Aprofundarea metodei ezoterice Paduka Panchaka – înscrieri între 24 noiembrie – 18 decembrie

Vă anunțăm cu entuziasm și cu bucurie că începând cu data de joi, 24 noiembrie și până în data de 18 decembrie, în cadrul Grupului spiritual pentru aprofundarea metodei ezoterice Paduka Panchaka, coordonat de instructoarea de yoga Camelia Postelnicu (Chișcă), se primesc noi cereri de înscriere, pe baza unei fotografii recente în costum de baie (din față) însoțită de datele personale.

Pentru înscriere vă așteptăm la întâlnirile săptămânale ale grupului. Întâlnirile se desfășoară la unison, săptămânal, în două grupe:

  • joia între orele 18:00 – 21:30 la sala Irina Stănescu nr. 7
  • duminica între orele 18:30 – 22:00 la sala Obor

Participarea la acest grup spiritual este oferită de ghidul nostru spiritual Grieg în mod gratuit aspiranților școlii noastre de yoga ezoterică integrală.

În cadrul întâlnirilor acestui grup spiritual este oferită inițierea în metoda ezoterică Paduka Panchaka și sunt revelate în premieră de ghidul nostru spiritual Grieg comentariile inițiatice ale poemului ezoteric fundamental Paduka Panchaka. Prezența la activitățile Grupului spiritual pentru aprofundarea metodei ezoterice Paduka Panchaka este importantă în măsura în care aspirați să participați la anumite întâlniri excepționale ale acestui grup.

Grupul spiritual pentru aprofundarea metodei ezoterice Paduka Panchaka își desfășoară activitatea săptămânal în România (București și Brașov), Islanda și Danemarca.

Pentru detalii / încrieri, vă rugăm să vă adresați:

Vă invităm cu această ocazie, dacă aspirați să începeți și în alte orașe un Grup spiritual pentru aprofundarea metodei ezoterice Paduka Panchaka, să ne transmiteți cererile d-voastră însoțite de detaliile necesare (propuneri pentru numirea coordonatorilor, în ce zi a săptămânii aspirați să integrați la unison activitatea grupului – în ziua de joi sau în ziua de duminică – precum și numărul aproximativ al aspiranților care solicită să se integreze în acest grup spiritual).

Vă așteptăm cu drag!

 

yogaesoteric
23 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More