Participarea la programul spiritual realizat ONLINE cu ocazia Crăciunului și a Revelionului

Sărbătorile de iarnă (Crăciunul 2021 şi Revelionul 2022) se vor organiza anul acesta ONLINE, pe platforma dedicată evenimentelor școlii noastre.

Persoanele care doresc să participe la aceste evenimente este necesar să se înscrie cu două fotografii (o fotografie faţă şi o fotografie semiprofil, în costum de baie, două piese pentru femei), pe care vor nota citeţ, cu majuscule, pe verso: numele şi prenumele (cei care și-au schimbat numele, prin botez etc., sunt rugați să precizeze și numele anterior), grupa de curs de yoga, oraşul şi instructorul, data naşterii, numărul de telefon, evenimentul la care doresc să participe. Atenție! Este absolut necesar să se completeze citeț (CU MAJUSCULE) și adresa de e-mail pe care doresc să primească codul de acces pentru participarea online.

Atenție! Se primesc numai fotografii format 10/15 cm., clare, în care trupul să apară în întregime şi să se vadă data la care au fost făcute (să fie realizate după data de 6 septembrie 2021).

Necursanţii vor anexa fotografiilor o declaraţie completată de către un cursant yoga care va garanta pentru buna lor integrare.

Înscrieri
  • Cursanții din București se pot înscrie în perioada 8-23 noiembrie, astfel:
    • la Bibliotecă-Fișe: luni, 12:00-17:50; marți – joi, 12:00-19:00; vineri, 12:00-18:00
    • la centrele administrative Pipera 1 și Obor în timpul programului: luni – vineri: 17:00-19:00; sâmbătă și duminică: 14:00-16:00.
  • Cursanții din provincie se pot înscrie prin instructori.

Pentru sărbătoarea Revelionului sunt admise numai persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani!

 

yogaesoteric
3 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More