Tabără de Kalachakra Tantra, 16-21 octombrie 2022, Costinești

Vă invităm cu multă bucurie și încântare în Tabăra de Kalachakra Tantra ce se va desfășura la Costinești în perioada 16 – 21 octombrie 2022, cu susținerea Ghidului spiritual.

Înscriere

 • Pentru înscriere se vor preda două fotografii format 10/15 cm (faţă și semiprofil, în costum de baie, două piese pentru femei), clare, în care trupul să apară în întregime, să se vadă data la care au fost realizate fotografiile (să fie recente, realizate după data de 01 iunie 2022). Pe verso se vor nota citeţ, cu majuscule, următoarele date: numele, prenumele (cei care și-au modificat numele, prin botez etc., sunt rugați să precizeze și numele anterior), grupa de curs yoga, instructorul, oraşul, data naşterii, numărul de telefon.
 • Contribuția de participare este de 140 de lei.
 • Analizele HIV şi VDRL, realizate începând cu data de 01 iunie 2022: este necesar ca analizele să aibă parafa medicului şi ştampila unităţii, iar rezultatele analizelor să fie precizate în clar. Atenție! Analizele nu se vor preda la înscriere! Analizele se vor arăta la Costinești, când se va ridica legitimația de tabără.
 • Formularul de înscriere se va completa la Costinești.

Înscrierile se fac în perioada 12 septembrie – 02 octombrie 2022 la Bibliotecă (program Bibliotecă Fișe – luni: 12:00-18, marți-miercuri-joi: 12:00-19:00, vineri: 12:00-18:00).

– Cursanții din București se vor înscrie fie personal, fie printr-o altă persoană, la Bibliotecă-Fișe.
– Cursanții din provincie vor trimite prin instructori, în plic sigilat, la Bibliotecă-Fișe, ceea ce este necesar pentru înscrierea în tabără.
– Cursanții care participă la curs în alte țări decât România, pot trimite, în plic sigilat, la Bibliotecă-Fișe, printr-o altă persoană care vine în România sau se pot înscrie în tabără direct la Costinești în data de 15 octombrie 2022.

Alte precizări

 • Cursanții care nu au absolvit grupa 8 de curs de yoga nu vor putea participa la acțiunile care presupun punerea în practică a unor inițieri speciale.
 • Cursanții care, din diferite motive obiective, nu au fost admiși să participe la aceste tabere în anii precedenți, nu vor putea fi acceptați nici anul acesta. Prin urmare, sunt rugați să nu depună anul acesta cerere de înscriere.
 • Se asigură la Costinești:
  • cazare;
  • masă (mic dejun, prânz şi cină).

În curând vom prezenta și tematica acestei tabere.
Informații suplimentare la numărul de telefon 0721 317 571 (Asellenina).

 

yogaesoteric
31 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More