Curs de Yoga Tantrică Tibetană – modulul 2

Acest curs vă oferă o prezentare aprofundată a tradiției tantrice tibetane Vajrayana și a bazelor sale ezoterice (Mahasiddha Yoga), precum și o amplă inițiere practică în procedeele secrete ale celor mai importante școli și tratate ale tantrismului tibetan: MahamudraDzogchen, Bardo, Chod, Chakrasamvara, Dakini Tantra etc. Cursul cuprinde un vast ansamblu de tehnici și procedee deosebit de eficiente ale tantrismului tibetan.

În cadrul primului modul al acestui curs a fost revelată taina „stărilor intermediare” (Bardo) și integrarea lor în practica noastră spirituală ca excepționale ocazii de atingere a stărilor de extaz dumnezeiesc (samadhi) și a iluminării spirituale. A fost oferită, totodată, inițierea în procedee ezoterice de realizare spirituală și de translație conștientă în condiții existențiale superioare, dumnezeiești, procedee cuprinse în tratatul Bardo-Thodol.

Cel de al doilea modul al acestui curs vă va oferi, printre altele:

  • inițierea în anumite procedee tantrice erotice din cadrul tradiției tibetane Vajrayana – procedeele erotice ezoterice Karma-mudra, cum sunt cunoscute ele în cadrul acestei tradiții;
  • inițierea în Dakini-Tantra: revelarea unor modalități tantrice secrete de comuniune subtilă identificatoare cu anumite entități feminine superioare, sublime (Dakini-uri sau Yogini-uri) în vederea obținerii rapide, atât a desăvârșirii spirituale, cât și a unor extraordinare capacități oculte benefice – inclusiv a condiției exemplare de Shakti (femeile) și a condiției exemplare de Vira (bărbații). Această inițiere este intim corelată cu revelarea tipologiilor tantrice fundamentale (atât cele feminine, cât și cele masculine) care sunt cunoscute în Kaula Tantra.
  • inițierea în Devata-Yoga (Yoga identificării extatice – într-o manieră deosebit de eficientă și rapidă – cu diferite Ipostaze dumnezeiești);
  • inițierea în Guru-Yoga (Yoga identificării inefabile, beatifice, a conștiinței practicantului cu conștiința plenar îndumnezeită a Ghidului spiritual);
  • inițierea în anumite mantra-e secrete fundamentale de acțiune ocultă benefică și de trezire spirituală accelerată.
  • numeroase practici tantrice avansate de transformare spirituală rapidă!

Participarea la cel de al doilea modul al cursului de yoga tantrică tibetană nu este condiționată de participarea la primul modul!

***

În București, prima grupă a cursului de Yoga Tantrică Tibetană, modulul al doilea, are loc în ziua de duminică, începând cu ora 18.30 (deocamdată exclusiv online, apoi, după reluarea activităților la săli, la Sala Pipera 1). Primul curs a fost în data de 23 ianuarie 2022.

În București, grupa a doua a cursului de Yoga Tantrică Tibetană, modulul al doilea, are loc în fiecare zi de marți, începând cu ora 9.30 (deocamdată exclusiv online, apoi, după reluarea activităților la săli, la sala din str. Irina Stănescu nr. 7). Primul curs a fost în data de 15 februarie 2022.

Înscrierile se fac la Biblioteca de șivaism din str. Veseliei nr. 64, în zilele de marți, între orele 18.00-19.00 și la sala Pipera 1, în zilele de miercuri, între orele 18.00-19.00. La înscriere este necesar să se aducă o fotografie pentru legitimația de curs.

Pot participa și necursanți, doar cu recomandarea unui cursant yoga.
Se pot face înscrieri până la cursul numărul 10, inclusiv.

Pentru detalii despre cursurile din provincie, adresați-vă instructorului dvs. de yoga. Instructorii care doresc organizarea acestui curs în orașele lor sunt rugați să solicite detalii la Biblioteca de șivaism din str. Veseliei nr. 64.

Detalii și contact: +40.722.136.784 (între orele 15.00-17.00).

 

yogaesoteric
3 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More