În atenția participanților la programele spirituale de Crăciun și Revelion

Persoanele care s-au înscris în anul 2022 fie la programul de Crăciun, fie la programul de Revelion, dar nu au participat minim 5 ore (cumulativ, la sală și online), conform anunțului de la momentul respectiv, nu vor mai putea beneficia de gratuitate la următorul eveniment de acest tip.

Cei care se află în această situație și doresc să participe anul acesta sau în anii următori la aceste evenimente vor putea participa dacă vor achita suma de 120 ron la prima înscriere pentru tipul de eveniment la care nu au realizat anul trecut minimul de ore necesar. Ulterior vor putea participa în mod gratuit.

Suma de 120 ron se va achita atunci când se depun fotografiile pentru înscriere. Fac excepție cursanții din provincie care s-au înscris deja și care vor trimite la Bibliotecă prin instructori contribuția de participare. Această regulă de participare rămâne valabilă și se va aplica și în acest an (2023), și în anii viitori.

Pentru informații suplimentare puteți trimite un e-mail pe adresa craciun.revelion17@gmail.com.

 

yogaesoteric
10 noiembrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More