Confesiuni referitoare la profesorul de yoga Gregorian Bivolaru

Vă informăm că se mai primesc astfel de mărturii referitoare la Ghidul spiritual până în data de 30 martie. De asemenea, vă anunțăm că atât cei care au trimis deja mărturii, cât și cei care le vor trimite până la această dată vor primi un cadou surpriză.

Reluăm mai jos conținutul anunțului inițial și vă mulțumim anticipat pentru participarea la acest proiect.

*****

Dragi aspiranți, dragi aspirante, dragi cursanți, dragi cursante,

Vă anunțăm că, deoarece se pregătește o carte ce va cuprinde felurite mărturii sincere referitoare la profesorul de yoga Gregorian Bivolaru, dacă doriți ca mărturiile voastre să apară fie anonim cu indicarea doar a inițialelor și a grupei, fie cu numele și prenumele întreg ce va face referire la grupa și la orașul respectiv, puteți să trimiteți neîntârziat astfel de confesiuni pe adresa de e-mail contact@misa.yoga.

Persoanele care vor decide să realizeze confesiuni sincere vor primi, după ce această carte va fi finalizată, un exemplar gratuit care este cu putință să cuprindă câteva volume. Confesiunea voastră este însă necesar să fie total sinceră, spontană și vă puteți exprima liber despre ceea ce ați simțit sau ați trăit cu ocazia inclusiv a unor intervenții spirituale paranormale ce au apărut în urma unor acțiuni tainice, în mod dumnezeiesc integrate, ale profesorului de yoga Gregorian Bivolaru. Este însă necesar să precizați de fiecare dată în mod sincer numele, prenumele, grupa din care faceți parte, orașul și eventual țara, chiar dacă respectiva mărturie va fi inclusă oarecum anonim, fiind menționate doar inițialele numelui și a prenumelui, precum și grupa și orașul din care persoana respectivă a făcut parte sau face parte. Sunt admise chiar și mărturiile unor foști cursanți sau ale unor foste cursante, care este însă necesar să fie sincere. Veți indica de asemenea o adresă de e-mail pentru ca ulterior să vă poată fi trimisă sau să fiți invitați/invitate să vi se ofere cadou această lucrare ce va apărea în câteva volume.

Vă mulțumim anticipat pentru eventuala voastră colaborare. Vă urăm mult succes.

 

yogaesoteric
22 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More