CRIMINALII CE AU AJUNS SĂ FIE PERFECȚI AI FIINȚELOR UMANE (II)

Citiți prima parte a articoluluiORDINUL MASONIC AL CAVALERILOR DE MALTA, STĂPÂNII LUMII ȘI SPECULANȚII DE STAT

Cine sunt speculanţii de stat, finanţatorii loviturilor de stat şi investitorii în România şi în lume?
Nu de puține ori s-a scris în presă că speculanţii de stat, finanţatorii loviturilor de stat şi investitorii cei mai mari sunt evreii ultrabogați care controlează din umbră finanțele mondiale, şi acoliții lor ruși, șefii diplomaţiilor din Consiliul de Cooperare Rusia-UE, și americani (SUA-ONU), masoni şi sataniști – CRIMINALII PERFECŢI.

*****

Cei care controlează Rusia-UE au dat un avertisment serios ţării noastre în 2001 prin intermediul lui Emma Nicholson, raportor special al Parlamentului European pentru România între anii 2000-2004, care a comunicat puterii de la București: „în 100 de zile, să ia măsuri pentru accelerarea reformei, în special în ceea ce priveşte restructurarea sau privatizarea marilor întreprinderi perdante, privatizarea băncilor de stat şi a IAS-urilor (adică, dacă România nu se grăbește să le dea pe degeaba întreprinderi, bănci şi IAS-uri, iar românii să fie sclavii lor, ei vor avea „grijă” de noi – n.a.), crearea unui cadru legislativ favorabil investiţiilor străine (crearea unui cadru legislativ în care INVESTITORII să nu plătească taxe şi impozite statului român, vezi Apa Nova şi alte cazuri similare – n.a.) şi un sistem de protecţie socială corect pentru toată lumea.“

Unul dintre cei mai mari speculanți de stat şi beneficiar al bursei de valori este clanul bancherilor internaționali Rothschild. După afirmațiile mai multor analiști, clanul Rothschild este cel mai bogat din lume, stăpâneşte finanţele lumii, acordă împrumuturi, finanţează lovituri de stat, războaie civile, atentate, asasinate politice şi multe altele.

Nathan Rothschild a fost un mare bancher contemporan cu Napoleon, împăratul francez stricându-i acestuia unele dintre afacerile pe care le derula pe întregul continent european. Pentru a-l distruge pe Napoleon, Rothschild a acordat împrumuturi uriaşe Prusiei, Rusiei şi Angliei. La bătălia de la Waterloo din 18 iunie 1815, Rothschild l-a plătit pe mareşalul Emmanuel de Grouchy ca să-l abandoneze, odată cu trupele ce se aflau în subordinea, care constituiau o treime din efectivele franceze, pe Napoleon. Grouchy, motivând că urmăreşte armata prusacă ce era condusă de Blucher, părăseşte grosul armatei franceze. Napoleon, trădat de mareşalul Grouchy, a pierdut bătălia de la Waterloo. 

Rothschild, care a urmărit desfăşurarea bătăliei fiind ascuns în spatele armatei engleze, a văzut cum Napoleon este înfrânt, a fugit la Bruxelles şi de aici la Ostande, apoi a plătit 2000 de franci unui corăbier să-l traverseze marea Nordului şi Strâmtoarea Dover pentru a ajunge  cât mai repede la Londra. În data de 20 iunie 1815, Rothschild, fiind în acel moment singurul care știa de înfrângerea lui Napoleon la Waterloo, s-a instalat la Bursa din Londra şi a adus vestea falsă cum că Napoleon a câştigat la Waterloo, şi printr-o acţiune de-a dreptul banditească și-a vândut masiv acţiunile, iar preţurile la bursă s-au prăbuşit. Bursa a fost împânzită cu acţiuni ale datoriei publice engleze – fiind un dezastru militar – acţiuni care au fost cumpărate de agenţii lui Rothschild, cei care cumpăraseră de fapt pe ascuns și acţiunile vândute, chipurile, de Rothschild. În zilele de 20 şi 21 iunie 1815, seifurile bancherului Rothschild s-au umplut cu acţiuni. 
Vestea înfrângerii lui Napoleon la Waterloo a ajuns la Bursa de la Londra în seara zilei de 21 iunie 1815, dar Rothschild deja câştigase 10 milioane de lire sterline. 
Napoleon, inamicul clanului financiar Rothschild, devenise un fugar, ulterior fiind exilat şi ucis de englezi prin otrăvire cu cianură, iar trădătorul Franţei şi al împăratului, mareşalul Grouchy, a fost numit comandant suprem al armatei şi pair (membru pe viață al uneia dintre cele două camere legislative) al Franţei.
Anglia şi Prusia învingătoare au plătit datoriile către clanul Rothschild, datorii care crescuseră datorită dobânzilor aferente.

