Curs de reglare hormonală prin practica yoga

Online, o dată la două săptămâni, începând cu miercuri 5 octombrie 2022, de la 18.00 ora României.

Cursul de reglare hormonală prin practica yoga se adresează tuturor persoanelor care doresc cu adevărat să obțină o stare de echilibru și armonie, atât trupească, cât și psiho-emoțională, ce va conduce ființa umană în timp la o stare de sănătate.

Reglarea hormonală survine natural atunci când  reușim să înțelegem ce se petrece cu adevărat în trupul nostru și generăm conștient, prin metode holistice, acea stare de echilibru și armonie interioară care are drept consecință sănătatea.

Vom aborda împreună o parte teoretică ce cuprinde informații medicale referitoare la sistemul endocrin corelate cu sistemul milenar tradițional yoga și tehnicile de yoga și meditație specifice pentru reglarea hormonală. Nu vor lipsi terapiile alternative precum fitoterapia, muzicoterapia, cristaloterapia, arta ocultă a îmbrățișărilor, tehnici de masaj, educația cu privire la modurile corecte de alimentație specifice ce ne vor ajuta în dobândirea echilibrului hormonal.

Cursul va fi susținut de Costică Cojocaru – instructor de yoga și Bianca Vitan – medic.

Pentru informații organizatorice vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail costica.cojocaru@gmail.com, tel. 0726260955.

Vă rugăm ca în e-mail să precizați în mod corect numele întreg, un număr de telefon și o adresă de e-mail. Vom respecta legea privind datele personale și fiecare persoană care va dori să se retragă o poate face printr-un simplu anunț pe e-mail.

 

yogaesoteric
10 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More