O invitație îmbucurătoare la webinarul Nova Stelar, 22-23 octombrie

Vă invităm cu o imensă bucurie, dar și cu entuziasm să participați cu toții la webinarul NOVA STELAR ce va fi organizat online de grupul spiritual CSG, seminar  în cadrul căruia vom aspira să trezim și să aprofundăm totodată într-o manieră gradată, plenară, comuniunea rodnică, transformatoare lăuntric, cu membrii Supremului Consiliu Galactic, dar și cu anumite civilizații extraterestre benefice  care sunt deja extrem de avansate din punct de vedere spiritual. Acest webinar este considerat de Ghidul nostru spiritual ca fiind binevenit și adecvat.

Pe parcursul acestui webinar vom realiza în premieră anumite tehnici spirituale eficiente și vor fi efectuate exemplificări spirituale, în felul lor extraordinare, ce vor avea o integrare dumnezeiască.

Vor participa cu această ocazie unii invitați speciali ce ne vor relata cum și în ce mod au avansat, pas cu pas, pe calea unei comunicări subtile, inclusiv telepatice, în felul ei extraordinare, cu frații noștri galactici mai mari care sunt ființele extraterestre benefice înzestrate cu uimitoare capacități paranormale și vom urmări să pătrundem, cu o aleasă încântare, dar și cu multă aspirație, semnele și sincronicitățile  pe care anticipăm că ni le vor oferi anumiți reprezentanți ai unor civilizații extraterestre ce sunt geniale și eminamente benefice!

Unde?

În mediul online, prin intermediul MISA SENZAȚIONAL TV,  în propriul nostru univers lăuntric ce se expansionează euforic, dar și în imensul spațiu cosmic galactic!

Când?

Pe 22 și 23 octombrie 2022, sâmbătă și duminică.

Cum?

Exprimând, toți cei care vom fi inspirați să participăm, o considerabilă aspirație spirituală, înscriindu-ne din timp pentru a participa în mod activ la acest webinar ce va conține unele surprize minunate.

Vă anunțăm cu anticipație că veți putea viziona cu această ocazie și 4 filme adecvate, care vor completa într-un mod năstrușnic acest webinar.

Detalii organizatorice

Pentru înscriere sunt necesare următoarele:

  • două fotografii format 10/15 cm. (faţă și semiprofil, în costum de baie, două piese pentru femei), clare, în care trupul să apară în întregime, să se vadă data la care au fost realizate fotografiile (să fie recente, realizate după data de 01 iunie 2022). Pe verso se vor nota citeţ, cu majuscule, următoarele date: numele, prenumele (cei care și-au modificat numele, prin botez etc., sunt rugați să precizeze și numele anterior), grupa de curs yoga, instructorul, oraşul, data naşterii, NUMĂRUL DE TELEFON și ADRESA DE E-MAIL, scrisă citeț, pentru a putea primi pe e-mail codul de acces la webinar.

Înscrierile se fac în perioada 11 septembrie – 11 octombrie 2022 la Bibliotecă (program Bibliotecă Fișe – luni: 12:00-18.00,  marți-miercuri-joi: 12:00-19:00, vineri: 12:00-18:00).

  • contribuția de participare – 110  lei pentru cursanții din Romania și €35 pentru cei din străinătate

Cursanții din București se vor înscrie fie personal, fie printr-o altă persoană, la Bibliotecă-Fișe.

Cursanții din provincie vor trimite prin instructori, în plic sigilat, la Bibliotecă-Fișe, ceea ce este necesar pentru înscrierea în tabără.

Cursanții care participă la curs în alte țări decât România pot trimite, în plic sigilat, la Bibliotecă-Fișe, printr-o altă persoană care vine/locuiește în România.

Necursanții se pot înscrie, la recomandarea unor cursanți ai școlii noastre, urmând indicațiile menționate.

Alte precizări

Programul detaliat al webinarului va fi disponibil doar pe site-ul MISA Senzațional TV și doar persoanelor care s-au înscris și beneficiază de codul de acces.

Mai multe detalii despre activitățile acestui grup pe extraterrestrialdivinehelp.com/.

Linkul de acces pe grupul de Telegram CSG: https://t.me/+LHAll8ca2cQ1ZWFk.

 

yogaesoteric
8 septembrie 2022

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More