Clanul Rothschild și-a extins aria de finanțare prin agenții săi J.P. Morgan şi August Belmont, și a finanțat Războiul de secesiune din America. Preşedintele de atunci al Americii, Abraham Lincoln, fiind informat de jocul băncilor clanului Rothschild în susţinerea financiară a Războiului de secesiune, a dispus să nu se mai plătească băncilor Rothschild camăta aferentă datoriilor de război şi a însărcinat Congresul American să tipărească dolari, aşa numiţi greenbacks, cu care să se plătească armata.

John Wilkes Booth, agent al Clanului Rotschild, l-a asasinat pe Abraham Lincoln la data de 14 aprilie 1865, iar oamenii lojii masonice Cavalerii Cercului de Aur, aflați în subordinea lui Rothschild, l-au scos apoi din închisoare pe asasin și l-au dus la Londra, unde a trăit dintr-o rentă comodă ce i-a fost acordată de bancherii criminali.

Revenind la dolarii greenbacks – aceștia au fost scoşi din circulaţie, fiind cumpăraţi de Rothschild la preţuri infime, prin băncile J.P. Morgan şi August Belmont.

 

*****

Tot aceşti speculanţi de stat au finanţat prin Banca Vaticanului destrămarea Iugoslaviei, țară care vărsa 1.988.300 de dolari „institutului pentru răspândirea religiei”. Vaticanul cumpăra arme din Beirut şi le livra Croaţiei cu ajutorul generalului rus Victor Bout, arme ce erau transportate cu avionul, ca şi țigaretele din România (vezi afacerea Țigareta). 

NATO, finanţată de aceşti speculanţi de stat, a controlat atacul croat împotriva zonelor sârbeşti în 1995, operațiune numită STORM (Furtuna), condusă personal de Bill Clinton. După aceea însă, americanii l-au condamnat la Haga pe fostul preşedinte al republicii Sârbe din Croaţia, Milan Babic, la 13 ani de închisoare pentru că s-a opus forţelor NATO şi extinderii în Balcani a „ciumei” reprezentate de exploatarea și subjugarea populației de către elita criminală care conduce din umbră lumea. Ulterior Babic a fost ucis în puşcărie, iar Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie (TPI), altă instituție masonică şi satanistă criminală internaţională, anunţa la acea vreme că acesta s-a sinucis. Miloşevici, răpit de serviciile secrete (CIA în acord cu FSB-KGB, SDECE, Mosad şi altele), a fost dus la Haga şi judecat de adevăraţii criminali internaţionali, duşmanii fiinţelor umane, care însă au refuzat să se pronunţe în acest caz pentru ca sârbii să nu atace şi să nu dea foc ambasadelor SUA, Marii Britanii, Franţei, Italiei şi altor state la Belgrad, dar l-au ucis încet în puşcărie. 
Toxicologul olandez Ronald Uges, care a efectuat o analiză a sângelui fostului lider sârb, a confirmat suspiciunile că acesta a fost omorât, declarând pentru AFP că Miloşevici „a luat (de fapt i s-a administrat, pentru a fi ucis, întrucât Miloşevici nu se putea duce la farmacie) un medicament care conţine rifampicină, substanţă ce anulează efectul tratamentului împotriva hipertensiunii”. Rifampicina dispare după câteva zile din organismul uman, nu este toxică, dar este contraindicată în cazul hipertensiunii, boală de care suferea Miloșevici.

