Tabără de Revelare a Sinelui Dumnezeiesc Nemuritor Atman, la Costinești

Amintiți-vă că măiestria în revelarea Sinelui Suprem Nemuritor Atman poate fi atinsă și aprofundată doar prin angrenarea cu atenție sporită, perseverență și entuziasm a metodelor simple și eficiente pe care vi le-am dezvăluit în această tabără importantă. Amintiţi-vă în permanență că un gram de practică în vederea revelării Sinelui Suprem Nemuritor Atman valorează cât tone de teorie. (Profesor de yoga Gregorian Bivolaru)

Vă anunţăm cu bucurie reluarea taberelor de iarnă în vederea Revelării Sinelui Dumnezeiesc Nemuritor Atman organizate la Costineşti.

În perioada 29 decembrie 2023 – 10 ianuarie 2024, grupul de revelare a Sinelui coordonat de instructorul de yoga Uriell Monete va organiza la Costineşti, într-o ambianță de pace și liniște ce va crea o stare de tăcere propice scufundării cât mai profunde în adâncurile inimii și sufletului nostru, tabăra spirituală în vederea revelării Sinelui Dumnezeiesc Nemuritor Atman.

Module

  • Modulul 1: 29 decembrie 2023 – 4 ianuarie 2024 – modul identic la unison cu tabăra ce se va desfăşura online, tabără coordonată de instructorul de yoga Nicolae Catrina;
  • Modulul 2, de aprofundare: 4 – 10 ianuarie 2024.

Participare

Mai multe detalii referitoare la participarea în această tabără de revelare a Sinelui Dumnezeiesc Nemuritor Atman găsiți aici: https://atman.tips/costinesti2023-2024/

Relatări

Pe cei care aspiră să participe la o astfel de tabără spirituală, îi invităm să vizioneze relatările experienţelor participanţilor la tabăra anterioară de revelare a Sinelui de la Putna din vara anului 2023:

Din program

Anul acesta Ghidul nostru spiritual ne va oferi un imens şi colosal cadou spiritual: pentru prima dată în cadrul şcolii noastre de yoga, vom realiza şi experimenta împreună în data de 31 decembrie 2023 inducţia stării benefice de transă în Împărăţia Tatălui Ceresc, Dumnezeu.

Centraţi în Sinele nostru, realizând împreună exemplificările de Anul Nou, susţinuţi de un câmp spiritual de excepţie, cu intenții clare, benefice, spirituale, vom avea un vector superior de bun augur pentru un început fructuos, spiritual, dumnezeiesc integrat, la trecerea în 2024.

Vom practica zilnic metoda în 14 etape de Revelare a Sinelui Dumnezeiesc Nemuritor Atman, metodă dăruită nouă de Ghidul nostru spiritual, Grieg, pe durate din ce în ce mai mari de timp, astfel încât în ultimele zile de retragere să atingem nivele extraordinar de profunde, ce vor facilita topirea și abandonul total în Conștiința Nediferențiată, Supremă a lui Dumnezeu Tatăl.

Pentru cei care doresc să realizeze la un înalt nivel calitativ introspecţia cu metoda în 14 etape şi pentru a avea o foarte bună stare şi integrare dumnezeiască pe parcursul acestor minunate zile de retragere spirituală petrecute împreună, opțional, în fiecare dimineaţă, vom realiza la unison un program spiritual de Hatha Yoga, cu conștientizări profunde legate de practica vijnana asana.

Vor fi incluse de asemenea și tehnica Maha Mudra, tehnica Paratrăsnetului, iar înaintea fiecărei exemplificări spirituale se va administra în mod gratuit un amestec special de plante (legal) pregătit în mod atent pentru a susţine unele stări profunde şi înalte de conştiinţă, acest amestec fiind de un real folos în a ne ajuta să abordăm de pe un alt nivel, mult superior, introspecţia contemplativă.

Cei care vor participa la această tabără vor primi un cadou spiritual: un cristal încărcat de Ghidul nostru spiritual cu starea de eliberare spirituală supremă ultimă.

Cei care vor participa la ambele module vor primi şi un al doilea cristal, încărcat de Ghidul nostru spiritual cu starea de revelare deplină şi profundă a Sinelui Dumnezeiesc Nemuritor Atman.

Programul spiritual este susţinut în mod subtil de Ghidul nostru spiritual, Grieg.

Vă aşteptam alături de noi cu mult drag!

 

yogaesoteric
13 noiembrie 2023

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More