Tabăra internațională de meditație pentru revelarea Sinelui-Esență (ATMAN), 29 decembrie – 4 ianuarie, online

Tabăra internațională de meditație pentru revelarea Sinelui-Esență (ATMAN) se va desfășura în perioada 29 decembrie 2022 – 4 ianuarie 2023online.

În cadrul acestei tabere, care va beneficia de susținerea spirituală telepatică a profesorului de yoga Gregorian Bivolaru, va fi oferită și exemplificată din perspectiva supramentalului metoda fundamentală în 14 etape de revelare a Sinelui-Esență (ATMAN) prin introspecție meditativă, împreună cu alte aspecte inițiatice deosebit de importante.

Ansamblul unic de informații și aspecte practice secrete care va fi oferit în cadrul acestei tabere spirituale este menit să constituie fundamentul ezoteric al accederii directe, pe o cale extraordinar de rapidă și de eficientă (dar totodată ușor accesibilă) la realitatea esențială a Sinelui suprem și nemuritor, Atman. Astfel, așa cum vă veți putea convinge participând la această manifestare spirituală de excepție, revelarea Sinelui, deși este privită în general ca fiind un obiectiv greu de atins și rezervat doar yoghinilor foarte avansați, este pe deplin accesibilă pe baza unei ghidări și a unei impulsionări spirituale adecvate.
Revelațiile ezoterice care vor fi oferite în cadrul acestei tabere spirituale vor permite accederea, dincolo de orice explicații, descrieri sau înțelegeri intelectuale, la Realitatea fundamentală a Sinelui etern și absolut, Atman, precum și permanentizarea gradată a acestei realizări chiar în viața de zi cu zi.

Nicolae Catrina, coordonatorul Taberei de revelare a Sinelui

 

yogaesoteric
18 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More