*****

Saddam Hussein, conducător autoritar al poporului irakian, care s-a opus invaziei SUA în Irak pentru ca americanii să nu fure petrolul, a fost judecat de asemenea de criminalii perfecţi, duşmanii fiinţelor umane. Aceștia au pus să-l judece, între cei cinci judecători ai tribunalului stabilit de guvernul irakian interimar, în timpul ocupației americane, un judecător de naţionalitate kurdă. În plus, procurorul deja se antepronunțase, afirmând că în cazul în care Saddam urma să fie condamnat la moarte, pedeapsa se va pune în execuţie în termen de 30 de zile. Saddam a avut soarta lui Napoleon, a lui Noriega, a lui Somoza şi a altora dintre cei vânaţi de stăpânii lumii.

*****

Un alt exemplu al acțiunilor criminale ale clicii elitei malefice care conduce din umbră planeta: în aprilie 1968, Martin Luther King a fost ucis cu un singur glonţ, în timp ce se afla pe balconul unui motel din Memphis. Asasinul, un delincvent analfabet pe nume James Earl Ray, care şi-a recunoscut vinovăţia, a fost condamnat, fără proces, la închisoare pe viaţă. Ray nu a rămas în puşcărie în perioada 1968-1998, fiind scos de speculanţii de bursă, dar s-a întors totuși după gratii când i s-a apropiat sfârşitul vieții, pentru a se putea susține în fața lumii întregi că asasinul a stat în puşcărie în toată această perioadă. Ray a decedat în 1998 în puşcărie. Înainte de a muri, acesta a spus că „Asasinarea lui Martin Luther King a fost voinţa lui Dumnezeu“. Acest fapt nu este adevărat. Uciderea unui om nevinovat precum Martin Luther King numai pentru că îşi susţinea ideile care priveau viaţa comunităţii în care trăia a fost lucrarea celor care luptă împotriva fiinţei umane. Numai masonii şi sataniştii, criminalii Fiului lui Dumnezeu, Iisus Hristos, ucid, sărăcesc şi înfometează fiinţele umane. Dumnezeu iartă greşelile fiinţelor umane și nu ucide fiinţele cărora le dă viaţă. În înțelepciunea Sa infinită, Dumnezeu a rostuit lumea astfel încât fiecare dintre noi să avem o menire aici pe Pământ, pe care este necesar să o îndeplinim. Din păcate, unii membri ai Bisericii Ortodoxe Române au devenit sclavii acestor CRIMINALI PERFECȚI – SPECULATORI DE BURSĂ.

*****

John Kennedy a vrut să micşoreze deficitul bugetar al SUA şi, la 18 iulie 1963, a informat Congresul Americii că propune introducerea unui impozit asupra procentelor încasate de cetăţenii americani care au depus bani în băncile din străinătate, în valoare de 15%. Această propunere era un atac pe faţă împotriva Clanului Rothschild şi a marilor finanţişti speculatori de stat de la bursă. Kennedy a continuat atacul asupra Clanului Rotschild şi a marilor finanţişti producători de armament şi a hotărât să se pună capăt conflictului din Asia, precum şi activităţii CIA în zonă, fapt care ducea la scăderea beneficiilor clicii bancherilor criminali şi a altora care finanţau dotarea şi aprovizionarea forţelor terestre, aeriene şi maritime americane.

