Necesitatea angrenării urgente, entuziaste, perseverente, în acțiunile la unison care vizează evitarea războiului în România

Având în vedere că pericolul declanșării unui război în România este chiar foarte mare, vă invităm să ne angrenăm cât mai mulți, cu entuziasm, perseverență, aspirație, credință, în acțiunile spirituale la unison de pe MISA TV, atât în cele care vizează evitarea atragerii României în război, cât și în cele de manifestare a stării de revoltă benefică îndreptățită.

Nu este cazul absolut deloc să ne bazăm că vor fi alții care vor acționa în această direcție în locul nostru. Măsurile ce vizează din nou reducerea libertăților personale și despre care se discută deja în mass-media arată că este necesar ca angrenarea noastră colectivă să fie susținută și exemplară, căci nu este nimeni altcineva care să facă aceste acțiuni în locul nostru.

Vă rugăm deci pe fiecare să ne evaluăm angrenarea în diferitele activități pe care le desfășurăm zi de zi și, măcar în această perioadă, să acordăm prioritate acestor acțiuni colective, în care forța unisonului poate să fie extraordinar de mare, cu condiția să participăm perseverent cât mai mulți!

 

yogaesoteric
17 iunie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More