Frumuseții», un mare succes internațional
[Actualitate]
Proiectul tinerei românce Mihaela Noroc intitulat Atlasul Frumuseții conține fotografii-portret de femei, realizate într-o călătorie de 2 ani în jurul lumii în care a poposit în 37 de țări.
[11 noiembrie 2018]
Unică în lumea subterană: Peștera cu cristale din Mina Farcu
[Paranormal]
Exploatarea bauxitei în zona minieră Roșia de Bihor a favorizat în anul 1987 interceptarea unui gol subteran care nu avea legături cu suprafața și „funcționa” ca o imensă geodă. Numită „Peştera Farcu”, „Grota Farcu” sau „Peștera cu cristale”, aceasta a fost descoperită în anul 1987, când se săpa o galerie a Minei Farcu.
[10 noiembrie 2018]
Secretul funcționării creierului la copii. Orice părinte ar trebui să știe asta…
[Sănătate]
Marele savant Bruce Lipton prezintă, în câteva minute, elemente esențiale despre funcționarea creierului la copii. Aceste informații sunt de un mare folos pentru părinți. Priviți cu atenție acest scurt fragment video dintr-o conferință a lui Bruce Lipton pentru că, pe lângă multe altele, veți înțelege de ce sistemul, mai ales în occident, vizează îndoctrinarea copiilor de 3-8 ani.
[10 noiembrie 2018]
«Suveranitatea» proclamată de Dragnea, doar praf în ochi: România renunță la un atribut fundamental al oricărui stat suveran
[Actualitate]
La Congresul extraordinar al PSD din luna martie, președintele acestei formațiuni, Liviu Dragnea, promitea întărirea suveranității naționale, explicând cum „desenul suveranității românești trebuie făcut în România, nu în afara țării”. Puseul suveranist al liderului PSD s-a ofilit repede, însă. La scurt timp, guvernul PSD a înființat o comisie care va coordona trecerea României la moneda Euro.
[10 noiembrie 2018]
Românii, pionieri ai aviației: Traian Vuia, Aurel Vlaicu și Henri Coandă
[Actualitate]
Printre inventatorii pe care România i-a dat lumii, un loc special îl ocupă cei trei pionieri ai aviației. Fără Traian Vuia, Aurel Vlaicu și Henri Coandă – ingineri și inventatori români – istoria aviației ar fi arătat, poate, altfel. De-a lungul vieților lor, cei trei au arătat că aproape nimic nu este imposibil – nici măcar zborul.
[10 noiembrie 2018]
Bogdan Suceavă, similar cu «Istoria lacunelor», pe când o carte despre completarea istoriei poporului român?
[Actualitate]
Istoria lacunelor este o carte-eseu (176 de pagini) scrisă de Bogdan Suceavă și publicată de Editura Polirom în anul 2017. Conform prezentării autorului, lucrarea „pornește de la câteva situații tragice, de pierdere definitivă a unor manuscrise, de la Aristotel la Hemingway, manuscrise care, dacă nu ar fi dispărut, ar fi putut să revoluționeze literatura, filozofia, matematica sau fizica”.
[10 noiembrie 2018]
Olanda, țara unde oamenii se asociază pentru a acoperi clădirile cu panouri solare
[Actualitate]
Aproape un secol de industrie grea din zonă este șters cu buretele și transformat într-un experiment verde. Nu lipsesc nici panourile solare care sunt instalate pe toate bărcile-birou și care asigură cam 65% din nevoia de electricitate a spațiului.
[9 noiembrie 2018]
Jurământul francmasonic – un jurământ cumplit pe care cei ce intră în masonerie trebuie să-l respecte!
[Demascarea Masoneriei]
În „jurămintele de sânge” (numite „Obligaţie”), iniţiatul acceptă de bună voie să fie torturat şi chiar ucis, în cazul în care revelează „secretele”. Astfel se menţine compartimentarea în cadrul căreia nivelurile superioare nu dezvăluie „secretele” nivelurilor inferioare.
[9 noiembrie 2018]
Îndrăgostește-te mai întâi de tine
[Spiritualitate universală]
Dacă nu te iubești pe tine în primul rând, de ce crezi că ceilalți or să te iubească? Iar dacă nu știi să te iubești pe tine, cum ai să înveți să îi iubești pe ceilalți? Ce dragoste poți să le oferi tu lor, dacă nu știi să îți oferi ție mai întâi dragoste? Și respect.
[9 noiembrie 2018]
Armata americană a dezvoltat o armă teribilă care va putea face aerul să-ți vorbească, fără să știi de unde vin sunetele…
[Demascarea Masoneriei]
Departamentul Apărării din Statele Unite desfășoară de mai mulți ani un program prin care încearcă să creeze tot felul de arme non-letale (JNLWP), ce vor fi folosite, în caz de conflict armat, pentru descurajarea inamicului.
[9 noiembrie 2018]
O familie din Cluj a decis să nu mai cumpere nimic din supermarketuri! Vezi cât de sănătos trăiesc ei acum!
[Sănătate]
