Înscrieri în Tabăra Internaţională Yoghină Ezoterică de Vară 2021

Tabăra Internațională Yoghină Ezoterică de Vară se va desfășura ONLINE în perioada 1 august – 5 septembrie 2021.

Pentru înscriere sunt necesare:

  • Formular. Cererea de înscriere poate fi solicitată de la centrele administrative din București (Pipera, Obor, Bibliotecă) și de la instructori (pentru provincie).

Atenție! Este absolut necesar să completați citeț (cu majuscule) în formular adresa de e-mail pe care doriți să primiți codul de acces în tabără și numărul de telefon.

  • Foto. Pentru înscriere se vor preda două fotografii format 10/15 cm (faţă + semiprofil, în costum de baie, două piese pentru fete), clare, în care trupul să apară în întregime, să se vadă data la care au fost făcute (după data de 15 mai 2021). Pe verso se vor nota citeţ, cu majuscule, următoarele date: numele, prenumele (cei care și-au schimbat numele, prin botez etc., sunt rugați să precizeze și numele anterior), grupa de curs yoga, instructorul, oraşul, data naşterii, numărul de telefon.
  • Contribuția de participare. Detalii mai jos.

Perioada de înscriere

  • În perioada 12 – 23 iulie, la Bibliotecă Fişe.

Program Bibliotecă Fișe: luni: 12:00-17:50, marți-miercuri-joi: 12:00-19:00, vineri: 12:00-18:00.

Contribuția de participare este 675 ron pentru cursanți și 735 ron pentru necursanți.

  • În perioada 1 august – 5 septembrie, la Bibliotecă Fişe.

Program Bibliotecă Fișe, zilnic, între orele 15:00-17:00.

Contribuția de participare este 735 ron pentru cursanți și 795 ron pentru necursanți.

Există şi posibilitatea de a avea acces la activităţile taberei pentru o perioadă de 36 de ore. În acest caz, contribuţia de participare este de 100 de ron.

Cursanții din București se vor înscrie fie personal, fie printr-o altă persoană, la Bibliotecă Fișe.

Cursanții din provincie vor trimite prin instructori, în plic sigilat, la Bibliotecă Fișe, ceea ce este necesar pentru înscrierea în tabără.

Necursanții se înscriu în aceleași condiții ca și cursanții. În plus, au nevoie de o declarație din partea unui cursant al școlii noastre, care îi cunoaște.

Persoanele care au gratuitate la tabără vor trimite în plic sigilat cererea și fotografiile la Bibliotecă, menționând pe plic că au gratuitate.

Instructorii de yoga vor trimite, în plic sigilat, foto și cererea de înscriere la Bibliotecă-Fișe (în timpul programului menționat anterior), cu mențiunea pe plic că sunt instructori.

Lectorii de ayurveda vor trimite, în plic sigilat, foto, contribuția pentru tabără și cererea de înscriere, la Bibliotecă-Fișe (în timpul programului menționat anterior), cu mențiunea pe plic că sunt lectori de ayurveda.

Alte precizări

  • Procedura este valabilă doar pentru cursanții Școlii de yoga ezoterică integrală din România.
  • La această tabără au acces doar persoanele care au împlinit 18 ani.
  • Toți participanții vor primi, după încheierea taberei, materialele cadou de vacanță.
  • Cei care care din diferite motive nu au fost admiși să participe la aceste tabere în anii precedenți, nu vor putea fi acceptați nici anul acesta. Prin urmare, sunt rugați să nu depună cerere de înscriere.

 

yogaesoteric
8 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More