Tabăra pentru aprofundarea relaţiei inițiatice Ghid spiritual – aspirant, 6-13 martie 2023, online

Vă invităm cu bucurie să participați la Tabăra pentru aprofundarea relaţiei inițiatice Ghid spiritual – aspirant, ce se va desfăşura în perioada luni 6 martie – luni 13 martie, ONLINE.

Această manifestare spirituală oferă un cadru adecvat pentru a aprofunda misterul relaţiei iniţiatice Ghid spiritual – aspirant, prin intermediul unui program intensiv, ce va fi susținut subtil telepatic de Ghidul nostru spiritual, Grieg, cu energie ocultă triplă.

În această tabără spirituală vor fi oferite, printre altele:

 • Conferințe importante ale Ghidului nostru spiritual;
 • Introducere inițiatică în ezoterismul tratatului tradițional Guru Gita;
 • Inițierea în anumite practici tradiționale de comuniune subtil-identificatoare cu Ghidul spiritual;
 • Revelații fundamentale referitoare la Principiul dumnezeiesc universal al Ghidării spirituale (Guru tattva);
 • Modalități de trezire spirituală accelerată din cadrul tradiției Guru Yoga;
 • Căi eficiente de dinamizare și amplificare a aspirației spirituale;
 • Modalități specifice tradiției Guru Yoga de accedere la Grația dumnezeiască eliberatoare (Shaktipata)!

Tabăra va fi susținută de Nicolae Catrina (Adinathananda) și va include integral şi programul spiritual din 12 martie.

Pentru înscriere sunt necesare:

 • Formular. Cererea de înscriere poate fi solicitată de la Bibliotecă, de la instructori (pentru provincie) sau poate fi descărcată de aici. Atenție! Este absolut necesar să completați citeț (cu MAJUSCULE) în formular adresa de e-mail pe care doriți să primiți codul de acces în tabără și numărul de telefon.
 • Fotografii. Pentru înscriere se vor preda două fotografii format 10/15 cm (faţă și semiprofil, în costum de baie, două piese pentru femei), clare, în care trupul să apară în întregime, să se vadă data la care au fost făcute (să fie recente, după data de 5 septembrie 2022). Pe verso se vor nota citeţ, cu MAJUSCULE, următoarele date: numele, prenumele (cei care și-au schimbat numele prin botez etc., sunt rugați să precizeze și numele anterior), grupa de curs de yoga, instructorul, oraşul, data naşterii, numărul de telefon.
 • Contribuția de participare: 40 ron

Perioade de înscrieri:

 • Prima perioadă: 25 februarie – 5 martie 2023
  Cei care se vor înscrie în acest interval vor primi codul de acces înainte de începerea taberei.
 • A doua perioadă: 6 martie – 10 martie 2023
  ATENȚIE! Cei care se vor înscrie începând cu data de 6 martie vor primi codul de acces în cel mai scurt timp posibil, corelat cu activitățile organizatorice.

Cursanții din București vor aduce personal sau vor trimite printr-o altă persoană la Bibliotecă-Fișe, în plic sigilat, ceea ce este necesar pentru înscrierea în tabără. (Program Bibliotecă: luni: 12:00-18:00, marți-miercuri-joi: 12:00-19:00, vineri: 12:00-18:00.)

Cursanții din provincie vor trimite prin instructori, în plic sigilat, la Bibliotecă-Fișe, ceea ce este necesar pentru înscrierea în tabără.

Informații suplimentare la telefon 0726 260 955 (persoană de contact Costică Cojocaru) sau e-mail tabara.aprofundare@gmail.com.

 

yogaesoteric
25 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More