Inițierea în starea benefică de transă romantică

În cadrul Taberei Spirituale Yoghine Ezoterice de Vară 2022 se vor face înscrieri pentru iniţierea în transa benefică romantică, la care pot participa şi cei care au fost respinşi în urma selecţiilor din anii anteriori (2007-2017).

Înscrierea se va face numai personal, direct la Costineşti, în zilele de 4 și 6 august. Program Comandament: 4 august: 11:00-13:006 august: 11:00-13:00, 16:30-18.30.

Pentru înscriere:

  • se vor preda două fotografii (format 10/15 cm, 1 faţă + 1 semiprofil, în costum de baie, două piese – femeile, clare şi în care trupul să apară în întregime, să se vadă data la care au fost făcute pozele – să fie făcute după data de 15 mai 2022 – şi pe care se va nota citeţ, cu majuscule: numele, prenumele, anul de curs, oraşul, instructorul, seria şi nr. C.I./B.I., data naşterii, nr. de telefon),
  • se va completa o cerere (pe baza căreia se va face o selecţie),
  • se va achita o taxă.

Atenție! În urma înscrierii se va face o selecție și numai persoanele selectate vor putea participa la inițierea propriu-zisă.

Audierile conferinţelor sunt programate în perioada 10-17 august.

Cei care au legitimaţie de tip transă A şi nu au audiat integral conferinţele despre starea benefică de transă romantică este necesar să audieze (în perioada 10-17 august) conferinţele la care nu au prezenţă pentru a putea participa la iniţierea din data de 18 august.

Atenţie! Vor fi trei inducţii în starea de transă benefică romantică. Pentru cei care doresc să absolve acest stagiu în anul 2022, este necesară participarea la prima inducţie în starea benefică de transă, în data de 18 august, aceasta fiind o inducţie-iniţiere, iar cine nu participă la această iniţiere nu va putea participa la următoarele două inducţii (din 22 şi 28 august).

Pentru a absolvi este necesară participarea la încă o inducţie dintre celelalte două care sunt programate pe 22 august, respectiv pe 28 august (deci este necesară participarea la două inducţii din cele trei programate în cadrul taberei).

Pot participa la inducţiile în starea de transă benefică romantică care vor avea loc în cadrul Taberei Spirituale Yoghine Ezoterice de Vară 2022:

  1. Persoanele care au legitimaţie de tip transă A (legitimaţie de culoare albastră), care au audiat integral partea teoretică şi au exact 16 ştampile pe legitimaţie.
  2. Persoanele care au legitimaţii transă A, care au absolvit în anii anteriori şi au minim 19 ştampile. Aceste persoane vor veni la Comandament pentru a schimba GRATUIT legitimaţia de tip transă A în legitimaţie de tip transă B.
  3. Persoanele care au legitimaţie de tip transă B.

Reamintim că începând cu Tabăra Costineşti 2011 participarea la inducţiile în starea benefică de transă romantică pentru cei care au legitimaţie de tip transă B se face GRATUIT.

Accesul la conferinţe şi la iniţierea în starea benefică de transă romantică se va face pe baza legitimației „Inițiere Transă” şi a legitimaţiei „Acces Inițiere 2022”.

Atenție! Începând cu Tabăra Costinești 2018, audierile la Transă se realizează în alt mod față de anii anteriori și va fi o altă corespondență între conferințe și ștampile. Persoanele care nu au audiat integral conferințele sunt rugate să vină la Comandament pentru a afla când anume este necesar să vină la audieri, pentru a li se schimba legitimațiile și pentru echivalarea prezențelor anterioare.

Vă rugăm să urmăriți anunțurile de pe site-ul misa.yoga sau de pe canalul de Telegram al taberei pentru a fi la curent în timp util cu eventualele modificări de program.

 

yogaesoteric
18 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More