Tabăra Internațională Yoghină de Primăvară – ONLINE, în perioada 28 aprilie – 11 mai 2021

Tabăra Internațională Yoghină de Primăvară va avea loc anul acesta în perioada 28 aprilie – 11 mai. Deoarece tabăra se va desfășura doar ONLINE, participanții vor beneficia de două zile BONUS față de durata obișnuită a taberelor anterioare desfășurate la Herculane.
Vom anunța în curând detaliile organizatorice privind înscrierea, precum și informații despre programul taberei.
yogaesoteric
24 martie 2021
2 Comentarii
 1. Bartha Ödön spune

  Buna ziua
  As vrea sa ma inscriu in tabara online dar locuiesc in Franta de unde iau formularul de inscriere si unde trimit pozele daca trebuie trimise pe hartie ? Momentan sunt necursant am terminat anul 25 in Timisoara .
  Multumesc
  Bartha Ödön

  1. Kulananda spune

   Buna ziua,

   Va rugam sa luati legatura cu un fost coleg sau prieten care este la cursul de yoga si care va poate ajuta atat cu formularul cat si cu fotografiile.
   Dupa cum este mentionat in anunt:
   “Necursanții se înscriu în aceleași condiții precum cursanții. În plus, au nevoie de o declarație din partea unui cursant al școlii nostre, care îi cunoaște.”

   Daca aveti si alte intrebari, le puteti adresa direct organizatorilor, la urmatoarea adresa de e-mail: tabaraonline2021@gmail.com

   Mult succes!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More