Dan şi Adela Fofiu Sânpetreanu, din Cluj-Napoca, au decis să nu mai cumpere nimic din supermarketuri şi îşi iau produsele direct de la fermele de familie din zonă iar iarna se bazează pe conserve de legume pe care le prepară singuri.
[8 noiembrie 2018]
Sindromul resemnării – misterioasa boală a Suediei care afectează copiii solicitanților de azil
[Actualitate]
De aproape două decenii Suedia se confruntă cu o boală misterioasă. Denumită Sindromul resemnării, ea afectează doar copiii solicitanților de azil. Aceștia se retrag complet în ei înșiși, încetând să mai meargă sau să vorbească, sau chiar să-și deschidă ochii.
[8 noiembrie 2018]
Eșecuri medicale tragice: Incubatoarele care îi lăsau nevăzători pe bebeluși au fost folosite în întrega lume până în 1950
[Sănătate]
Pe 14 februarie 1941, dr. Stewart Clifford, un pediatru din Boston, a fost chemat la domiciliul unui părinte îngrijorat de faptul că fetița sa, de doar două luni, avea ochii cenușii și părea că nu răspunde la lumină. Pentru că nu era oftalmolog, Clifford le-a recomandat părinților să-și ducă fetița la dr. Paul Chandler, unul dintre oftalmologii de vârf din Boston la acea vreme.
[8 noiembrie 2018]
Oamenii de știință cred că au rezolvat misterul din jurul vântului de eclipsă și a schimbării temperaturii care apar în momentul eclipselor de Soare
[Paranormal]
În urmă cu aproximativ 300 de ani, astronomul englez Edmund Halley a observat cum în timpul unei eclipse solare vremea s-a schimbat brusc. Halley a remarcat cum „răcoarea și umezeala care au urmat întunericului au cauzat un sentiment de groază printre oamenii veniți să observe fenomenul”, dar nu a putut să-și dea seama ce se afla în spatele acestui așa numit vânt de eclipsă.
[8 noiembrie 2018]
Mişcarea face minuni asupra creierului. Beneficii ale simplului mers pe jos
[Sănătate]
Mişcarea ne menţine sănătoşi şi este o adevărată terapie pentru copii, care sunt mai fericiţi şi au mai multă încredere în ei. Mişcarea este extrem de importantă pentru un organism sănătos. Este foarte bună pentru inimă, creier şi muşchi.
[7 noiembrie 2018]
Case pentru toată lumea prin… tehnologia imprimării 3D?! O imprimantă 3D poate construi o locuință solidă, ieftină, într-o singură zi!
[Actualitate]
La nivel global, inclusiv în România, se manifestă o criză cronică de locuințe. Locuințele libere sau nou-construite, atâtea câte sunt, se vând la prețuri pe care numai puțini dintre noi le pot achita fără a se împovăra cu datorii pe termen lung. O companie americană a arătat, însă, că se pot construi case solide oriunde e nevoie, într-un timp record și la prețuri pe care și le pot permite inclusiv persoanele cu venituri sub medie.
[7 noiembrie 2018]
Autodenunțuri tulburătoare ale insiderilor «pocăiți» din sistemul tehnologic infernal: «Există un scop ascuns în spatele întregii tehnologii»
[Actualitate]
Facebook a fost creat pentru a exploata „o vulnerabilitate în psihologia umană”, iar impactul asupra utilizatorilor, în special asupra copiilor, poate fi extrem de serios. O spune chiar unul dintre cei care au ajutat compania să devină gigantul de astăzi, Sean Parker, președinte fondator al Facebook.
[7 noiembrie 2018]
Economia se sufocă şi la un moment dat va cădea
[Demascarea Masoneriei]
Nu demult, Eugen Teodorovici dădea asigurări că o nouă criză economică nu va veni. Cât de fundamentate sunt aceste asigurări? În opinia profesorului Mircea Coşea, situaţia stă cu totul diferit.
[7 noiembrie 2018]
Emmanuel Macron despre Eurafrica – tărâm de rasă mixtă al imigrației și încrucișării
[Demascarea Masoneriei]
O creștere a populației „explozivă” în Africa va face ca Europa să intre într-o epocă de migrație în masă „fără precedent”, a afirmat Emmanuel Macron, susținând că destinele celor două continente sunt „legate”.
[7 noiembrie 2018]
Osho: Dacă înţelegeţi acest secret, puteţi fi fericiți 24 de ore pe zi...
[Spiritualitate Universală]
Atunci când iubeşti, eşti plin de bucurie. Când nu poţi iubi, nu ai cum să fii fericit. Bucuria este o funcţie a iubirii, o umbră a acesteia. Ea urmează pretutindeni iubirea.
[6 noiembrie 2018]
Consumul de fructe și cel de produse fast-food au o influență majoră asupra… fertilității feminine. În ce mod influențează fertilitatea?
[Sănătate]
În ziua de astăzi, când poluarea, abuzul de medicamente și alimentația săracă în nutrienți, dar bogată în chimicale, pun în pericol sănătatea reproductivă a oamenilor, problemele de fertilitate au ajuns să fie ceva obișnuit. Cu toții cunoaștem cupluri care se străduiesc de ani de zile să aibă un copil.
