Inițierea în Kalki Avatar

În cadrul Taberei Spirituale Yoghine Ezoterice de Vară 2022 se va oferi iniţierea în mantra de comuniune cu Kalki Avatar.

Pentru această iniţiere se va face o selecţie prin tragere la sorţi cu două variante de răspuns:

  • „DA admis”
  • „NU ÎNCĂ – veţi putea participa la următoarea tragere la sorţi”.

Pentru înscrierea la această iniţiere este necesară o fotografie (faţă) tip tabără, format 10/15 cm., în costum de baie (două piese – femeile), clară şi în care trupul să apară în întregime, să se vadă data la care a fost făcută poza (să fie făcută după 15 mai 2022), şi pe spatele căreia se va nota citeţ, cu majuscule: numele, prenumele, anul de curs, oraşul, instructorul, data naşterii, telefonul, codul de pe una dintre legitimaţiile pentru Transă, Indra sau Krishna, precum şi menţiunea „Pentru iniţierea în Kalki Avatar”.

Fotografiile vor putea fi predate, direct sau printr-un intermediar, la Costinești, în perioada 1-28 august 2022. Atenție! Persoanele care au tras la sorți anul trecut cu „NU ÎNCĂ”, nu este necesar să mai trimită fotografii.

Atât persoanele care vor da fotografii în acest an, cât şi persoanele care în anii anteriori au tras la sorţi biletul cu menţiunea „NU ÎNCĂ – veţi putea participa la următoarea tragere la sorţi” vor veni personal la Comandamentul Taberei în ziua de 30 august pentru tragerea la sorţi. Program Comandament în fata de 30 august: 11:00-13:00.

Conferinţa de prezentare va fi în data de 1 septembrie, iar implementarea mantrei va fi în 2 septembrie.

Accesul la conferinţă şi la iniţierea în această mantră se va face pe baza legitimaţiei „Acces Inițiere 2022” şi a legitimaţiei  „Iniţiere Kalki”.

Vă rugăm să urmăriți anunțurile de pe site-ul misa.yoga sau de pe canalul de Telegram al taberei pentru a fi la curent în timp util cu eventualele modificări de program.

 

yogaesoteric
18 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More