CRIMINALII CE AU AJUNS SĂ FIE PERFECȚI AI FIINȚELOR UMANE (III)

 

Citiți a doua parte a articolului


LOVITURA DE STAT DIN EUROPA ŞI EURASIA

 

Loviturile de stat din toate ţările foste comuniste-sovietice au fost stabilite de Congresul SUA şi Moscova (mai exact de evreii ruşi susținători ai UE), majoritatea acestora fiind masoni şi satanişti. Astfel, printr-un protocol semnat în 1973 între George P. Shultz din partea SUA şi Leonid Brejnev din partea Moscovei, au fost puse bazele pentru viitoarea strategie economică mondială, adică schimbarea economică a lumii după cum dorea Ordinul masonic al Cavalerilor de Malta.

George Shultz (născut în 1920) este evreu, mason şi satanist, a fost secretar de stat în administrația SUA, preşedinte al J. P. Morgan Chase International Council patronată de Rothschild, preşedinte al Council on Economic Policy of USA și de asemenea, preşedinte şi director al grupului Bechtel. Shultz a fost implicat în scandalul Bechtel din România, unde statul român a plătit în anul 2003 suma de 1,2 miliarde de dolari pentru o autostradă de 415 km, din care nu s-au făcut însă decât 50 km, iar contractul a fost reziliat. În plus, în contract era stabilit ca după ce se termina construcţia autostrăzii, aceasta să intre în proprietatea firmei Bechtel Group şi nu a statului şi poporului român. În mod penibil, Bechtel a încărcat factura autostrăzii Transilvania inclusiv cu două jocuri de biliard, scaune folosite, chiuvete folosite, dulap metalic folosit, rezervor de apă folosit, televizoare color (6 buc.), difuzoare (4 buc), fier de călcat, ceas pentru bărbaţi cu brăţară metalică (1 buc, origine GB), ceas de damă cu brăţară metalică (1 buc, origine GB), insignă metalică (1 buc). Factura a fost tăiată statului român, respectiv Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale – CNADNR. Conform contractului încheiat între statul român şi firma Bechtel pentru construcţia autostrăzii Transilvania, statul român și-a asumat obligaţia să suporte de la buget taxele vamale pentru utilajele aduse de compania americană, iar Bechtel a încărcat cu totul nejustificat facturi de sute de milioane de dolari către statul român.

*****

Revenind la lovitura de stat din România, George Shultz a solicitat în 1989 sprijinul Moscovei pentru implicarea agenţilor şi cârtițelor arabe din Palestina, Siria, Irak sau Iran, care erau agenţi FSB-KGB, şi care deveniseră din 1970 angajaţi în structurile Securităţii române. Printre aceștia s-au numărat Abu Nidal, Abu Abbas, Abu Amar, Khaled Deiab, Abdallaa Matar (şeful agenturii O.E.P. în România, colonel în Securitatea română), Kamel Kader şi mulți alţii. Toți acești agenţi SRI, KGB, CIA (şi ai altor agenții), deveniți „revoluţionari”, au acționat după 1989 ca devalizatori de bănci, traficanţi, investitori şi mari oameni de afaceri în România.

George P. Shultz a fost implicat în mai toate loviturile de stat din 1989 din Europa de Est. El a supravegheat îndeaproape România în perioada 1985-1989, participând activ la evenimentele din 1989 din România, iar după aceea a fost înlocuit în administrația americană. După 1989 Shultz a revenit în România ca investitor şi om de afaceri, preşedinte al firmei Bechtel, iar cetăţenii României au ajuns sclavii acestor masoni. Mai mult, au fost cetăţeni români care după decembrie 1989 au fugit în America să muncească tot la firmele lor.

*****

Aceşti duşmani ai fiinţelor umane folosesc așa-zisele „revoluții” ca tehnică a loviturilor de stat sau scot oamenii în stradă ca „masă de manevră“ pentru a protesta împotriva unor guverne şi conduceri de stat care nu le convin. Iar atunci când lovitura de stat reuşeşte, „masa de manevră“ este ucisă de iniţiatorii revoltelor şi de susţinătorii lor, care ajung șefi în instituţiile statului după lovitura de stat, dând ordine ca „masa de manevră” să se retragă din stradă.

În anul 1987 a avut loc o primă tentativă de lovitură de stat în România, revolta de la Braşov, care a avut un rol de preambul. Cetăţenii români nu au realizat că au fost și atunci nişte piese de şah şi cobai pentru stăpânii lumii, speculanţii de stat.

