Inițiere în metoda ezoterică tibetană de regenerare „Fântâna tinereții”, 24-26 martie, București

Cu susținerea Ghidului nostru spiritual vă invităm la iniţierea excepţională „Fântâna Tinereții” – metodă ezoterică tibetană practică de întinerire, regenerare şi revitalizare, în perioada 24-26 martie 2023, la București

Se adresează tuturor femeilor din cadrul școlii noastre care vor să-și mențină o stare de sănătate și de tinerețe înfloritoare.

Această metodă îşi are originile în tradiţia spirituală străveche a Tibetului, devenind ulterior celebră în Occident pentru remarcabila ei eficienţă practică (chiar și în variantele superficiale în care a fost practicată). Integrarea genială (pe care Grieg o conferă acestei metode) în cheia ocultă a Atributelor Dumnezeiești face ca ea să devină o iniţiere spirituală „de o valoare extraordinară, ce îi măreşte foarte mult eficienţa”, fiind o sui-generis „fântână a tinereții veșnice” pentru cei care o practică cu perseverenţă şi entuziasm! Totodată, la nivele avansate de practică, această metodă se transformă într-o modalitate novatoare de „branşare instantanee” şi de operare ocultă benefică cu energiile subtile sublime ale oricărui Atribut Dumnezeiesc!

Pe scurt, Ghidul spiritual descrie această metodă astfel:

Metoda ezoterică tibetană face posibilă punerea fiinţei umane într-o stare de rezonanţă ocultă cu energia subtilă sublimă a Tinereţii Dumnezeieşti, cu energia subtilă sublimă a Regenerării Dumnezeieşti, cu energia subtilă sublimă a Focului Dumnezeiesc, facilitând astfel apariţia şi menţinerea unei stări globale excelente de vitalitate şi de sănătate înfloritoare.

Practic, metoda ezoterică tibetană Fântâna Tinereții constă într-un set unitar și super-eficient de tehnici şi procedee psiho-somatice şi spirituale care trezesc, amplifică şi menţin o stare de vitalitate şi de sănătate înfloritoare, graţie declanşării unor procese extraordinare de rezonanţă profundă cu anumite Atribute Dumnezeieşti, ce generează efecte uluitoare de regenerare, de amplificare a energiei focului interior şi de amorsare a unei stări globale de tinereţe.

ÎNSCRIERI

Înscrierile se fac în perioada 14 februarie – 12 martie 2023, printr-un email la adresa fantanatineretii11@gmail.com.

Pentru înscriere sunt necesare:

  • o fotografie clară în format electronic, din față, în costum de baie, în care trupul să apară în întregime și să se vadă clar data la care a fost făcută (după data de 1 octombrie 2022). În email se vor scrie cu majuscule următoarele date: numele, prenumele (atât cel din acte, cât și cel de botez – acolo unde este cazul), anul de curs de yoga/tantra, instructorul, orașul, data nașterii, numărul de telefon, adresa de email, dacă există tapas de armonizare abdominală și cu câte zile de post este.
  • contribuția de participare: 280 lei/persoană. Pentru persoanele din aşezăminte și cazuri sociale: 230 lei/persoană;
  • analizele HIV și VDRL, realizate după 1 octombrie 2022.

Fiecare participantă va primi un amestec de plante Extaz Forte și unul pentru comuniunea cu Atributul Dumnezeiesc al Focului Dumnezeiesc.

Plata se va face cash sau în cont RO39BTRLRONCRT0397603701 deschis la Banca Transilvania Agenția Mărgeanului, Titular – Venus – Asociația pentru Elevarea Femeii.

 

ATENȚIE! Pentru depăşirea datei limită de înscriere se va percepe o contribuţie suplimentară de 50 lei. Numărul de locuri este limitat!

Pentru informații suplimentare: Venus,  0737620999, între orele 13-17.

Email: fantanatineretii@gmail.com

 

yogaesoteric
22 februarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More