Tabăra de Kalachakra Tantra, 11-15 octombrie, Costinești

Vă invităm cu multă bucurie și încântare în Tabăra de Kalachakra Tantra ce se va desfășura la Costinești în perioada 11 – 15 octombrie 2023.

Înscriere

Pentru înscriere se vor preda două fotografii format 10/15 cm. (faţă și semiprofil, în costum de baie, două piese pentru femei), clare, în care trupul să apară în întregime, să se vadă data la care au fost realizate fotografiile (să fie recente, realizate după data de 01 iunie 2023). Pe verso se vor nota citeţ, cu majuscule, următoarele date: numele, prenumele (cei care și-au modificat numele, prin botez etc., sunt rugați să precizeze și numele anterior), grupa de curs de yoga, instructorul, oraşul, data naşterii, numărul de telefon.

Înscrierile se fac în perioada 12 septembrie – 05 octombrie 2023 la Bibliotecă (program Bibliotecă Fișe – luni: 12:00-18, marți-miercuri-joi: 12:00-19:00, vineri: 12:00-18:00).

Contribuția de participare este de 220 lei.

Cursanții din București se vor înscrie fie personal, fie printr-o altă persoană, la Bibliotecă-Fișe.

Cursanții din provincie vor trimite prin instructori, în plic sigilat, la Bibliotecă-Fișe, ceea ce este necesar pentru înscrierea în tabără.

Cursanții care participă la curs în alte țări decât România, pot trimite în plic sigilat la Bibliotecă-Fișe, printr-o altă persoană care vine în România, sau se pot înscrie în tabără direct la Costinești în data de 11 octombrie 2023.

 

yogaesoteric
23 mai 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More