Examen de instructor de yoga în România, 29 februarie 2024

Un nou examen pentru cursanții care aspiră să devină instructori de yoga în România se va desfăşura joi, 29 februarie 2024, între orele 09:00-17:00 la sala Pipera 1 din București. La acest examen se pot înscrie cursanții care participă la grupele 4 – 35 (anii de curs de yoga 4 – 35).

Examenul

Examenul pentru a deveni instructor de yoga în România constă din:

  1. un set de întrebări din cursurile de yoga din anii 1, 2, 3 şi din broşurile cursului de yoga referitoare la procedeele „Laya Yoga” şi „Shank Prakshalana”;
  2. un set de întrebări de inteligență.

Înscrierea

Cursanții  care doresc să participe la acest examen pot trimite în perioada 15 ianuarie – 28 februarie 2024, la Bibliotecă-Fișe, două fotografii (1 foto faţă + 1 foto semiprofil), format 10/15 cm, realizate în costum de baie (două piese, femeile), în care trupul să apară în întregime şi în care să fie vizibilă data la care au fost realizate (după data de 1 decembrie 2023). Pe verso se va nota citeţ, cu majuscule: numele şi prenumele, grupa (anul) de curs de yoga și localitatea unde participă la cursul de yoga, numele instructorului de yoga, data nașterii, adresa şi numărul de telefon.

Pe plic se va nota cu majuscule „PENTRU EXAMENUL DE INSTRUCTOR DE YOGA”. Plicurile pot fi aduse inclusiv la intâlnirea instructorilor din 28 februarie 2024.

Vă mulțumim!

 

yogaesoteric
3 noiembrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More