Inițierea în Vishnu

În cadrul Taberei Spirituale Yoghine Ezoterice de Vară 2022 se va oferi iniţierea în mantra secretă pentru comuniunea spirituală cu sfera tainică de forţă subtilă a lui Vishnu.

Accesul la această iniţiere se va face pe baza unei selecţii prealabile prin tragere la sorţi, la care vor putea participa doar persoanele care s-au înscris în tabără. Răspunsul la tragerea la sorţi este:

  1. „DA – Admis”,
  2. „NU ÎNCĂ – Vei putea să mai tragi la sorţi în anul următor”.

Pentru înscriere sunt necesare două fotografii (1 faţă + 1 semiprofil), format 10/15 cm, în costum de baie (două piese – femeile), clare, trupul să apară în întregime şi să se vadă data la care au fost realizate fotografiile (să fie realizate după data de 15 mai 2022). Pe spatele fotografiilor se notează citeţ şi cu majuscule atât datele personale (numele, prenumele, grupa de curs, oraşul, numele instructorului, data naşterii, numărul de telefon), cât şi codul de pe legitimaţia de Transă, legitimaţia Indra sau legitimaţia Kalki.

Fotografiile vor putea fi predate, direct sau printr-un intermediar, la Costinești, în perioada 1-22 august. Atenție! Persoanele care au tras la sorți anul trecut „NU ÎNCĂ” nu este necesar să mai trimită fotografii.

Tragerea la sorți va avea loc în zilele de 23 august (între orele 11:00-13:00, 17:00-18:30) și 24 august (între orele 11:00-13:00, 17:00-18:30).

Iniţierea în mantră va fi precedată de audierea a trei conferinţe speciale în zilele de 25 şi 26 august.

Iniţierea în mantra secretă de comuniune spirituală cu sfera tainică de forţă subtilă a lui Vishnu se va realiza în ziua de 26 august. Vor putea primi iniţierea în mantra lui Vishnu doar persoanele care vor audia integral toate cele trei conferinţe.

Accesul la conferinţe şi la iniţierea în această mantră se va face pe baza legitimaţiei „Acces Inițiere 2022” şi a legitimaţiei  „Iniţiere Vishnu”.

Persoanele care nu sunt la cursul de yoga, dar sunt înscrise în tabără, pot primi această iniţiere specială în condiţiile precizate mai sus. Aceste persoane vor primi în prealabil anumite explicaţii practice referitoare la tehnica yoghină de Laya Yoga.

(Informații suplimentare la Comandament.)

Vă rugăm să urmăriți anunțurile de pe site-ul misa.yoga sau de pe canalul de Telegram al taberei pentru a fi la curent în timp util cu eventualele modificări de program.

 

yogaesoteric
18 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More