[6 noiembrie 2018]
Legea șaria își face debutul în instanța suedeză
[Actualitate]
„Bărbatul provine dintr-o familie bună, spre deosebire de femeie.” Cu acest argument un tribunal suedez a achitat un bărbat irakian acuzat de abuzul soției sale, ce a dus la indignare față de prima ocazie în care legea șaria a fost aplicată de sistemul legal nordic.
[6 noiembrie 2018]
Ilie Șerbănescu: «Occidentul a preluat România în NATO şi UE şi, în numai zece ani, cu o viteză inimaginabilă la scară istorică, a terminat-o!»
[Demascarea Masoneriei]
În condiţiile realităţilor încurcate din zilele noastre, cine şi de cine protejează este foarte greu de stabilit. Pentru ţările slabe, de la periferii sau de la întretăierea puterilor, nici nu ştii care administraţie străină este mai rea: aceea eficientă sau aceea mai puţin eficientă? Actualmente, când tensiunile geopolitice s-au întărâtat atât de aprig după anexarea Crimeei de către Rusia, este extrem de interesant şi de relevant să se ia aminte la câteva experienţe din istorie.
[6 noiembrie 2018]
«Luptătorii din munți au fost cei mai frumoși nebuni ai neamului românesc…»
[Demascarea Masoneriei]
Motto: „Stau prigonit de frații mei trădători care și-au vândut țara și sufletele lor dracilor din Rusia.” Partizanul Vasile Motrescu, singur, în munți, de Sfintele Paști.
[6 noiembrie 2018]
Dumnezeu ne face noi semne
[Despre noi]
După spirala yang organizată cu ocazia hiatusului anual în Tabăra spirituală yoghină de vacanță Costinești 2018, pe cer, câțiva nori situați mai aproape de pământ decât ceilalți, au conturat imaginea unor aripi diafane imense.
[5 noiembrie 2018]
Cei ce iubesc pe Dumnezeu trec prin multe și grele ispitiri
[Spiritualitate universală]
Dumnezeu îi cheamă pe toţi. Dar nu toţi răspund chemării Lui. Cei ce au răspuns sunt greu încercaţi de către Dumnezeu, iar greul încercării Dumnezeu îl măsoară cu gradul credinței şi dăruirii faţă de Dânsul. Cei ce iubesc pe Dumnezeu trec prin multe și grele ispitiri.
[5 noiembrie 2018]
Înainte de Big-Bang. Teoria Nimicului
[Spiritualitate universală]
Acest articol este dedicat unui subiect controversat și greu de înțeles pentru mulți dintre noi, chiar și pentru oamenii de știință, și anume „momentul zero”, perioada când Universul, așa cum îl știm noi, încă nu exista. De fapt atunci nu exista nimic: nu existau materie, stele, galaxii, nu exista nici măcar timpul.
[5 noiembrie 2018]
Pinul. Cum poți beneficia de toate calitățile terapeutice ale acestui «copac-miracol»
[Sănătate]
Pinul creşte alături de brad şi molid şi i se mai spune chifăr, luciu şi zetin. De la pin se folosesc mugurii care conţin ulei volatil, rezine, datorită cărora au un efect balsamic în inflamaţiile căilor respiratorii însoţite de tuse şi bronşite.
[5 noiembrie 2018]
Australia a legalizat căsătoriile între persoane de acelaşi sex. Un jurnalist australian arată cum i-a afectat pe britanici redefinirea căsătoriei
[Actualitate]
După mai bine de zece ani de dezbateri, australienii au spus „da” în proporţie de 62% căsătoriei între persoane de acelaşi sex, în cadrul unui vot consultativ. Legea a intrat în vigoare în data de 9 decembrie 2017.
[5 noiembrie 2018]
Privatizarea este o scornire diavolească a Conspiraţiei Mondiale din ultimele decenii ale secolului trecut...
[Demascarea Masoneriei]
Privatizarea este o scornire diavolească a Conspiraţiei Mondiale din ultimele decenii ale secolului trecut, care caută să jefuiască pe această cale bogăţiile ţărilor şi să le treacă în mâinile mega-corporaţiilor multinaţionale care aparţin Conspiraţiei.
[5 noiembrie 2018]
Secrete guvernamentale: prin schimbarea orelor, Uniunea Europeană participă la genocidul speciei umane
[Demascarea Masoneriei]
Prin refuzul de a se implica în oprirea obiceiului de schimbare a orei de două ori pe an, în pofida concluziilor oamenilor de știință potrivit cărora această procedură are consecințe grave la nivelul sănătății fizice și psihice a omului, Uniunea Europeană se face părtașă la crime împotriva umanității.
[4 noiembrie 2018]
Parteneriatul Facebook cu un institut de studii politice, economice și militare conectat la NATO și finanțat de organizații fondate de Rockefeller
[Demascarea Masoneriei]