La 22 noiembrie 1963, Kennedy a fost ucis cu sânge rece. Asasinatul a fost pregătit de agenţii CIA Orlando Bosch, Howard Hunt, Frank Strugs și Jack Rubenstein. Lee Harvey Oswald, fiind şi agent KGB, a fost asasinat de Jack L. Ruby care şi-a recunoscut vinovăţia și a fost condamnat pe viaţă, fără proces, la fel ca şi James Earl Ray. Lee Harvey Oswald a fost asasinat pentru a nu-i deconspira pe membrii complotului, asasinii lui Kennedy. Jack L. Ruby a trăit în libertate, şi nu în puşcărie cum vor să susţină cei care au pus la cale și au dus la îndeplinire aceste odioase crime. Jack L. Ruby a fost băgat în puşcărie în ultimele sale zile de viaţă, murind de cancer. Gargara livrată populației planetei cum că acești criminali și-ar fi ispășit pedepsele, este o minciună sfruntată.

 

*****

Un caz similar a fost cel al colonelului Truțulescu, omul FSB-KGB-ului sovietic-rus, care a făcut puşcărie în România în cazul Ţigareta II. Colonelul Truțulescu a fost condamnat la şapte ani de închisoare pentru contrabandă cu ţigări, dar după trei ani şi jumătate, în data de 22 noiembrie 2001, când Truțulescu a împlinit 49 de ani, a fost găsit de nişte jurnalişti sărbătorindu-și ziua de naştere în cabinetul stomatologic particular de pe Calea Moşilor al unui doctor iranian. Colonelul fusese scos din Penitenciarul Rahova cu salvarea nr. B-14-DBI, iar amicul său Mihai Ghezea, directorul săptămânalului Atac la persoană, era deja acolo, venise să-i ureze „La mulţi ani”. Când jurnaliştii au intrat în cabinetul stomatologic, au dispărut mâncarea, prăjiturile şi berea, în încercarea de a șterge urmele petrecerii.

*****

În cazul Kennedy s-a constituit o comisie, numită Warren (o comisie senatorială similară cu cea formată de Sergiu Nicolaescu, un trădător național pus să se ocupe de dosarul loviturii de stat din decembrie 1989 din România). Comisia a fost condusă de preşedintele Curţii Supreme a SUA, Earl Warren, iar din aceasta au mai făcut parte fostul şef al CIA, Allen Dulles (concediat de JFK), şi congresmanul Gerald Ford, care peste câţiva ani va ocupa Biroul Oval. 

Cine a blocat cercetarea în cazul asasinării lui Kennedy? John McCone – şeful CIA numit de Kennedy.

Un alt fapt semnificativ este acela că înainte de asasinarea lui Kennedy, premierul israelian Ben Gurion l-a calificat pe JFK drept inamic al Israelului. 

Vinovată pentru asasinarea președintelui american este clica criminală care conduce din umbră lumea – din care fac parte și evreii ultrabogați, stăpânii finanțelor mondiale –, masoni şi satanişti care au ordonat serviciilor secrete să-l asasineze pe președintele american.

CINE SUNT EI? STĂPÂNII LUMII – SPECULANȚII DE STAT

John McCone, fost şef al CIA, este membru al ordinului masonic-satanist (sataniştii sunt aripa tânără a masoneriei) Cavalerii de Malta, care ulterior și-a schimbat denumirea în Ordinul de Malta (aşa cum şi partidele politice corupte, criminale şi mafiote care luptă pentru distrugerea statului şi epurarea etnică a poporului român şi-au schimbat denumirea, de exemplu, PDSR în PSD, PUR în PC şi altele). Ordinul de Malta se află în subordinea lui Rothschild, și printre numele celebre care fac parte din grupare se numără și Edmund de Rothschild, David Rockefeller (patronul Exxon), Alexander Haig (Secretar de Stat al SUA între 1981-1982 – funcție similară cu cea de ministru de Externe, și consilier pe probleme militare în administraţiile Kennedy şi Johnson). Haig a precizat că președintele Johnson (care a obținut funcția după asasinarea lui Kennedy) era efectiv îngrozit de ideea că poporul american ar putea afla adevărul. Johnson spunea: „pur şi simplu nu trebuie să permitem ca poporul american să ştie că EVREII au ordonat asasinatul, iar asasinatul în ultimă instanţă trebuia să vină de la Fidel Castro, el trebuie să fie vinovatul de moartea preşedintelui nostru”.