În data de 3 noiembrie 1988 s-a dat semnalul de începere a loviturii de stat din România. La ora 10, la expoziţia de mobilă Pipera, Gheorghe Apostol i-a înmânat scrisoarea celor șase lui Krasnov, secretar III al ambasadei Rusiei la Bucureşti, pe care acesta a dus-o la reşedinţa ambasadorului URSS de la Snagov. Este vorba de scrisoarea către Nicolae Ceauşescu a şase foşti membri ai nomenclaturii de partid: Silviu Brucan, Constantin Pârvulescu, G. I. Răceanu, Corneliu Mănescu, Gheorghe Apostol, Alexandru Bârlădeanu. În data de 6 martie 1989, scrisoarea a fost prezentată în mass-media internaţională şi la ONU.

Imediat după aceea, tot în martie 1989, consilierul politic al ambasadei SUA la Bucureşti, Mitchel, din ordinul ambasadorului SUA la Bucureşti, Alan Green jr., i-a vizitat acasă pe Gheorghe Apostol şi Constantin Pârvulescu pentru a-i informa care sunt oamenii de legătură şi planul loviturii de stat. Acestea au fost conexiunile FSB-KGB-CIA pentru lovitura de stat din România.

*****

 

În anul 1989, la Malta, Gorbaciov şi Bush senior au stabilit strategia de colaborare a trupelor blocului sovietic cu NATO și cu serviciile secrete internaţionale pentru loviturile de stat din Europa de Est, dar mai ales împotriva României, întrucât Ceauşescu era singurul obstacol. Ceauşescu nu voia să cedeze puterea de bună voie, aşa cum îi solicitase Gorbaciov.

Omul de legătură dintre Moscova-Gorbaciov şi Washington-Bush senior a fost Condoleezza Rice. Rice a fost secretar de stat al SUA, asistentă a preşedintelui NSA, consilieră a preşedintelui Bush pentru Securitate Naţională şi Relaţii cu URSS şi membră a J. P. Morgan Chase International Council, patronată de Rothschild.

În luna august 2005, secretarul de stat american Condoleezza Rice a făcut o vizită la București, fiind însoțită de Fathi Taher. Taher era agent palestinian, SRI, FSB-KGB, CIA şi MOSSAD, de naţionalitate palestiniană şi cetăţenie iordaniană, română şi greacă și până în 1989 a finanțat Organizaţia pentru Eliberarea Palestinei (OEP). După 1989, Fathi Taher nu a mai finanţat acţiunile OEP, iar din ce a furat şi jefuit în România, inclusiv din trafic de arme, droguri, spălări de bani, trafic de carne vie, ţigări, cafea şi altele, a finanţat acţiunile CRIMEI PERFECTE, adică lovituri de stat, războaie civile, atentate (şi altele) în întreaga lume.

În august 2005 Condoleezza Rice a confirmat-o pe Julie Finley (mason, agent CIA) în postul de ambasador al SUA la Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE). Julie Finley este donator al Partidului Republican din SUA şi apropiată a lui Bruce Jackson (mason, agent CIA-FSB-KGB) şi Randy Scheunemann. Finley figurează cu peste 80.000 de dolari în donaţii pentru diverşi candidaţi republicani sau pentru evenimente ale partidului. Julie Finley a fost membru al unor organizaţii precum Comitetul SUA pentru NATO sau Proiectul pentru Democraţii în Tranziţie (care înseamnă de fapt împărțirea terenurilor, pădurilor, caselor, uraniului, petrolului şi chiar participarea la destrămarea României – similar cazului Kosovo – adică Transilvania să treacă în linişte, politic, în proprietatea Ungariei). Aceste organizaţii îl au în spate pe masonul Bruce Jackson, cunoscut pentru lobby-ul făcut la Washington în privinţa aderării României la Alianţa Nord-Atlantică. Bruce Jackson se găseşte şi pe statele de plată ale fostului guvern PSD, partid de sorginte bolșevică. În PSD se găseşte elita serviciilor secrete FSB-KGB şi CIA.

