Curs practic de vizualizare creatoare, online, 27 septembrie – 22 noiembrie

Vă invităm la un Curs practic de vizualizare creatoare care se va desfășura online pe Zoom, în perioada 27 septembrie – 22 noiembrie 2022.

Prin intermediul vizualizării creatoare, folosindu-ne de imaginație, de capacitatea conștiinței de a opera cu imagini, avem posibilitatea de a acționa asupra realului, asupra posibilului și de a crea viitorul prin imagini noi sub forma unor sui-generis tablouri, planuri sau filme imaginare care sunt proiectate pe ecranul conștiinței.

Prin intermediul vizualizării creatoare putem să ne împlinim dorințele și aspirațiile binefăcătoare, putem să ne depășim blocajele interioare, putem să ne vindecăm, să ne trezim aspectele superioare ale conștiinței, să ne rezolvăm problemele care se află în calea integrării noastre armonioase în societate sau în ambianța macrocosmică, precum și în calea realizării de Sine.

Vizualizarea creatoare ne permite să ne alegem spontan existența cea mai bună, cea mai frumoasă și cea mai împlinitoare pe care ne-o putem imagina.

Informații și înscrieri – Cristian Dobre, tel. 0761154321.

 

yogaesoteric
18 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More