Facebook a încheiat un nou parteneriat cu Consiliul Atlantic, un institut cu legături strânse cu Departamentul Apărării și Complexul Militar Industrial, și care pretinde în mod oficial că oferă un forum pentru liderii politici internaționali, de afaceri și intelectuali.
[4 noiembrie 2018]
Cenzura noastră cea de toate zilele
[Actualitate]
S-a tot discutat în ultima vreme despre cenzură. Se discută pe la colțuri deocamdată, și mai ales de către cei care au avut de-a face cu ea. Ceilalți o văd, o recunosc, se simte că ceva e putred în Danemarca, dar: hei! Nu mi s-a petrecut mie, așa că… îmi văd de ale mele.
[4 noiembrie 2018]
Palatul Păcii și Reconcilierii – piramida din Kazahstan construită pentru întrunirile liderilor tuturor religiilor de pe Terra
[Actualitate]
Palatul Păcii și Reconcilierii este o piramidă de 77 metri înălțime din Astana, capitala Kazahstanului. Structura a fost construită de Sembol Construction și a costat aproximativ 58 milioane USD.
[4 noiembrie 2018]
A fost descoperită o galaxie uriașă în jurul căreia orbitează alte galaxii pitice, la fel cum planetele orbitează în jurul unei stele
[Actualitate]
O galaxie numită Centaurus A a păstrat până recent un secret neobișnuit. Cercetătorii au descoperit faptul că în jurul său există galaxii pitice care o orbitează, la fel cum fac planetele în jurul stelelor.
[4 noiembrie 2018]
Vorbirea trădează starea în care se află creierul nostru
[Spiritualitate universală]
Probabil cel mai prețios dintre toate sfaturile cu privire la vorbire este acesta: gândește-te bine înainte să spui ceva! Cuvintele vor avea un sens profund dacă vor fi pline de admirație și respect față de ceilalți. Și astfel, atunci când în mod necesar vei adresa cuvinte mai dure, ele nu vor fi percepute ca o jignire, ci ca un sfat.
[3 noiembrie 2018]
Evil eye – simbolul uriașului March for Our Lives pentru dezarmarea populației americane
[Demascarea Masoneriei]
Un tânăr aude voci și se apucă să tragă într-o școală din Florida, după care, ca la un semn, societatea civilă declanșează o mare acțiune împotriva armelor de foc. Un punct culminant în această luptă l-au constituit uriaşele marşuri împotriva armelor de foc ce au avut loc în multe oraşe americane. Intitulate March for Our Lives, la ele au participat sute de mii de oameni.
[3 noiembrie 2018]
Ameninţarea Israelului din zilele noastre şi adevărul despre Hiroshima şi Nagasaki
[Demascarea Masoneriei]
Cine reprezintă cu adevărat cea mai mare amenințare nucleară din lume? Iranul, care este membru al Tratatului Nuclear de Neproliferare și care cooperează cu Agenția Internațională a Energiei Atomice? Sau Israelul, care refuză să semneze Tratatul și care refuză până și să admită că deține armament nuclear?
[3 noiembrie 2018]
Când te nedreptăţeşte cineva, să te gândeşti că nu te nedreptăţeşte din răutate, ci pentru că aşa a văzut el lucrurile
[Spiritualitate Universală]
Dacă ai putere duhovnicească, adică smerenie, să primeşti cum că tu ai greşit şi să nu vorbeşti. Lasă ca să te îndreptăţească Dumnezeu. Dacă nu vorbeşti tu, va vorbi Dumnezeu după aceea.
[3 noiembrie 2018]
Vulcanii noroioși de la Ivănești, comuna Pădureni, județul Vaslui
[Actualitate]
În localitatea Ivănești, dar și în zonele din jur, au fost identificați cu ocazia unor cercetări în teren mai mulți vulcani noroioși. Aceștia au caracteristici asemănătoare, cu mici nuanțe particulare.
[3 noiembrie 2018]
Dieta japonezului laureat cu premiul Nobel: ajută la scăderea în greutate, întinerire şi regenerare celulară
[Sănătate]
Un cercetător japonez specializat în biologie celulară a descoperit dieta care, bazându-se pe reducerea programului de alimentaţie, duce la încetinirea procesului de îmbătrânire şi scăderea în greutate.
[2 noiembrie 2018]
După ce și-au dărâmat singuri turnurile gemene, SUA cer despăgubiri Iranului de 6 miliarde de dolari
[Actualitate]
Un tribunal american a decis ca Iranul să plătească despăgubiri în valoare de peste 6 miliarde de dolari victimelor atentatelor de la 11 septembrie din SUA. Această hotărâre vine în ciuda faptului că majoritatea teroriştilor erau originari din Arabia Saudită...
[2 noiembrie 2018]
Smerenia cea sfântă este un dar de la Dumnezeu pentru sufletul pe care-l găseşte curat
[Spiritualitate universală]
Când inima are smerenia cea sfântă, ea le vede pe toate ca fiind bune şi trăieşte în biserica cea necreată a Lui Dumnezeu încă de acum şi de aici, de pe pământ. Atunci, Dumnezeu păzeşte cu mulţumire acel suflet curat şi îl trage spre El.
[2 noiembrie 2018]
