Reaudierea conferințelor din cadrul inițierilor din tabăra de vară – Costinești 2022

Reaudierea conferințelor din cadrul inițierilor se va realiza în acest an doar dacă se va întruni un număr minim necesar de participanți pentru fiecare inițiere în parte. Pentru aceasta vă punem la dispoziție un formular (pe pagina costinesti2022.misa.yoga) în care vă puteți exprima opțiunea de a participa la una sau mai multe inițieri. Vă rugăm să completați online formularul până în data de 7 iulie 2022.

Precizăm că în acest an nu vor fi audiate conferințe noi în cadrul acestor inițieri, se vor reaudia doar conferințele din anii trecuți.

Program orientativ

  • Indra: 3 – 4 august
  • Svarga Loka: 5 – 11 august
  • Poliamor: 10 – 15 august
  • Starea benefică de transă romantică: 12 – 20 august – audieri, iar pentru absolvire va fi necesară participarea la două din trei inducții după data de 20 august
  • Krishna 1: 17 – 24 august
  • Vishnu: 25 – 30 august
  • Kalki Avatar: 1 – 2 septembrie

Alte precizări

Este posibil să apară modificări în calendarul acestor inițieri. Vă rugăm să urmăriți anunțurile.

Pentru fiecare inițiere în parte este necesar să se realizeze etapa de înscriere și  selecție (unde este cazul), ceea ce implică prezența în Costinești cu cel puțin o zi înainte de începerea audierilor, iar în cazul inițierii în starea benefică de transă romantică, cu 3-4 zile.

Persoanele care vor să participe la aceste audieri este necesar să fie înscrise în tabăra de vară online, să prezinte analizele HIV și VDRL (în original și realizate începând cu data de 1 martie 2022) atunci când ajung în Costinești și să achite suma de 45 ron pentru participare.

Informații ezoterice preliminare referitoare la aceste inițieri găsiți aici.

Vom reveni în curând cu detalii suplimentare referitoare la înscrieri și participarea la aceste inițieri.

 

yogaesoteric
23 iunie 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More