Alți membrii ai Ordinului de Malta sunt: Alexandre de Marenche (şef SDECE), Valery Giscard d’Estaing (fost premier francez), William Bundy (finanţatorul şi strategul războiului din Vietnam), Giovanni Agnelli (fondatorul uzinelor Fiat), Josef E. Johnson (şef peste Securitate în Departamentul de Stat al SUA), Eugene R. Black (director la Banca Mondială, director la Banca Chase Manhatttan a lui Rockefeller, director la Federal Express, Royal Dutch Petroleum şi la Consiliul Atlantic), Georges Pompidou (fost preşedinte al Franţei, salariat al lui Rothschild), Richard Nixon (fost preşedinte al SUA), Bill Clinton (fost preşedinte al SUA), Michael Boskin (sfătuitorul economic al lui Bush), Theodor L. Elliot (finanţator al războiului din Irak şi Afganistan, ambasador în Afganistan), Nicolas Brady (secretarul Trezoreriei în administrația Bush), Emilia Celado (vicepreşedinte la compania Exxon a lui Rockefeller), Katerine Graham (patron al ziarului Washington Post), John Reed (preşedinte la Citicorp al lui Rothschild), Dan Quayle (vicepreşedinte în administrația Bush), John R. Beyrle (agent CIA şi FSB-KGB; gen. NATO pentru Europa şi Eurasia; consilier la Biroul pentru Noile State Independente de pe lângă Departamentul de Stat SUA şi specialist în apărare; are masteratul la Universitatea pentru Apărare Naţională din SUA; fost adjunct al ambasadorului SUA în Rusia; fost ambasador în Bulgaria; strateg şi participant la lovitura de stat din decembrie 1989 din România; în războiul din Cecenia a furnizat informaţii Moscovei), Bruce Jackson (fost șef CIA şi agent FSB-KGB pentru toate ţările blocului sovietic şi Eurasia; finanţator şi participant la lovitura de stat din decembrie 1989 din România, precum și la cele din Georgia, Ucraina, Cecenia, Uzbekistan şi altele; vicepreşedinte pentru strategie şi dezvoltare al celei mai mari fabrici de armament din lume, Lockheed; şeful U.S. Committee on NATO for the Liberation of Irak; finanțatorul şi beneficiarul războiului din Irak, alături de mari companii petroliere precum Exxon Mobil – patron Rockefeller), Eugen Ovidiu Chirovici (se află în fruntea Marii Loje Naţionale a României finanţată de Ordinul de Malta; prezent în guvernele Năstase şi Tăriceanu din partea partidului PUR-PC), Colin Hart şi Phil Stevenson, asociaţii lui Patriciu la Rompetrol, Carla del Ponte (procuror şef la TPI-Haga), Michael Guest (fost ambasador al SUA la Bucureşti), George Soros (multimiliardar maghiaro-american, care își exercită influența manipulativă și asupra cetățenilor români și a celor din Republica Moldova), Jonathan Scheele (șeful Delegaţiei Comisiei Europene în România), Obie Moore (preşedintele Camerei de Comerţ Americane) şi mulți alţii.

În luna martie 1994, la Frankfurt, Germania a sărbătorit cea de-a 250-a aniversare a naşterii lui Mayer Amschel Rothschild, rabinul care a pus bazele dinastiei bancherilor internaţionali Rothschild . La festivitate au participat aproximativ 250 de membri ai familiei Rothschild care au venit din toată lumea, precum și cancelarul german Helmut Kohl, primarul orașului Frankfurt Andreas von Schoeler (care a propus ca pe noua bancnotă a Europei unificate, EURO-ECU-ul, să fie tipărit chipul lui Mayer Amschel Rothschild) şi preşedintele Băncii Naţionale Germane, Hans Tietmeyer.

