Conferințe în premieră în cadrul MCT, în zilele de 27 mai, 3, 10 și 17 iunie, online [actualizat 25.05]

În zilele de 27 mai, 3 iunie, 10 iunie și respectiv 17 iunie se vor audia conferințe atipice în premieră în cadrul activităților Mișcării Charismatice Teofanice (câte o conferință nouă în fiecare din aceste zile).

Aceste conferințe vor fi programate după ora 23:00, pentru a fi accesibile și celor care au cursuri în zilele respective. Audierea conferințelor atipice noi nu este condiționată de audierea conferințelor anterioare. Cei care nu au audiat conferințele anterioare vor putea să le audieze dacă doresc doar contra cost. Reaudierile vor fi programate începând cu data de 24 iunie. Detaliile organizatorice vor fi anunțate în curând.

Vă rugăm să rețineți că această regulă va rămâne valabilă și pe viitor, cine nu audiază conferințele la timp le va putea audia (atunci când vor fi reprogramate) doar contra cost. La fiecare audiere se va face prezența participanților cu ajutorul codurilor personale de acces.

Audierea conferințelor în premieră din zilele de 27 mai, 3 iunie, 10 iunie și 17 iunie se va face pe site-ul Mişcării Charismatice Teofanice şi vor putea participa doar persoanele care au fost deja admise, inclusiv cele care nu au participat până acum la alte conferinţe din cadrul MCT.

Accesul se va face astfel:

  • Persoanele care s-au înregistrat deja pe site-ul MCT pentru audierea conferințelor din anul 2022 vor folosi același user și parolă. (Atenție, nu mai aveți nevoie de codul de acces. Codul se introduce o singură dată, la înregistrarea pe site).
  • Persoanele care nu s-au înregistrat pe site-ul MCT în anul 2022, dar au primit anterior un cod de acces, se vor înregistra pe site folosind codul primit. Este necesar să vă înregistrați cu adresa de e-mail pe care ați primit codul.
  • Persoanele care nu au primit cod de acces, sau l-au primit, dar nu-l mai găsesc, este necesar să se înscrie astfel:
    • Cursanții școlii din România vor trimite un e-mail pe adresa mctonlinetabere@gmail.com
    • Instructorii de yoga din România și din străinătate, lectorii de Ayurveda și cursanții din străinătate vor trimite un e-mail pe adresa mct2i@yahoo.com

E-mailul va conține: numele, prenumele, anul de curs, orașul, codul de pe legitimația MCT sau numărul și seria bonului pentru cei care au fost admiși, dar nu au încă legitimația MCT (ex: ROM 001000).

Fiecare persoană înscrisă va primi pe adresa de e-mail de pe care s-a înscris un cod de acces împreună cu instrucțiunile corespunzătoare. Codul este personal și netransmisibil.

 

yogaesoteric
25 mai 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More