Edit this page
Modify this page
Edit this string
         
Sunteţi aici: Home >Despre noi >Anunţuri >
24 de ore de activități spirituale gratuite live online de Ziua Internațională Yoga – 21 iunie 2016

 

ACADEMIA DE YOGA ONLINE ATMAN sărbătorește ZIUA INTERNAȚIONALĂ YOGA pe 21 iunie cu 24 de ore de evenimente spirituale live online gratuite, în 7 limbi: română, germană, rusă, engleză, franceză, italiană și spaniolă.

Evenimentele vor avea loc de marți, 21 iunie de la ora 00.00 GMT, până miercuri, 22 iunie la ora 00.00 GMT.

Din program:
- practică Hatha Yoga (30 min posturi yoga 10:00 – 10:30 GMT / 3:00 – 3:30 am PDT, 15:15 – 15:45 GMT / 8:15 – 8:45 am PDT)
- 7 min Meditație „Inima Planetei Pământ” (16:22 – 16:30 GMT / 9:22 – 9:30 am PDT)
- 30 min Meditație în Spirală Yang la unison (16:30 – 17:00 GMT / 9:30 – 10:00 am PDT)

Detalii despre program aici și linkul de acces gratuit aici.
 
 
 
yogaesoteric
20 iunie 2016

 
 


Recomandări articole
Actualitate
Astrologie
Civilizaţiile extraterestre
Demascarea Masoneriei
Paranormal
Revelaţii
Sănătate
Şivaism
Spiritualitate universală
Tantra
Tradiţia yoghină
Yoga