*****

În România lucrurile au fost simple. Ne-au scos în stradă împotriva lui Ceauşescu şi după ce s-a obţinut lovitura de stat în seara zilei de 22 decembrie 1989, militari şi studenţi ai Academiei militare au fost chemaţi de Ion Iliescu din sediul MApN să apere aeroportul Otopeni şi sediul MapN, dar au fost ucişi de trupe USLA, care deja se aflau în aceste obiective. Ulterior 120 de membri ai trupelor USLA au cerut azil politic în Suedia. Cetăţeni din toate oraşele României au fost împuşcaţi de armată, miliţie şi gărzi patriotice din ordinul lui Ion Iliescu, cu scopul de a-i face să înceteze manifestațiile și să rămână în case. Au fost mai mulţi morţi după preluarea puterii în 22 decembrie 1989, decât înainte de această dată.

Ion Iliescu, după 22 decembrie 1989, a numit în funcţii în instituţiile statului toate persoanele implicate în lovitura de stat pentru a apăra gaşca lui de criminali ai statului şi poporului român. Generalul Florescu (uşierul lui Ceauşescu) a fost numit procuror adjunct la Parchetul General, generalul Victor Atanasie Stănculescu a fost numit ministrul Apărării Naţionale, Sergiu Nicolaescu a ajuns şeful comisiei pentru aflarea adevărului în cazul loviturii de stat şi la fel mulți alţii. Unii au devenit membri ai CSAT (Consiliului Suprem de Apărare a Țării), precum generalul Virgil Măgureanu, generalul Ioan Talpeș, generalul Bădălan (participant la uciderea cetăţenilor timişoreni în perioada 15-19 decembrie 1989 şi la mineriadele din Bucureşti), Ioan Marin (comandantul de mecanizate care a tras în manifestanţii din Bucureşti în 21 decembrie 1989, în Piaţa Universităţii, şeful căpitanului Dumitru Iliescu din cazul Jimbolia), Ristea Priboi, Doru Ioan Tărăcilă, Nicolae Văcăroiu, Adrian Costea (agent francez SDECE, care ulterior a fost făcut general de Ion Iliescu).

*****

Trupele NATO au fost aduse în estul Europei pentru a apăra ce s-a obţinut după lovitura de stat finanţată de CRIMINALII PERFECŢI în toate ţările blocului sovietic-rus. România și Bulgaria (admise în 2004 în NATO) au fost programate să găzduiască viitoarele baze americane din estul Europei, conform planului de re-desfășurare a forţelor SUA în lume, care implica şi intimidarea populaţiei din Bulgaria, România şi celelalte țări din zonă.

John R. Beyrle (mason, agent CIA şi FSB-KGB) a fost diplomatul perfect pentru astfel de misiuni în România și Bulgaria. Beyrle a fost ambasador în Bulgaria și a participat la toate loviturile de stat din Europa de Est şi Eurasia, inclusiv la cea din România. Beyrle a mai fost și adjunct al ambasadorului SUA în Rusia și consilier al secretarului de stat al SUA pentru Noile State Independente (gen România, Bulgaria, Cehia, Slovacia şi altele din blocul sovietic-rus). Este specialist în apărare, a făcut masteratul la Universitatea pentru Apărare Naţională din SUA. Beyrle a donat peste 500.000 de dolari Partidului Republican, bani proveniţi din trafic de arme şi droguri în zona Cecenia-Eurasia.

Mihail Gorbaciov (fost ambasador al URSS în SUA) a fost pregătit la Wasingthon timp de zece ani pentru organizarea acestor lovituri de stat în toată Europa de Est. Lovitura de stat din România a fost organizată la Moscova prin participarea directă a lui Ion Iliescu, şi la Paris prin Petre Roman. Lui Petre Roman i-au trebuit patru ani de pregătire pentru a cunoaşte amănuntele operaţiunii militare prin care urma să aibă loc lovitura de stat.

În cazul României, ruşii şi americanii erau aliaţi. Au împărţit petrolul românesc, respectiv, RAFO şi PETROM (sau OMV) are patroni evrei-ruși, iar ROMPETROL este al americanilor.
Asociatul lui Dinu Patriciu de la Rompetrol, americanul Phil Stevenson (evreu, mason şi satanist), spunea că procurorii României sunt analfabeţi, nu ştiu carte, că nu au citit tratatul NATO româno-american, semnat cu bolşevicii de la PDSR-PSD, în care se arată clar că americanii au imunitate pe teritoriul României, adică pot să ucidă (vezi cazul Teo Peter), să fure, să distrugă, întrucât tratatul le asigură imunitate. Adică nicio instituţie a statului român nu are voie să se atingă de ei, sunt liberi ca pasărea cerului, iar cetăţenii României sunt sclavii lor şi bătaia de joc a criminalilor americani.