3 mai 1997: 21 de ani de la una dintre cele mai mari trădări din istoria României: Tratatul cu Ucraina
[Demascarea Masoneriei]
Prin acest tratat, România recunoștea dreptul de succesiune al Republicii Ucraina asupra unor teritorii românești integrate anterior prin forță în fosta Uniune Sovietică. Semnarea tratatului a fost una dintre condițiile puse României pentru a fi acceptată în NATO.
[2 noiembrie 2018]
Suedia, țara care acordă unei moschei dreptul de a difuza apelul la rugăciunea de vineri, dar interzice clopotele bisericilor creștine
[Actualitate]
Potrivit preotului Ingvar Fogelqvist, autoritățile orașului au respins cererile sale de a bate clopotul, pe motiv că sunetul acestuia ar putea „perturba zona”! Solicitările lui Fogelqvist au fost respinse de două ori.
[1 noiembrie 2018]
Scopuri opuse, mijloace identice
[Demascarea Masoneriei]
Folosirea acelorași mijloace, acelorași metode și acelorași tactici în relația cu același obiect – România – nu putea duce decât la același rezultat – eșecul statului român. Așa se petrece când scopuri opuse se încearcă a fi atinse cu mijloace identice.
[1 noiembrie 2018]
8 aspecte foarte interesante despre fericire
[Spiritualitate universală]
Studiile psihologice moderne şi însuşi Dalai Lama susţin că persoanele care se implică în activităţi de voluntariat în mod regulat sau care îşi ajută semenii într-un mod sau altul sunt mult mai împăcaţi cu sine şi ating un grad de satisfacţie mai mare în viaţă.
[1 noiembrie 2018]
România cheltuie şi risipeşte mai mult ca Franţa şi alte ţări europene
[Actualitate]
Cea mai mare pierdere alimentară se realizează la nivelul consumatorilor, unde 24% din cantitatea de deşeuri este mâncare gătită, 22% fructe, 21% legume, 20% pâine/produse de panificaţie, 11% lapte şi produse lactate, 1% produse din carne şi 1% alte alimente.
[1 noiembrie 2018]
Dispozitivul inteligent Alexa sperie utilizatorii: Începe să râdă malefic noaptea
[Actualitate]
Dispozitivele inteligente oferă surprize, nu întotdeauna plăcute. Imaginaţi-vă că staţi liniştiţi în casă şi, dintr-o dată, se aude un râset ca în filmele de groază. Asta au păţit mai mulţi utilizatori ai asistentului vocal Alexa, de la Amazon.
[1 noiembrie 2018]
Un fost satanist avertizează creștinii cu privire la pericolele Halloween-ului
[Actualitate]
Înainte de a-și deschide miraculos inima în fața Evangheliei, John Ramirez a fost înalt preot în Templul Satanic. El a împărtășit într-un articol pentru CharismaNews.com povestea implicării sale în satanism și rolul acestuia în sărbătoarea Halloween-ului, avertizând părinții de pericolele sale.
[31 octombrie 2018]
O nebuloasă planetară ca un ornament de sărbători în spațiu
[Actualitate]
Telescopul spaţial Hubble a capturat o imagine ce arată ca un ornament de sărbători colorat, plasat în spaţiu. Este vorba de fapt despre NGC 6326, o nebuloasă planetară cu şuvoaie strălucitoare de gaze care sunt aprinse de o stea centrală care se apropie de sfârşitul vieţii.
[31 octombrie 2018]
O mulțime de informații despre semințele de chia: beneficii, proprietăți, rețete (II)
[Sănătate]
O cură de slăbire cu seminţe de chia nu doar că te ajută să dai câteva kilograme jos într-un mod sănătos, dar îţi oferă şi energie. Consumat dimineaţa, ceaiul din seminţe de chia te va energiza, îţi va estompa senzaţia de foame, contribuie la arderea depunerilor de grăsime, la curăţarea şi funcţionarea optimă a sistemului digestiv.
[31 octombrie 2018]
Sophy Burnham – «Da! Fiecare are îngerul său păzitor»
[Spiritualitate universală]
Sophy Burnham, romancieră, scenaristă şi ziaristă americană, laureată a numeroase premii pentru opera sa, îşi datorează celebritatea mai ales cărţilor sale cu îngeri, apărute în tiraje de masă.
[31 octombrie 2018]
Adevăratele sărbători, adevăratele tradiţii sunt înlocuite astăzi de sărbători de import cum este şi Halloween-ul
[Spiritualitate universală]
Oare este Halloween-ul o sărbătoare adevărată? Aduce Haloween-ul bucurii durabile? Îmbogăţeşte în vreun fel acest Haloween sufletul? Acestea sunt, bineînţeles, întrebări retorice, dar fiecare dintre noi poate să îşi răspundă la ele sincer cu sufletul.
[31 octombrie 2018]
Un tânăr gălățean a descoperit patru stele variabile
[Actualitate]
Un adolescent din Galaţi, Andrei-Marian Stoian, care este pasionat de astronomie, a descoperit patru stele variabile cu ajutorul unui telescop performant. El a decis să denumească complexul respectiv de stele „Schela”, după numele localităţii în care s-a născut. Descoperirea reprezintă o premieră naţională în astronomie.
