Accesul la meditația în spirală cu ocazia momentului ocult de hiatus

Accesul la meditația în spirală yang realizată pe 27 august cu prilejul momentului ocult de hiatus anual se va realiza pe baza legitimației de spirală, provizorie sau definitivă, indiferent de termenul de valabilitate pe care îl are respectiva legitimație.

Persoanele care nu au deloc legitimație de spirală vor proceda astfel:

1. Cei care se vor înscrie pentru prima dată vor aduce 3 fotografii tip tabără la Comandament.

Atenție: fotografiile pentru legitimația de spirală trebuie să aibă format 10/15 cm, să fie făcute în costum de baie (două piese – femeile), clare şi în care trupul să apară în întregime, să se vadă data la care au fost făcute pozele (să fie făcute după data de 15 mai 2022). Pe spatele fotografiilor este necesar să fie notat citeţ cu majuscule următoarele date: nume și prenume, grupa de curs, oraş, instructor, data naşterii, ora şi locul naşterii, zodia, nr. de telefon.

Persoanele care nu sunt înscrise la cursul de yoga, dar care doresc să participe la această meditație în spirală vor aduce de asemenea 3 fotografii, precum şi o declaraţie scrisă din partea unui cursant yoga care îi cunoaşte şi garantează pentru ei şi care îi va însoţi.

2. Cei care nu mai au legitimația veche (au pierdut-o, s-a deteriorat etc.) vor aduce la Comandament o fotografie tip tabără sau tip buletin pentru a primi o legitimație duplicat.

Programul Comandamentului va fi anunțat ulterior. Vă rugăm să urmăriți anunțurile.

 

yogaesoteric
7 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More