CRIMINALII PERFECŢI au distrus industriile şi economiile acestor țări pentru a-şi crea propriile industrii şi afaceri în aceste state.

 

Beneficiarii loviturii de stat în România sunt agenţii SRI, SIE, SIA, DIE, DIA, FSB-KGB, CIA, MOSAD, MI6 şi alţii, care au furat terenurile, pădurile şi casele cetăţenilor români cu ajutorul Justiţiei, Parchetului, Poliţiei și Prefecturilor. Mai mult, şi-au făcut firme particulare cu care jefuiesc statul şi poporul român, îşi finanţează propriile firme cu bani proveniţi de la Primării, Guvern şi Parlamentul României şi tot prin aceste instituţii emit legi prin care îşi scutesc firmele proprii de datorii pe care trebuie să le plătească statului român şi chiar primesc înapoi TVA-ul, chiar dacă au datorii la stat. Traficul cu armament, droguri, ţigări, cafea, carne vie şi altele s-a făcut cu aprobarea FSB-KGB, CIA, MOSAD, MI6 şi al altor servicii secrete. Securitatea, condusă de FSB-KGB, infiltrată în instituţiile statului, a sărăcit şi înfometat poporul român în perioada comunistă şi după lovitura de stat din decembrie 1989.

*****

Rușii-sovietici sunt calul troian pentru aliaţi şi SUA, dar şi SUA prin agenţii săi evrei, masoni din CIA (de exemplu John R. Beyrle) apără interesele rusești-sovietice în toate zonele din lume. Mai ales în Eurasia, în Cecenia de exemplu, unde John R. Beyrle a avut discuţii cu separatiştii ceceni, făcând spionaj pentru Moscova şi chiar a furnizat un telefon mobil generalului Djohar Dudaiev. Djohar Dudaiev a fost ucis cu ajutorul acestui telefon mobil. În momentul în care Dudaiev a activat telefonul, o bombă a fost direcţionată printr-un satelit american spre locul unde se afla Dudaiev, care s-a trezit cu bomba la ureche.

Bruce Jackson este coordonatorul CIA (fiind totodată şi agent FSB-KGB) pentru toate ţările blocului sovietic şi din Eurasia. În mod similar, Mahmud Azad, unchiul lui Omar Hayssam, a fost şeful serviciilor secrete siriene (dar și agent SRI, FSB-KGB, CIA şi altele), omul de legătură între Moscova, Washington, Bucureşti şi Damasc, pentru Europa de Est. Mahmud Azad s-a stabilit o perioadă la Bacău, unde a fost protejat de PDSR-PSD, mai ales prin Viorel Hrebenciuc, şi de unde a supravegheat toate afacerile lui Omar Hayssam.

CRIMINALII PERFECŢI finanţează toate conflictele şi loviturile de stat din ţările musulmane foste sovietice, cu acordul Moscovei și a lui Putin. Este semnificativ că Bruce Jackson (despre care am mai menționat anterior) este şeful U.S. Committee on NATO for the Liberation of Irak. Totodată Jackson este și vicepreşedinte pentru strategie şi dezvoltare al celei mai mari fabrici de arme din lume, Lockheed, care este principala verigă dintre comercianţi, traficanţi de arme şi ideologii noilor războaie. Firma de armament Lockheed este de fapt finanțatorul şi beneficiarul războiului din Irak, alături de mari companii petroliere precum: ExxonMobil, Chevron Texaco, Shell, British Petroleum, Lukoil (firmă sovietică-rusă din perioada falsului război rece, cu sediul central în SUA).

PETROLUL ŞI RĂZBOIUL DIN ASIA

Războiul din Irak şi Afganistan a avut drept scop distrugerea populaţiei autohtone pentru ca evreii ultrabogați ruşi (susținători ai UE) și americani (promotori ai ONU), acești masoni şi satanişti, să pună mâna pe petrolul din Asia. În subsolul Asiei se găsea pe atunci petrol, în rezerve exploatabile, într-o cantitate uriașă, peste 562 de miliarde de barili, respectiv în Arabia Saudită 262 miliarde de barili, în Irak 113 miliarde de barili, în Kuweit 97 miliarde de barili, în Iran 90 miliarde de barili. America, Nigeria, Venezuela, Azerbaidjan, Uzbekistan şi alte țări, toate la un loc, aveau de-abia 390 de miliarde de barili. America a pregătit un război în Iran și Siria tocmai pentru a le putea fura acestor țări petrolul şi alte resurse naturale valoroase.