[30 octombrie 2018]
Meleșcanu a semnat Declarația euro-africană ce recunoaște «avantajele migraţiei în ceea ce priveşte dezvoltarea». Ungaria a respins-o
[Actualitate]
Ungaria a refuzat să se ralieze unei declaraţii euro-africane ce recunoaşte „avantajele migraţiei în ceea ce priveşte dezvoltarea”, adoptată într-o conferinţă ministerială ce a avut loc în Maroc, la care au participat şaizeci de ţări din Europa şi Africa. România a fost reprezentată de ministrul de externe Teodor Meleșcanu.
[30 octombrie 2018]
Simpozion internațional la Universitatea din Tokyo: dezastrul produs de vaccinarea HPV – mai multe victime decât în cazul oricărui alt vaccin!
[Sănătate]
O declarație comună a reprezentaților din 5 țări, reuniți în Japonia, expune vătămările și discriminările suferite de victimele vaccinării HPV. Unele guverne, precum cel japonez, nu mai recomandă acest vaccin, în numeroase țări fiind în derulare procese în instanță pentru vătămări rezultate în urma vaccinării împotriva HPV.
[30 octombrie 2018]
Prima centrală nucleară plutitoare din lume, lansată recent în Rusia. De ce i se spune «Cernobîlul plutitor»?
[Actualitate]
Complexa instalație rusească numită Akademik Lomonosov reprezintă prima centrală nucleară plutitoare de pe mapamond. Lansarea sa a avut loc în 28 aprilie, pe un șantier naval din St. Petersburg. Puternica centrală va înlocui termocentrala Chaunskaya și centrala atomoelectrică Bilibino, construite în perioada 1961-1974.
[30 octombrie 2018]
«Halloween» ortodox în mănăstirea Sf. Elizabeta din oraşul Minsk
[Demascarea Masoneriei]
Pe o reţea de socializare populară în Rusia, măicuţele au încărcat o mulţime de poze cu mănăstirea decorată într-un stil neobișnuit, asemănător sărbătorii satanice Halloween: cu dovleci-felinare, pe care însă măicuțele au decupat îngeri în locul binecunoscutului chip cu dinți zimțați ca de fierăstrău.
[30 octombrie 2018]
Cum ne pot ajuta culorile să ne atingem scopurile benefice. De ce restaurantele nu se zugrăvesc în albastru
[Sănătate]
Folosind culorile care ne fac să ne simţim bine, probabil fără să conştientizăm, ne influenţăm acţiunile. Ce ne poate face mai nervoşi, ce ne calmează, ce ne stimulează apetitul putem afla studiind influența pe care o au culorile asupra psihicului uman.
[29 octombrie 2018]
Munca pe timpul nopții poate avea un impact negativ asupra sănătății noastre. Ce s-a descoperit?
[Sănătate]
Cercetătorii de la Universitatea McGill au descoperit faptul că genele care reglementează procesele biologice importante sunt incapabile să se adapteze la noi programe de somn și de alimentație la care ne supunem organismul în momentul în care lucrăm în ture de noapte.
[29 octombrie 2018]
Încotro? Copiii britanici n-au drept de vot (e normal) dar au dreptul să ia medicamente de schimbare de sex (e anormal)
[Sănătate]
Medicamentele de schimbare de sex dăunează copiilor, a avertizat un psihiatru NHS de vârf. Dr. Lucy Griffin a vorbit despre utilizarea hormonilor de către copiii britanici, avertizând că aceasta poate avea consecințe grave, precum boli cardiace sau osteoporoză.
[29 octombrie 2018]
1969 – URSS și China erau să pornească al Treilea Război Mondial
[Actualitate]
În luna mai a anului 1969, un contingent al Armatei Populare Chineze a atacat un avanpost de graniță sovietic din insula Zhenbao. Incidentul, soldat cu moartea câtorva soldați și rănirea mai multora, avea să aducă URSS-ul și China aproape de un război total care putea ajunge ușor la folosirea armelor nucleare.
[29 octombrie 2018]
George Soros finanțează o aplicație pentru smartphone care ajută imigranții să evite autoritățile federale
[Actualitate]
Potrivit unui raport, George Soros finanțează o aplicație smartphone, denumită Notifica, pentru a ajuta imigranții ilegali să evite autoritățile federale de imigrare.
[29 octombrie 2018]
[Spiritualitate Universală]
Acest text conţine fără îndoială unele profeţii pe care Iisus le-a făcut pentru viitor. Vă sfătuim tocmai de aceea să le studiaţi cu foarte mare atenţie şi veţi descoperi cu uimire că majoritatea aspectelor la care Iisus se referă se petrec deja şi poate chiar se vor petrece în cadrul acestei şcoli spirituale (MISA). Cine are urechi de auzit să audă. Este tocmai de aceea important să luăm aminte la avertismentele sale.

