Tabăra Internaţională de Vira Mahavira Ananda, 24 iunie – 3 iulie 2022

Cu susţinerea Ghidului nostru spiritual Grieg, Grupul Ezoteric Vira Mahavira Ananda invită toți bărbații din cadrul școlii noastre spirituale la acţiunile dinamice, transformatoare, spirituale pe care le vom realiza în Tabăra Internaţională de Vira Mahavira Ananda, în cadrul căreia vom urmări împreună, prin forţa benefică excepţională a unisonului colectiv, să ne transformăm cu toţii în adevăraţi bărbaţi Vira.

Tabăra va avea loc la Costineşti, în perioada 24 iunie – 3 iulie 2022 (va începe vineri, 24 iunie, la ora 17:15, şi se va încheia duminică, 3 iulie, la ora 13:00).

Tabăra din acest an va fi consacrată TREZIRII ȘI DINAMIZĂRII STĂRII DE EROU SPIRITUAL VIRA ÎN FIINȚELE NOASTRE. Pot participa la activităţile taberei toţi membrii Mahavira şi toţi bărbaţii din școala noastră spirituală (începând cu anul 2 de curs).

Înscriere

Înscrierile în tabără se fac online (în Visarga), pe pagina de înscriere de la adresa visarga.mahaviraananda.ro/tabara, începând din 15 iunie şi până la finalul taberei.
Pentru înscriere sunt necesare:

 1. Două fotografii în format electronic, faţă şi semiprofil, în costum de baie, clare, în care trupul să apară în întregime și să se vadă data realizării lor (după 1 februarie 2022). Fotografiile se vor încărca pe pagina de înscriere.
 2. Completarea rubricilor (nume + prenume, perioadă, iniţieri, zile de masă şi de post etc.) din pagina de înscriere.
 3. 150 lei (pentru înscrierile din perioada 15 iunie – 22 iunie, inclusiv) şi 200 lei (pentru înscrierile ulterioare, din 23 iunie şi de pe durata taberei: 24 iunie – 3 iulie). Atenţie! Contribuţia se va achita exclusiv în tabără (nu online).

Masa și cazarea sunt gratuite!

Bărbaţii care nu au posibilităţi materiale pot ajuta la acţiunile de voluntariat (autogospodărire, curăţenie, echipa de ordine) care vor fi realizate pentru buna organizare a taberei.
Bărbaţii integraţi cu activităţi de voluntariat în cadrul școlii noastre îşi vor putea echivala aceste activităţi cu acţiunile de voluntariat realizate în cadrul taberei.

Din program

 • inițierea excepțională în Ekalingatobhadra Mandala, oferită în cadrul unei întâlniri live de Nicu Catrina (marți, 28 iunie)
 • pro-gramul special de practică Mahavira realizat la unison: asana-e şi tehnici yoghine eficiente pentru trezirea şi dinamizarea stării de vira, meditaţii în spirală solară yang pentru trezirea şi dinamizarea stării de eroism spiritual în fiinţele noastre (zilnic)
 • meditaţia extraordinară în spirală yang urmată de inducţia stării de eliberare spirituală prin miracol dumnezeiesc (duminică, 3 iulie)
 • ceremonia magică de transfigurare şi adorare frenetică a eternului feminin, Maha Shakti, în ipostaze feminine alese (sâmbătă, 2 iulie)
 • ceremonia spirituală excepțională de identificare cu Ghidul spiritual – Paduka Panchaka (miercuri, 29 iunie)
 • iniţierea secretă în posturile corespunzătoare centrilor subtili de forţă* (marţi, 28 iunie)
 • Iniţierea în mantra secretă pentru trezirea lui Svayambhu Lingam* şi iniţierea în mantra specială de comuniune cu Shiva* (ambele inițieri se acordă prin tragere la sorți).
  • Trageri la sorţi (pentru ambele inițieri): vineri, 1 iulie.
  • Audierea materialelor pregătitoare și iniţierea propriu-zisă în mantra-ele corespondente: sâmbătă, 2 iulie.
 • Iniţierile excepţionale în mantra-ele secrete care vor face cu putinţă intrarea şi menţinerea în comuniune cu Marile Divinități Eroice Skanda (Mahavira)*, Hanuman* și Maruţi*, zeităţi care manifestă intens şi plenar, într-un mod exemplar, starea arhetipală a Eroului Spiritual Vira.
  • Audierea şi testul pentru iniţierea în mantra „Skanda 1”, tragerea la sorţi pentru iniţierea în mantra „Skanda 2”: luni, 27 iunie.
  • Audierea şi testul pentru iniţierea în mantra lui Hanuman: marți, 28 iunie.
  • Audierea şi testul pentru iniţierea în mantra Maruţilor: miercuri, 29 iunie.
  • Iniţierile în mantra-ele „Skanda 1”, „Skanda 2”, Hanuman şi Maruţi: sâmbătă, 2 iulie.
 • tehnici iniţiatice secrete de adorare a focului sacru – Homa (duminică, 26 iunie, luni, 27 iunie și joi, 30 iunie)
 • tehnica iniţiatică secretă de adorare a focului sacru – Homa Mantrasiddhi (vineri, 1 iulie)
 • activităţi intensive și transformatoare de voluntariat (zilnic)
 • conferinţe tematice revelatoare despre tainele stării de erou spiritual vira (24-27 iunie)
 •  exemplificări spirituale excepţionale susţinute în mod subtil-telepatic de Grieg (zilnic)

* ATENŢIE! Pentru a participa la una dintre inițierile marcate cu (*) este necesar să fii membru activ Mahavira și să realizezi integral programul de voluntariat pentru minim 5 zile de tabără (deci este necesar să începem programul de voluntariat cel târziu luni, 27 iunie, la ora 09:00).

Programul taberei se poate modifica, în funcţie de noile iniţieri sau conferinţe primite de la Ghidul spiritual!

Informații suplimentare despre tabără: 0742 035 555.

Fie ca împreună, prin forţa unisonului benefic colectiv, să ne transformăm cu toţii în adevăraţi bărbaţi VIRA!

 

yogaesoteric
20 iunie 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More