Înscrierile pentru Tabăra internațională de meditaţie pentru revelarea Sinelui (Atman), desfășurată între 29 decembrie – 4 ianuarie, ONLINE

Vă anunțăm că în perioada 22 – 28 decembrie se va oferi ca BONUS posibilitatea de a audia în premieră sau de a reaudia prezentările din tabăra anterioară. În felul acesta, organizatorii doresc să vină în întâmpinarea celor care aspiră să realizeze mult mai eficient, încă de la începutul taberei din acest an, metoda practică de Revelare a Sinelui, metodă ce va fi explicitată gradat anul acesta prin intermediul unor noi prezentări și aspecte inițiatice inedite. Accesul pe platforma online se va face pe baza codului primit în acest an.

Înscrieri

1. În perioada 4 – 20 decembrie, înscrierile se vor face la Bibliotecă-Fișe (program: luni: 12:00-18:00, marți-miercuri-joi: 12:00-19:00, vineri: 12:00-18:00). Pentru înscriere sunt necesare următoarele:

 • Formular. Cererea de înscriere poate fi solicitată de la Bibliotecă, de la sălile de curs Obor și Pipera și de la instructori (pentru provincie). Atenție! Este absolut necesar să completați în formular, citeț (cu majuscule), adresa de e-mail pe care doriți să primiți codul de acces în tabără și de asemenea să precizați numărul de telefon.
 • Fotografii. Pentru înscriere se vor preda două fotografii format 10/15 cm (faţă + semiprofil, în costum de baie, două piese pentru fete), clare, în care trupul să apară în întregime, să se vadă data la care au fost realizate fotografiile (după data de 6 septembrie 2023). Pe verso se vor nota citeţ, cu majuscule: numele, prenumele (cei care și-au schimbat numele, prin botez etc., sunt rugați să precizeze și numele anterior), grupa de curs yoga, instructorul, oraşul, data naşterii, numărul de telefon.
 • Contribuția de participare: 160 lei.

Cursanții din București se vor înscrie fie personal, fie printr-o altă persoană, la Bibliotecă-Fișe.

Cursanții din provincie vor trimite prin instructori, la Bibliotecă-Fișe, ceea ce este necesar pentru înscriere.

Persoanele care au gratuitate la tabără vor trimite în plic sigilat cererea și fotografiile la Bibliotecă, menționând pe plic că au gratuitate.

Instructorii de yoga au gratuitate la contribuţia de participare în această tabără şi vor trimite, în plic sigilat, fotografiile și cererea de înscriere la Bibliotecă-Fișe, cu mențiunea pe plic că sunt instructori de yoga.

Lectorii de ayurveda vor trimite la Bibliotecă-Fișe, în plic sigilat, ceea ce este necesar pentru înscrierea în tabără (fotografiile, cererea de înscriere și contribuția), cu mențiunea pe plic că sunt lectori de ayurveda.

2. În perioada 21 decembrie 2023 – 4 ianuarie 2024, înscrierile se vor face online astfel:

 • Se va trimite un e-mail la adresa tabereonline@gmail.com, care să conțină:
  • Numele și prenumele, data naşterii, grupa de curs, localitatea în care solicitantul este înscris la curs.
  • Formularul de înscriere completat și semnat (fotografiat sau scanat). Formularul va fi disponibil în curând.
  • Două fotografii în format electronic 10/15 cm (faţă + semiprofil, în costum de baie, două piese pentru femei), clare, în care trupul să apară în întregime, să se vadă data la care au fost realizate fotografiile (după data de 6 septembrie 2023).
 • Fiecare persoană va primi pe adresa de e-mail de pe care s-a înscris contul în care va achita contribuția de participare pentru tabără. După ce se achită contribuția de participare, se va trimite dovada achitării, cu numele vizibil (fotografie sau scan), la aceeași adresa de e-mail de mai sus. Fiecare persoană înscrisă va primi apoi un link de acces împreună cu instrucțiunile corespunzătoare. Link-ul este personal și netransmisibil.
 • Instructorii de yoga și lectorii de ayurveda se vor putea înscrie online folosind adresa de email mountainriver7@gmail.com, urmând pașii menționați mai sus.

Vă aşteptăm cu drag!

 

yogaesoteric
19 noiembrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More