Articole publicate recent

> 14 NoiembrieIsraelul, furnizorul de arme nucleare al Africii de Sud

> 14 Noiembrie«Imago Mundi» – un artefact babilonian considerat cea mai veche hartă din lume. Ce vechime are obiectul și cum e înfățișat Pământul?

> 14 Noiembrie22,8% dintre locuitorii Statului Nevada (SUA) care au murit din cauza gripei erau vaccinați

> 14 NoiembrieRăzboi total împotriva banilor cash în Australia: plățile de peste 10.000 de dolari în numerar vor fi ilegale

> 14 NoiembrieCercetătorii au descoperit o formă nouă de viață în saliva noastră, responsabilă de declanșarea unor boli ale gingiilor

> 13 NoiembrieCel mai bun mod de a începe și de a încheia ziua: manifestând recunoștință

> 13 NoiembriePedofilia, legalizată. Un tribunal din Finlanda nu a considerat drept viol actul de a întreține relații sexuale cu o fetiță de 10 ani

> 13 NoiembrieLegea offshore a fost promulgată. Care sunt consecințele pentru România?

> 13 NoiembrieMăslinele, beneficii şi informaţii nutriţionale

> 13 NoiembrieCâte păduri a pierdut planeta de la începutul anilor 2000

> 12 NoiembriePreotul Mina Dobzeu, care l-a înfruntat pe Ceaușescu

> 12 NoiembrieProfesorul Dulcan: «Să ne controlăm gândirea şi emoţiile, pentru că altfel ne putem îmbolnăvi»

> 12 NoiembrieRepăgânizarea școlii: Un manual de română de clasa a V-a le prezintă copiilor o vrăjitoare care face o poțiune magică din sânge de șoarece

> 12 NoiembrieNeobișnuitul corp ceresc Oumuamua, despre care s-a spus că ar fi un «artefact» extraterestru, a călătorit prin spațiu milioane de ani

> 12 NoiembrieExperții din Marea Britanie susțin că un atac cibernetic al Rusiei ar putea prăbuși Regatul Unit, iar țara ar fi la un pas de anarhie

> 11 NoiembrieProiectul fotografic al româncei Mihaela Noroc: «Atlasul Frumuseții», un mare succes internațional

> 11 NoiembrieUn copil îşi exprimă supărarea în cel mai emoţionant mod: «Îmi doresc să fiu adult chiar acum!»

> 11 NoiembrieDispar păsările. În Franța numărul lor a scăzut cu o treime, datorită decimării insectelor

> 11 NoiembrieO istorie sumară a criminalei familii Bush

> 11 NoiembrieBoicot la adresa BRD, după ce un site deținut de bancă i-a jignit și etichetat pe toți cei care nu sunt de acord cu exhibiționismul activiștilor LGBT

> 10 NoiembrieUnică în lumea subterană: Peștera cu cristale din Mina Farcu

> 10 NoiembrieSecretul funcționării creierului la copii. Orice părinte ar trebui să știe asta…

> 10 Noiembrie«Suveranitatea» proclamată de Dragnea, doar praf în ochi: România renunță la un atribut fundamental al oricărui stat suveran

> 10 NoiembrieRomânii, pionieri ai aviației: Traian Vuia, Aurel Vlaicu și Henri Coandă

> 10 NoiembrieBogdan Suceavă, similar cu «Istoria lacunelor», pe când o carte despre completarea istoriei poporului român?

> 9 NoiembrieHomo sovieticus a murit, trăiască homo globalis! (I)

> 9 NoiembrieOlanda, țara unde oamenii se asociază pentru a acoperi clădirile cu panouri solare

> 9 NoiembrieJurământul francmasonic – un jurământ cumplit pe care cei ce intră în masonerie trebuie să-l respecte!

> 9 NoiembrieÎndrăgostește-te mai întâi de tine

> 9 NoiembrieArmata americană a dezvoltat o armă teribilă care va putea face aerul să-ți vorbească, fără să știi de unde vin sunetele…

> 8 NoiembrieAforisme şi cugetări despre iniţierea spirituală (1)

> 8 NoiembrieEșecuri medicale tragice: Incubatoarele care îi lăsau nevăzători pe bebeluși au fost folosite în întrega lume până în 1950

> 8 NoiembrieO familie din Cluj a decis să nu mai cumpere nimic din supermarketuri! Vezi cât de sănătos trăiesc ei acum!

> 8 NoiembrieOamenii de știință cred că au rezolvat misterul din jurul vântului de eclipsă și a schimbării temperaturii care apar în momentul eclipselor de Soare

> 8 NoiembrieSindromul resemnării – misterioasa boală a Suediei care afectează copiii solicitanților de azil

> 7 NoiembrieMişcarea face minuni asupra creierului. Beneficii ale simplului mers pe jos

> 7 NoiembrieCase pentru toată lumea prin… tehnologia imprimării 3D?! O imprimantă 3D poate construi o locuință solidă, ieftină, într-o singură zi!

