Curs online de parapsihologie practică, săptămânal, 1 februarie – 31 mai

Cursul online de parapsihologie practică în limba engleză se desfășoară săptămânal, în perioada 1 februarie – 31 mai.

Vrei să devii stăpânul vieții tale și să trezești puterile nelimitate ale ființei tale?
Ai avut vreodată premoniții despre evenimente care s-au petrecut în viitorul tău?
Ai știut vreodată că te va suna un prieten sau ai intuit gândurile celor dragi?
Ai simțit vreodată că plutești în afara trupului sau ai devenit conștient că visezi?
Ai reușit vreodată să te vindeci doar prin focalizarea gândirii benefic orientate?
Dacă ai experimentat oricare dintre acestea, acest curs este pentru tine, deoarece ești pregătit să-ți ridici puterile pe un nou nivel!

Fenomene precum telepatia, clarviziunea, premoniții, experiențele în afara trupului, visele lucide sau vindecarea energetică sunt abilități care sunt în cea mai mare parte latente în toți oamenii.

Atât știința, cât și spiritualitatea afirmă că de obicei folosim doar 3-5% din puterile noastre înnăscute. Acest curs vă va învăța metode practice pentru a vă folosi mult mai mult potențialul. Ceea ce numim de obicei „puteri paranormale” sunt, de fapt, abilități pe care încă nu știm cum să le folosim.

Dacă vrei să-ți trezești puterile supranaturale, acest curs este pentru tine!

Fiecare lecție conține cel puțin o tehnică practică pentru trezirea unei puteri paranormale specifice.

Informații și înscrieri: https://karlskrona.natha.se/parapsychology.
Cursul este susținut de Dhumavatiananda (Georgiana Dăneț).

Consider foarte bun acest curs, atât prin conținut, cât și prin puterea ascunsă pe care o susține. Profesoara este genială, foarte informată în materie și foarte umilă. Cu un minim de practică, ai rezultate vizibile. În calitate de practicant de yoga vreau să subliniez că prin acest curs, incluzând cunoștințe și tehnici, înțelegi anumite fenomene paranormale care ți se petrec în practica yoga zilnică sau chiar din copilărie, precum și cum să le extinzi și le controlezi. Cu alte cuvinte, micile fenomene devin noi realizări și abilități. De asemenea, vreau să scot în evidență și anecdotele legate de aspecte practice care apar pe parcursul cursului, pentru mine aceasta a fost ceea ce mi-a plăcut cel mai mult, pentru că te îmbogățește foarte mult, iar tu înțelegi aspecte care înainte erau mai voalate. La un nivel foarte practic, îți mulțumim pentru posibilitatea de a viziona online cursul în următoarele șapte zile dacă nu am putut participa live la lecție.
Pep C. – Spania

 

yogaesoteric
19 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More