Anunț cu privire la Mișcarea Charismatică Teofanică [actualizat 16.04]

Activitățile Mișcării Charismatice Teofanice din cadrul Taberei Internaționale Yoghine de Primăvară 2021 se vor desfășura online, în zilele de 14 și 15 mai. Accesul va fi permis doar celor care au fost deja acceptați în cadrul acestei Mișcări, pe baza unui cod nominal de acces. Participarea nu este condiționată de înscrierea în Tabăra Internațională Yoghină de Primăvară.

Înscriere

La audierea conferințelor Mişcării Charismatice Teofanice din cadrul Taberei Internaționale Yoghine de Primăvară 2021 vor putea participa toate persoanele care au fost admise, inclusiv cele care nu au participat până acum la nicio conferință din cadrul MCT.

Audierea conferințelor din cadrul MCT se va face pe site-ul Mișcării Charismatice Teofanice: miscareacharismatica.ro, la o secțiune dedicată audierii acestor conferințe.

Persoanele care au primit deja un cod pentru audierea conferințelor MCT din luna septembrie 2020 nu mai este necesar să se înscrie, codul respectiv este valabil în continuare. Puteți găsi acest cod verificând e-mailul primit de pe adresa mct2020online@gmail.com.

Persoanele care nu au primit cod în 2020, sau l-au primit, dar nu îl mai găsesc, este necesar să se înscrie astfel:

  • Cursanții școlii din România vor trimite un e-mail pe adresa mctonline2021@gmail.com.
  • Instructorii de yoga din România și din străinătate, lectorii de Ayurveda și cursanții din străinătate vor trimite un e-mail pe adresa mct2i@yahoo.com.

E-mailul este necesar să conțină: numele, prenumele, grupa de curs, orașul, codul de pe legitimația MCT sau numărul și seria bonului pentru cei care au fost admiși, dar nu au încă legitimația MCT (ex: ROM 001000).

Fiecare persoană înscrisă va primi pe adresa de e-mail de pe care s-a înscris un cod de acces împreună cu instrucțiunile corespunzătoare. Codul este personal și netransmisibil.

 Răspunsuri la selecția pentru MCT

Persoanele care au participat la selecția MCT atât în anul 2019, cât și în anii anteriori, dar nu au aflat încă rezultatul selecției, vor putea solicita răspunsul trimițând un e-mail pe adresa mctonline2021@gmail.com. Este necesar ca în e-mail să precizați numele, prenumele, anul selecției, numărul și seria bonului primit la selecție (ex: ROM 001000).

Audieri

Având în vedere condițiile actuale, în această vacanță nu se vor reaudia conferințe din anii anteriori. Se vor audia doar conferințe noi suplimentare, care nu necesită ștampilarea legitimației.

 

yogaesoteric
12 aprilie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More