> 7 NoiembrieAutodenunțuri tulburătoare ale insiderilor «pocăiți» din sistemul tehnologic infernal: «Există un scop ascuns în spatele întregii tehnologii»

> 7 NoiembrieEconomia se sufocă şi la un moment dat va cădea

> 7 NoiembrieEmmanuel Macron despre Eurafrica – tărâm de rasă mixtă al imigrației și încrucișării

> 6 NoiembrieOsho: Dacă înţelegeţi acest secret, puteţi fi fericiți 24 de ore pe zi...

> 6 NoiembrieConsumul de fructe și cel de produse fast-food au o influență majoră asupra… fertilității feminine. În ce mod influențează fertilitatea?

> 6 NoiembrieLegea șaria își face debutul în instanța suedeză

> 6 NoiembrieIlie Șerbănescu: «Occidentul a preluat România în NATO şi UE şi, în numai zece ani, cu o viteză inimaginabilă la scară istorică, a terminat-o!»

> 6 Noiembrie«Luptătorii din munți au fost cei mai frumoși nebuni ai neamului românesc…»

> 5 NoiembrieDumnezeu ne face noi semne

> 5 NoiembrieCei ce iubesc pe Dumnezeu trec prin multe și grele ispitiri

> 5 NoiembrieÎnainte de Big-Bang. Teoria Nimicului

> 5 NoiembriePinul. Cum poți beneficia de toate calitățile terapeutice ale acestui «copac-miracol»

> 5 NoiembrieAustralia a legalizat căsătoriile între persoane de acelaşi sex. Un jurnalist australian arată cum i-a afectat pe britanici redefinirea căsătoriei

> 5 NoiembriePrivatizarea este o scornire diavolească a Conspiraţiei Mondiale din ultimele decenii ale secolului trecut...

> 4 NoiembrieSecrete guvernamentale: prin schimbarea orelor, Uniunea Europeană participă la genocidul speciei umane

> 4 NoiembrieParteneriatul Facebook cu un institut de studii politice, economice și militare conectat la NATO și finanțat de organizații fondate de Rockefeller

> 4 NoiembrieCenzura noastră cea de toate zilele

> 4 NoiembriePalatul Păcii și Reconcilierii – piramida din Kazahstan construită pentru întrunirile liderilor tuturor religiilor de pe Terra

> 4 NoiembrieA fost descoperită o galaxie uriașă în jurul căreia orbitează alte galaxii pitice, la fel cum planetele orbitează în jurul unei stele

> 3 NoiembrieVorbirea trădează starea în care se află creierul nostru

> 3 NoiembrieEvil eye – simbolul uriașului March for Our Lives pentru dezarmarea populației americane

> 3 NoiembrieAmeninţarea Israelului din zilele noastre şi adevărul despre Hiroshima şi Nagasaki

> 3 NoiembrieCând te nedreptăţeşte cineva, să te gândeşti că nu te nedreptăţeşte din răutate, ci pentru că aşa a văzut el lucrurile

> 3 NoiembrieVulcanii noroioși de la Ivănești, comuna Pădureni, județul Vaslui

> 2 NoiembrieDieta japonezului laureat cu premiul Nobel: ajută la scăderea în greutate, întinerire şi regenerare celulară

> 2 NoiembrieDupă ce și-au dărâmat singuri turnurile gemene, SUA cer despăgubiri Iranului de 6 miliarde de dolari

> 2 NoiembrieMEDITATII, CONJUNCTURI ASTROLOGICE FAVORABILE si EVENIMENTE SPIRITUALE din luna NOIEMBRIE 2018

> 2 NoiembrieSmerenia cea sfântă este un dar de la Dumnezeu pentru sufletul pe care-l găseşte curat

> 2 Noiembrie3 mai 1997: 21 de ani de la una dintre cele mai mari trădări din istoria României: Tratatul cu Ucraina

> 2 NoiembrieCazul Alfie Evans: Statul împotriva cetățeanului. O analiză de Bogdan Stanciu

> 1 NoiembrieSuedia, țara care acordă unei moschei dreptul de a difuza apelul la rugăciunea de vineri, dar interzice clopotele bisericilor creștine

> 1 NoiembrieScopuri opuse, mijloace identice

> 1 Noiembrie8 aspecte foarte interesante despre fericire

> 1 NoiembrieRomânia cheltuie şi risipeşte mai mult ca Franţa şi alte ţări europene

> 1 NoiembrieDispozitivul inteligent Alexa sperie utilizatorii: Începe să râdă malefic noaptea

Recomandări articole
Actualitate
Astrologie
Civilizaţiile extraterestre
Demascarea Masoneriei
Paranormal
Revelaţii
Sănătate
Şivaism
Spiritualitate universală
Tantra
Tradiţia yoghină
Yoga