Înscrieri în Tabăra Spirituală Yoghină Ezoterică de Vară 2022

Tabăra Spirituală Yoghină Ezoterică de Vară se va desfășura online în perioada 1 august – 4 septembrie 2022.

Pentru înscriere sunt necesare:

 • Formular. Cererea de înscriere poate fi solicitată de la centrele administrative din București (Pipera, Obor, Bibliotecă) și de la instructori (pentru provincie) sau poate fi descărcată de aici. Atenție! Este absolut necesar să completați, citeț (cu majuscule) în formular adresa de e-mail pe care doriți să primiți codul de acces în tabără, și numărul de telefon.
 • Fotografii. Pentru înscriere se vor preda două fotografii format 10/15 cm. (faţă + semiprofil, în costum de baie, două piese pentru femei), clare, în care trupul să apară în întregime, să se vadă data la care au fost făcute fotografiile (să fie recente, după data de 15 mai 2022). Pe verso se vor nota citeţ, cu majuscule, următoarele date: numele, prenumele (cei care și-au schimbat numele, prin botez etc., sunt rugați să precizeze și numele anterior), grupa de curs yoga, instructorul, oraşul, data naşterii, numărul de telefon.
 • Contribuția de participare. (Detalii mai jos)

Perioadele de înscriere

I. În perioada 11 – 29 iulie, la Bibliotecă Fişe. Program Bibliotecă Fișe: luni: 12:00-18:00, marți-miercuri-joi: 12:00-19:00, vineri: 12:00-18:00.

Pentru persoanele care se înscriu în această perioadă, contribuția de participare este de:

– 675 ron pentru cursanți

– 735 ron pentru necursanți, care vor prezenta o confirmare scrisă din partea unui cursant al școlii.

II. În perioada 30 – 31 iulie, la Bibliotecă Fişe. Program Bibliotecă Fișe, între orele 16:00-17:00.

Pentru persoanele care se înscriu în aceasta perioadă, contribuția de participare este de:

– 675 ron pentru cursanți

– 735 ron pentru necursanți, care vor prezenta o confirmare scrisă din partea unui cursant al școlii.

Cursanții din București se vor înscrie fie personal, fie printr-o altă persoană, la Bibliotecă Fișe.

Cursanții din celelalte localitati vor trimite prin instructori, la Bibliotecă Fișe, ceea ce este necesar pentru înscrierea în tabără.

Necursanții se înscriu în aceleași condiții ca și cursanții. În plus, au nevoie de o confirmare scrisă din partea unui cursant al școlii noastre, care îi cunoaște.

Persoanele care beneficiază de gratuitate la tabără vor trimite cererea și fotografiile la Bibliotecă, menționând pe plic că beneficiază de gratuitate.

Instructorii de yoga vor trimite, în plic sigilat, fotografiile și cererea de înscriere la Bibliotecă-Fișe (în timpul programului menționat mai sus), cu mențiunea pe plic că sunt instructori.

Lectorii de ayurveda vor trimite, în plic sigilat, foto, contribuția pentru tabără și cererea de înscriere, la Bibliotecă-Fișe (în timpul programului menționat anterior), cu mențiunea pe plic că sunt lectori de ayurveda.

III. În perioada 1 august – 4 septembrie, înscrierile se vor realiza astfel:

 1. La Bibliotecă, zilnic, între orele 16:00-17:00.
 2. La Costinești, în timpul programului de la Comandament (care va fi anunțat ulterior).
 3. În sistem online.

Pentru persoanele care se înscriu în perioada 1 august – 4 septembrie 2022, la Costinești, la Bibliotecă sau online contribuția de participare este:

– 735 de lei pentru cei care sunt cursanți yoga,

– 795 de lei pentru cei care nu sunt în prezent cursanți (și vor prezenta o confirmare scrisă din partea unui cursant).

Pentru înscrierile online contribuția de participare va fi achitată în contul RO05 CECE B207 43RO N055 2407, deschis la CEC-Bank, Agenția Latină, către AMN, CIF 9347616, cu sediul în București, sector 2, str. Oteșani nr. 16. Contribuția de participare poate fi achitată prin orice modalitate accesibilă, adică prin mandat poștal sau prin mandat electronic, prin virament bancar sau la ghișeele CEC-Bank, menționând la rubrica descriere expresia „contribuție de participare”. Contribuția de participare poate fi achitată și pentru alte persoane, cu respectarea celorlalți pași necesari pentru înscriere. Persoanele care optează pentru achitarea prin casieriile CEC-Bank sunt rugate să se prezinte la ghișeu cu formularul de înscriere completat, fie în format electronic, fie în format printat, pentru validarea operațiunii de depunere prin casierie.

De asemenea, există posibilitatea de a avea acces la activitățile taberei pentru o perioadă de 36 de ore. În acest caz contribuția de participare este de 100 de lei.

Toți cei care se vor înscrie în sistem online pentru a participa la tabără vor mai parcurge următoarele etape pentru finalizarea înscrierii:

 1. Numele și prenumele, data naşterii, grupa de curs, localitatea în care solicitantul este înscris la curs. Atenție, se pot înscrie doar persoanele cu vârsta de peste 18 ani!
 2. Formularul de înscriere completat și semnat (fotografiat sau scanat). Formularul poate fi descărcat de aici.
 3. Dovada achitării contribuției de participare, cu numele vizibil (fotografie sau scan).
 4. Două fotografii în format electronic format 10/15 cm (faţă + semiprofil, în costum de baie, două piese pentru femei), clare, în care trupul să apară în întregime, să se vadă data la care au fost făcute fotografiile (să fie recente, după data de 15 mai 2022).
 • Fiecare persoană înscrisă va primi pe e-mail (pe adresa de e-mail de pe care s-a înscris) un link de acces împreună cu instrucțiunile corespunzătoare. Link-ul este personal și netransmisibil.

Alte precizări

 • Această procedură este valabilă doar pentru cursanții din România. Cursanții care participă la curs în alte țări decât România sunt rugați să urmărească anunțurile de pe site-ul Federației Atman.
 • La această tabără au acces doar persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani.
 • Programul detaliat al taberei va fi disponibil doar pe site-ul events.misatv.ro și doar persoanelor care s-au înscris în tabără.
 • Toți participanții vor primi, ca în fiecare an, materiale cadou.
 • Persoanele care au primit gratuitate la participare se pot înscrie în tabără la Bibliotecă, la Costinești sau online. Pentru înscrierea online se va folosi adresa de e-mail tabaraonline2022@gmail.com, urmând etapele care au fost precizate anterior.
 • Instructorii de yoga şi lectorii de ayurveda se pot înscrie la Bibliotecă, la Costinești sau online. Pentru înscrierea online se va folosi adresa de e-mail mountainriver7@gmail.com, urmând etapele care au fost precizate anterior.

Vă mulțumim!

 

yogaesoteric
23 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More