Fă-ţi timp pentru tine să fii într-o formă mai bună

 

Noile Opţiuni la Cursurile LiveOnlineYoga

NOUA Opţiune de Cursuri LiveOnlineYoga pentru începătorii ce au pierdut startul

Îţi doreşti un trup suplu, flexibil şi o minte calmă, puternică? Fă-ţi timp pentru tine să fii în formă mai bună – Învaţă toate beneficiile practicii Yoga şi mult mai mult! Se va închide în curând accesul la clasa LiveOnlineYoga pentru începători. Poţi PARTICIPA ACUM ÎN DIRECT sâmbăta, de la 8.30 – 10.30 (ora României), la cursul LiveOnlineYoga de începători. Un link de reluare a cursurilor şi webinarurilor noastre este disponibil ca să-l explorezi în timpul tău disponibil. Te ajutăm cu bucurie să RECUPEREZI TOATE CURSURILE până la momentul actual, gradat, ca să poţi promova cu succes la cel de-al 2lea nivel de Yoga din Septembrie. Limbile disponibile: Engleză sau Română.
Înregistrează-te Acum

Înscrie-te la PRIMUL grup LiveOnlineShakti înainte de vacanţa de primăvară

Lunea, de la 18.30 – 20.30 (ora României), spune DA feminităţii tale elevate şi înscrie-te la PRIMUL grup online live de shakti pentru femei, din cadrul şcolii noastre internaţionale! Avem un avans de ani buni de experienţă de care poţi beneficia pe deplin. Yoghinele din al 2lea an de curs în sus, din şcoala noastră, sunt binevenite! Novicele domnişoare sau doamne pot testa GRATUIT DOUA intalniri ale grupului LiveOnlineShakti.
Rezervă-ţi Locul

Nivelurile de Studiu la LiveOnlineYoga

În prezent platforma noastră de cursuri cuprinde niveluri de studiu de la începători până la anii foarte avansaţi. E necesar să înţelegeţi că anumite lecţii specifice din curriculumul şcolii noastre sunt disponibile doar în formatul cursului local la sală. Recomandăm cu căldură să păstraţi legătura cu un instructor de yoga de la cursul local.
Verifică-ţi Eligibilitatea

LiveOnlineYoga – Consultaţii Online Private 1H şi Antrenament 1:1 90 Minute

Eşti o persoană care apreciază confidenţialitatea sau poate eşti timid şi preferi să discuţi în afara clasei cu instructorul de yoga sau trainerul de shakti? Consideri că ai nevoie de focalizarea 100% a instructorului tău de yoga / trainerului de shakti experimentat? Vrei să afli mai mult decât ai descoperit la cursurile de yoga pentru începători, nivel mediu sau avansat, în întâlnirile săptămânale ale grupului de shakti sau la un webinar gratuit? Sau poate doreşti să abordezi o chestiune personală? Primeşte răspunsul pe loc la întrebările tale, cu sentimentul unei abordări personalizate şi un plus de atenţie de la îndrumătorul tău cu o experienţă de 30 de ani, fiind totodată medic.
Rezervă un Curs Online
Urmăriţi rezumatul video şi relatările participanţilor de la cursul aniversar al comunităţii LiveOnlineYoga şi trimiteţi-ne un feedback.

NOUA Opţiune Drop-in la Cursurile LiveOnlineYoga

biracial-couple.jpg

Drop-in Yoga pentru începători şi foştii sau actualii cursanţi

Drop-in LiveOnlineYoga pentru începători este disponibil în formatul ÎN DIRECT până la finalul lui Aprilie şi în formatul RELUARE tot timpul anului.

Drop-in LiveOnlineYoga pentru foştii cursanţi interesaţi de sesiuni profunde de ASANAS, PRANAYAMA şi metode de relaxare yoghină este oferit în formatul ÎN DIRECT (cu excepţia lunii August) şi în formatul RELUARE tot timpul anului.

Cursanţii noştri înscrişi la modulele LiveOnlineYoga anuale, beneficiază GRATUIT de opţiunea drop-in la cerere şi conform nivelului lor de studiu.

Deşi opţiunea drop-in LiveOnlineYoga poate să aducă o nouă savoare încântătoare în viaţa voastră, doar studiul şi practica yoga în module anuale sub ghidarea unui instructor experimentat va asigura promovarea cu succes la următorul nivel superior.

Contactaţi-ne
Facebook Twitter Instagram YouTube

yogaesoteric
8 aprilie 2022

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More