Înscrieri în Tabăra de primăvară online, 26 aprilie – 7 mai

După cum am precizat anterior, intenția conducerii școlii a fost aceea de a organiza tabăra de primăvară atât online, cât și în stațiunea Herculane, însă administrația complexului hotelier ne-a informat că în sălile Hotelului Dacia în care se desfășurau de obicei activitățile taberei, precum și în camerele în care erau cazați de fiecare dată majoritatea participanților la tabără se desfășoară actualmente lucrări majore de reparații care nu se vor putea încheia în timp util.

Prin urmare, Tabăra internațională yoghină de primăvară se va desfășura doar online în perioada 26 aprilie – 7 mai 2023. Contribuția de participare la tabăra din acest an a rămas neschimbată, fiind menținută la aceeași valoare ca și în ceilalți ani, chiar dacă toate prețurile au înregistrat creșteri considerabile.

Pentru înscriere sunt necesare

 1. Formular. Cererea de înscriere poate fi solicitată de la centrele administrative din București (Pipera, Obor, Bibliotecă) și de la instructori (pentru provincie). Atenție! Este absolut necesar să completați citeț (cu majuscule) în formular adresa de e-mail pe care doriți să primiți codul de acces în tabără și nr. de telefon.
 2. Fotografii. Pentru înscriere se vor preda două fotografii format 10/15 cm (una faţă+una semiprofil, în costum de baie, două piese pentru fete), clare, în care trupul să apară în întregime, să se vadă data la care au fost realizate fotografiile (să fie recente, realizate după data de 25 decembrie 2022). Pe verso se vor nota citeţ, cu majuscule: numeleprenumele (cei care și-au schimbat numele, prin botez etc., sunt rugați să precizeze și numele anterior), grupa de curs de yogainstructoruloraşuldata naşteriinumărul de telefon.
 3. Contribuția de participare.

Înscrieri

1.În perioada 3 – 25 aprilie, doar la Bibliotecă-Fișe (program luni: 12:00-18:00, marți-miercuri-joi: 12:00-19:00, vineri: 12:00-18:00).

Contribuția de participare pentru această perioadă este 225 ron pentru cursanți și 245 ron pentru necursanți.

Cursanții din București se vor înscrie fie personal, fie printr-o altă persoană, la Bibliotecă-Fișe.

Cursanții din provincie vor trimite prin instructori, la Bibliotecă-Fișe, ceea ce este necesar pentru înscrierea în tabără.

Procedura este valabilă doar pentru cursanții șolii de yoga din România.

Persoanele care au gratuitate la tabără vor trimite în plic sigilat cererea și fotografiile la Bibliotecă, menționând pe plic că au gratuitate.

Instructorii de yoga vor trimite, în plic sigilat, fotografiile și cererea de înscriere la Bibliotecă-Fișe (în timpul programului menționat anterior), cu mențiunea pe plic că sunt instructori.

Lectorii de ayurveda vor trimite, în plic sigilat, fotografiile, contribuția pentru tabără și cererea de înscriere, la Bibliotecă-Fișe (în timpul programului menționat anterior), cu mențiunea pe plic că sunt lectori de ayurveda.

 

2. În perioada 26 aprilie – 7 mai, atât la Bibliotecă-Fișe (zilnic, între orele 15:00-16:00), cât și în sistem online.

Contribuția de participare pentru această perioadă este 245 ron pentru cursanți și 265 ron pentru necursanți.

Pentru înscrierile online contribuția de participare va fi achitată în contul RO05 CECE B207 43RO N055 2407, deschis la CEC-Bank, Agenția Latină, către AMN, CIF 9347616, cu sediul în București, sector 2, str. Oteșani nr. 16. Contribuția de participare poate fi achitată prin orice modalitate accesibilă, prin mandat poștal, prin mandat electronic, prin virament bancar sau direct, în numerar, la ghișeele CEC-Bank, menționând la rubrica „descriere” expresia „contribuție de participare”. Contribuția de participare poate fi achitată și pentru alte persoane, cu respectarea celorlalte etape necesare pentru înscriere. Cei care optează pentru achitarea prin casieriile CEC-Bank sunt rugați să se prezinte la ghișeu cu formularul de înscriere completat, fie în format electronic, fie în format printat, pentru validarea operațiunii de depunere prin casierie.

Toți cei care se vor înscrie în sistem online pentru a participa la tabără vor mai parcurge următoarele etape pentru finalizarea înscrierii:

  1. Numele și prenumele, data naşterii, grupa de curs, localitatea în care solicitantul este înscris la curs.
  2. Formularul de înscriere completat și semnat (fotografiat sau scanat). Formularul poate fi descărcat de aici.
  3. Dovada achitării contribuției de participare, cu numele vizibil (fotografie sau scan).
  4. Două fotografii în format electronic format 10/15 cm (faţă + semiprofil, în costum de baie, două piese pentru femei), clare, în care trupul să apară în întregime, să se vadă data la care au fost realizate fotografiile (să fie recente, realizate după data de 25 decembrie 2022).
 • Fiecare persoană înscrisă va primi pe email (pe adresa de email de pe care s-a înscris) un link de acces împreună cu instrucțiunile corespunzătoare. Link-ul este personal și netransmisibil.

Atenție! Codurile de acces în tabără se vor da în ordinea înscrierii. Vă rugăm să vă înscrieți din timp!

Alte precizări

 • La această tabără au acces doar persoanele care au împlinit 18 ani.
 • Toți participanții vor primi, după încheierea taberei, materialele cadou de vacanță.

 

yogaesoteric
17 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More