Inițierea în Krishna cu participare generală

În cadrul Taberei Spirituale Yoghine Ezoterice de Vară 2022 se va oferi iniţierea în Krishna cu participare generală (la care au acces toţi cei care doresc să participe și care sunt înscriși în tabără).

Pentru această iniţiere înscrierile se vor face numai personal pe data de 17 august, direct la Costineşti. Program Comandament în data de 17 august: 11:00-13:00; 16:30-18:30.

Pentru înscriere se va completa o cerere şi se va preda o fotografie tip tabără, format 10/15 cm (faţă, în costum de baie – două piese pentru fete, clară, în care trupul să apară în întregime, să se vadă data la care a fost făcută poza – să fie realizată după 15 mai 2022). Pe spatele fotografiei se va nota, citeţ şi cu majuscule, atât datele personale (numele, prenumele, anul de curs de yoga, instructorul, oraşul, data naşterii şi numărul de telefon), cât şi codul de pe legitimaţia pentru Transă sau Indra (pentru cei care au aceste legitimaţii).

Reaudierea tuturor conferinţelor din anii anteriori va avea loc în perioada 18-25 august. În 29 august se vor relua conferințele din 25 august.

Implementarea primei mantre a iniţierii în Krishna pentru cei care au participat la cel puţin prima conferinţă se va face în data de 19 august.

Accesul la conferinţe şi la iniţierea în mantra se va face pe baza legitimației „Inițiere Krishna” şi a legitimaţiei „Acces Inițiere 2022”.

Vă rugăm să urmăriți anunțurile de pe site-ul misa.yoga sau de pe canalul de Telegram al taberei pentru a fi la curent în timp util cu eventualele modificări de program.

 

yogaesoteric
18 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More