Beneficiarii acestor războaie şi invazii militare sunt CRIMINALII PERFECŢI, respectiv patroni, ofiţeri, militari, agenți ai serviciilor secrete şi civili, care prin firmele lor finanţează astfel de războaie pentru ca ulterior să intre în posesia resurselor naturale ale solului şi subsolului acelor țări şi pentru a avea acolo piaţă de desfacere pentru produsele lor.

Cetăţeanul american a fost indus în eroare, întrucât petrolul furat din Irak de către Bruce Jackson şi gaşca lui i-a fost vândut la supra-preţ pe piaţa americană, prin firmele acestor criminali.

În acest timp, aliaţii, de exemplu românii, au trimis militari, armament militar şi specialişti militari, plătiţi de poporul român, pentru a-i apăra pe evreii ruşi, pe americani, masoni şi satanişti, pentru ca aceștia din urmă să fure petrolul irakian şi să ucidă populaţia autohtonă din Irak la comanda unor generali NATO. Dar mulți dintre acești generali sunt în realitate traficanţi de droguri, carne vie şi arme sau se ocupă cu spălare de bani (vezi cazul generalului american NATO Willem Matser, condamnat în Olanda pentru spălare de bani). Acest Willem Matser vroia să investească peste 200 de milioane de dolari în Bursa de valori din România prin banca Columna a lui Ovidiu Tender, bancă ce şi-a schimbat ulterior denumirea în ARDAF – Grupul financiar Tender (la fel cum masonul Sorin Ovidiu Vântu a schimbat denumirea companiei Gelsor în Omniasig). Tender este și el mason, fost ofiţer de securitate, şi împărțea legea în România după decembrie 1989.

*****

Bruce Jackson a fost şeful Proiectului pentru Democraţii în Tranziţie (din care făcea parte şi Julie Finley), un proiect ce se ocupa de fapt cu implementarea democraţiei în ţările unde lovitura de stat a reuşit. După ce finanţează şi organizează loviturile de stat, acești masoni şi satanişti se ocupă cu implementarea democraţiei, adică îşi numesc soldaţi în instituțiile statelor respective, mai exact persoane care să:
• distrugă industriile şi economiile ţărilor respective prin privatizare, restructurare şi disponibilizări abuzive şi ilegale;
• să facă împrumuturi externe în numele ţărilor respective, dar tot ei să fie beneficiarii acestor împrumuturi externe, prin firmele lor, adică să cheltuie acei bani cum vor ei, fără să plătească nimic, fără să plătească taxe şi impozite.
Bineînțeles că populaţia autohtonă trebuie să plătească aceste credite externe (folosite de evreii ruşi și americani) prin suportarea unor scumpiri de tot felul, fiind prinsă astfel într-o formă de sclavagism mondial;
• să le dea pe nimic întreprinderi, fabrici, bogăţiile solului şi subsolului acestor țări, în numele statului şi poporului respectiv.

Bruce Jackson este și autorul renumitei declaraţii de la Vilnius din februarie 2003, prin care noile state membre NATO trebuiau să declare fidelitate necondiţionată pentru SUA, mergând pe principiul „cine nu este cu noi este împotriva noastră”. În spatele lui Bruce Jackson se află un renumit miliardar evreu, Donald Rumsfeld.

*****

 

Donald Rumsfeld (fost secretar american al Apărării), Ricardo Sanchez (fost comandant al trupelor SUA în Irak), George Tennet (fost director CIA), Steven Cambone (subsecretarul Apărării pentru Servicii Secrete), Janis L. Karpinski, (general de brigadă) – toți aceștia trebuie să răspundă pentru abuzurile comise la închisoarea Abu Ghraib din Iraq.

