Grupul de aprofundare a relației cu îngerii

Vă invităm cu bucurie și încântare să participați la întâlnirile Grupului de aprofundare a relației cu îngerii, care se desfășoară în ziua de vineri, începând cu ora 17:30, la sala din strada Irina Stănescu nr. 7, din două în două săptămâni.

În cadrul acestor întâlniri se urmărește punerea în practică, prin diferite modalități specifice, a sfaturilor pline de înțelepciune dumnezeiască pe care ni le-a transmis Ghidul nostru spiritual în cadrul aforismelor sale referitoare la îngeri.

Să luăm aminte că, fără încetare, clipă de clipă, îngerii de un anumit tip sunt disponibili și așteaptă să le cerem ajutorul, ghidarea, inspirația de care avem nevoie și sfaturile pline de înțelepciune pe care ni le pot oferi mai devreme sau mai târziu, la momentul potrivit. Tocmai de aceea, se cuvine ca adeseori să le cerem îngerilor, să le solicităm sprijinul îngerilor, să le invocăm îngerilor ghidarea de care avem nevoie. Este fundamental să ne dăm seama că numai atunci când le cerem iar și iar ajutorul, ghidarea, impulsionarea tainică de care avem nevoie, îngerii ne oferă toate acestea în strânsă legătură cu intensitatea, dar și cu constanța aspirației noastre frenetice.

Informații suplimentare la telefon 0799759665 sau e-mail mesagerdivin@yahoo.com.

 

yogaesoteric
6 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More