Inițierile în Indra și Svarga Loka

Inițierea în Indra

Înscrierea se va face personal în ziua de 1 august, la Costinești. Program Comandament: 11:00-13:00, 17:00-18:30.

Pentru legitimația de tip „Inițiere Indra” este necesară o fotografie faţă tip tabără, format 10/15 cm., în costum de baie (două piese – femeile), clară şi în care trupul să apară în întregime, să se vadă data la care a fost făcută poza (să fie făcută după 15 mai 2022), şi pe spatele căreia se va nota citeţ, cu majuscule: numele, prenumele, anul de curs, oraşul, instructorul, data naşterii, telefonul, codul de pe una dintre legitimaţiile pentru Transă sau Krishna.

Conferinţele despre Indra sunt programate în zilele de 2 și 3 august, iar implementarea mantrei în data de 3 august.

Accesul la conferinţe şi la iniţierea în această mantra se va face pe baza legitimaţiei „Acces Inițiere 2022” şi a legitimaţiei „Iniţiere Indra”.

 

Inițierea în Svarga Loka

Înscrierea se va face personal în data de 4 august, la Costinești. Program Comandament: 11:00-13:00.

Conferinţele despre Svarga Loka sunt programate în perioada 5-10 august, iar implementarea mantrei în data de 10 august.

Pentru a putea participa la iniţierea în mantra de comuniune cu tărâmul zeilor Svarga Loka este necesar să fi primit în prealabil mantra de comuniune cu Indra.

Accesul la conferinţe şi la iniţierea în această mantra se va face pe baza legitimaţiei „Acces Inițiere 2022” şi a legitimaţiei „Iniţiere Indra”.

***

La iniţierea în Indra si Svarga Loka au acces şi persoanele care au fost la cursul de yoga, cu condiţia să dovedească acest lucru.

Atenție: Începând cu Tabăra Costinești 2018, audierile la Indra și Svarga Loka se  realizează în alt mod față de anii anteriori și este o altă corespondență între conferințe și ștampile. Persoanele care au audiat conferințele Svarga Loka în anii anteriori (în perioada 2009-2017) și au 9 ștampile, respectiv 11 ștampile pe legitimația Inițiere Indra, este necesar să vină la audierile corespunzătoare acestor ștampile, conform noii structuri de audieri, pentru a putea primi inițierea în mantra de comuniune cu Tărâmul Zeilor Svarga Loka.

Vă rugăm să urmăriți anunțurile de pe site-ul misa.yoga sau de pe canalul de Telegram al taberei pentru a fi la curent în timp util cu eventualele modificări de program.

 

yogaesoteric
18 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More