Centrul pentru Drepturi Constituţionale (C.D.C.), cu sediul la New York, şi Asociaţia Avocaţilor Republicani din Berlin au anunţat că împreună cu cinci cetăţeni irakieni, maltrataţi de soldaţii americani, solicită declanşarea unei anchete de către procurorii germani asupra activităţilor oficialilor americani în Irak.
Vicepreşedintele CDC, Peter Weiss, a informat că a ales colaborarea cu Germania datorită Codului Penal al Crimelor împotriva Legii Internaţionale, introdus în 2002, care oferă tribunalelor germane jurisdicţie universală în cazuri de crime de război sau crime împotriva umanităţii. Preşedintele CDC, Michael Ratner, a declarat și el că „Începând cu Donald Rumsfeld, liderii politici şi militari însărcinaţi cu misiuni în Irak trebuie anchetaţi şi condamnaţi”, şi a anunţat că cei cinci civili irakieni pe care îi reprezintă au fost victime ale abuzurilor, prin tratamente cu şocuri electrice, pedepse corporale severe, privare de hrană şi abuz sexual.

Colonelul în retragere Stuart A. Herrington a întocmit un raport în care avertiza că practicile de arest şi detenţie utilizate de un grup de elită, din care făceau parte membri ai CIA şi soldaţi americani, sunt abuzive şi ilegale din punct de vedere tehnic.

Washington Post releva faptul că oficiali din cadrul armatei americane ştiau despre abuzurile care se practicau asupra prizonierilor cu cel puţin o lună înainte să afle de actele de la închisoarea Abu Ghraib, în ianuarie 2004.

*****

Bruce Jackson a finanţat şi a participat la lovitura de stat din România din decembrie 1989, alături de agenţi CIA, membri ai unor ambasade (SUA, Marea Britanie, Franţa, Israel, Italia, Spania, Germania, Rusia şi altele) la Bucureşti. Au mai fost implicate comunitatea evreiască din România, trupele speciale ale armatei secrete sovietice – GRU (conduse de generalul Vitalie Ustroi și Vitalie Dobânda, fost şef al finanţelor în republica Moldova, cel care se ocupa de afacerile lui Sorin Ovidiu Vântu), alţi agenţi FSB-KGB, agenţi francezi din serviciile SDECE, agenţi maghiari din AVO, agenţi sirieni (cum ar fi Omar Hayssam) şi alţii.

Acelaşi scenariu a avut loc în Belarus, la Minsk, pentru înlăturarea lui Alexandr Lukasenko de la putere. După data de 20 martie 2006, au început proteste de stradă şi mitinguri împotriva lui Lukasenko, exact la o zi după alegerile prezidențiale din Belarus, când el fusese reales președinte.

Realitatea TV, patronată pe atunci de Sorin Ovidiu Vântu, relata în data de 21 martie 2006, la ştirile de la ora 20, că la mitingul de protest împotriva lui Lukasenko participau şi ambasadorii UE. Adică prin forţa străzii (și a mass-media) urmăreau să-şi pună şi în guvernul din Belarus soldaţi evrei, masoni şi satanişti, cu care să fure bogăţiile naturale ale solului şi subsolului statului Belarus, aşa cum au făcut în România, Bulgaria, Polonia, Cehoslovacia, Ucraina, Republica Moldova, Georgia şi altele.

Acesta este Uniunea Europeană în care au intrat cetăţenii României, păpușărită de niște hoţi, bandiţi şi criminali internaţionali. Uniunea Europeană doreşte ca acești bandiți să devină stăpânii României, iar noi să devenim sclavii lor.

Pentru care motiv ambasadorii UE, sau membrii altor ambasade străine acreditate în Cecenia, nu s-au dus până în anul 2009 să protesteze la Groznîi, împotriva invaziei militare ruse-sovietice în Cecenia şi să înlăture conducerea bolşevică impusă de Moscova în Cecenia?

Bruce Jackson a finanţat şi a participat și la toate loviturile de stat din Ucraina, împreună cu comunitatea evreiască condusă de Vadim Rabinovici, liderul Congresului Evreiesc din Ucraina. Jackson a participat inclusiv la finanțarea alianţelor ce au condus la așa-numitele „Revoluţii Portocalii”. Bruce Jackson a finanţat şi a participat, de asemenea, la lovitura de stat din Georgia, cu acordul Moscovei și a lui Putin.


Citiţi a patra partea a articolului.


Citiți și:

Conspiraţia internaţională în Europa de Est

Serviciile secrete, loviturile de stat şi atentatele

Ce dovezi mai vreţi pentru implicarea masoneriei în distrugerea României după 1989?

 

 

yogaesoteric
7 iulie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More