Masonii pretind pe bună dreptate că fără sprijinul lor Statele Unite nu şi-ar fi dobândit independența şi că puternica Americă pe care o cunoaştem astăzi este rodul muncii lor. Însă ce fel de „model” reprezintă America au început să se edifice tot mai mulți oameni – unul în care cei puțini și bogați prosperă pe socoteala celor mulți, care ajung să fie din ce în ce mai săraci și mai lipsiți de drepturi, asemeni unor sclavi robotizați ce păstrează iluzia libertății.

*****

Ministrul Afacerilor Externe al Suediei Anna Lindh a fost asasinată de elitele criminale masonice şi sataniste pe data de 13 septembrie 2003 pentru faptul că s-a opus ca moneda EURO-ECU a lui Rothschild să devină moneda naţională suedeză. (Această monedă nu are acoperire în aur, aşa cum nici acţiunile de bursă nu au nicio valoare, dar cresc pe vorbe şi sunt umflate cu aer.) Prin trecerea Suediei la moneda unică europeană, elitele financiare criminale internaționale ar fi putut oricând să sărăcească şi să jefuiască mult mai ușor poporul suedez, aşa cum procedează în toate ţările lumii. 

Trebuie făcută precizarea că la asasinarea Annei Lindh au participat membri ai ambasadei SUA în Suedia, membri ai comunității evreiești din Suedia, masoni şi satanişti, fiind sprijiniţi de membri ai serviciilor secrete suedeze, membrii ai masoneriei şi ai satanistului Ordin de Malta. De asemenea, la acest asasinat politic a participat şi ambasadorul Israelului în Suedia, Zvi Mazel, care în 2004 a vandalizat o expoziţie de artă la Stockholm. Zvi Mazel a fost surprins de camerele de securitate ale Muzeului Naţional de Antichităţi din Stockholm într-o stare de agitaţie, trăgând furios de un cablu de tensiune și încercând să stingă spoturile care luminau exponatul „Albă ca Zăpada şi nebunia adevărului” (care constă într-o mică barcă aflată într-un bazin cu apă colorată în roşu. Pe vas se afla o imagine înfăţişând-o pe Hanadi Jaradat, militantă a jihadului islamic, care s-a sinucis pe 4 octombrie 2003 la Haifa într-un atentat care a provocat moartea a 21 de oameni) şi apoi aruncând către exponat unul dintre spoturi.

Acest Zvi Mazel, mason şi satanist supărat pe toate fiinţele de pe faţa Pământului, a finanţat şi a participat la lovitura de stat din decembrie 1989 din România (fiind numit ambasador la Bucureşti cu puţin timp înainte de lovitura de stat din decembrie 1989), împreună cu unii membri ai ambasadei Israelului la Bucureşti, ai ambasadelor SUA, Rusiei, Franţei, Marii Britanii, Italiei, Siriei, Palestinei şi ale altor țări, precum și cu membri ai comunității evreiești din România.

 

*****

La fel s-a procedat la Praga, Cehoslovacia, la Belgrad, Iugoslavia, şi în alte locuri, iar apoi clica bancherilor criminali a finanțat mitinguri şi proteste de stradă la Minsk, Belarus, pentru a-l înlătura pe președintele Lukashenko, sau în Ucraina, pentru ca EI să poată jefui şi ucide în aceste țări.

Citiți a treia parte a articolului

Citiți și:

Deșteaptă-te, române! Distrugerea României, hotărâtă în laboratoarele străine patronate de Soros, Rockefeller, Rothschild și restul

Asasinarea lui Abraham Lincoln – o conspiraţie clasică

Dezvăluirile unui fost agent CIA: Am primit milioane de dolari ca să dezmembrăm Iugoslavia

yogaesoteric

27 iunie 2017 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More