În atenția participanților la Tabăra de Revelare a Sinelui – CD-ul cu metoda

În cadrul Taberei Internaționale Online de Meditație pentru Revelarea Sinelui-Esență (ATMAN) a fost oferită și exemplificată, din perspectiva supramentalului, metoda fundamentală în 14 etape de revelare a Sinelui-Esență (Atman) prin introspecție meditativă.

Cei care au participat la această tabără vor putea primi, la cerere, CD-uri audio care conțin ghidarea spirituală a acestei metode, realizată de Ghidul nostru spiritual.

Vor fi 3 variante de realizare a acestei metode, diferența constând în durata acesteia (două ore, o oră și 30 de minute, o oră). Puteți să solicitați la alegere una, două sau toate cele trei variante de CD-uri.

CD-urile pot fi solicitate la Bibliotecă-Fișe în timpul programului (luni: 12:00-18:00, marți-miercuri-joi: 12:00-19:00, vineri: 12:00-18:00), direct sau prin instructori.

Pentru fiecare dintre cele 3 CD-uri se vor oferi, de către cei care doresc să le primească, 10 CD-uri sau DVD-uri blank de calitate.

 

yogaesoteric
5 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More