Iniţierea în bija mantra focarului secret Guru Chakra

În atenţia participanţilor la Grupul de aprofundare a relaţiei Ghid spiritual – aspirant: selecția în vederea inițierii în Bija Mantra focarului secret Guru Chakra se va face prin tragere la sorţi, în data de 28 august, între orele 16:00-17:00, la Comandament Lotus (Costinești).

Conferința de prezentare din cadrul inițierii și implementarea mantra-ei vor avea loc în data de 30 august.

Exemplificare Laya Yoga cu bija mantra focarului secret Guru Chakra: în data de 1 septembrie.

Pentru legitimația de tip „Guru Chakra” este necesară o fotografie faţă tip tabără, format 10/15 cm, în costum de baie (două piese – femeile), clară şi în care trupul să apară în întregime, să se vadă data la care a fost făcută poza (să fie făcută după 15 mai 2022), şi pe spatele căreia se va nota citeţ, cu majuscule: numele, prenumele, anul de curs, oraşul, instructorul.

Această inițiere se adresează doar participanților la Grupul de aprofundare a relației Ghid spiritual – aspirant. Accesul la selecție, la conferinţă şi la iniţierea în această mantra se va face pe baza legitimaţiei „Acces Inițiere 2022”.

Vă rugăm să urmăriți anunțurile de pe site-ul misa.yoga sau de pe canalul de Telegram al taberei pentru a fi la curent în timp util cu eventualele modificări de program.

 

yogaesoteric
18 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More