Un text lămuritor despre eroii corporativi evrei de astăzi

Ce au în comun următoarele persoane: George Soros, Elon Musk, Jeffrey Epstein, Larry Page, Sergei Brin, Mark Zuckerberg, Larry Sanger, Jimmy Wales?

Doua elemente. Unu, sunt evrei. În al doilea rând, ei s-au condensat dintr-o ceață spirituală pentru a deveni aproape brusc nume cunoscute, oameni cu o bogăție imensă ale căror companii exercită o influență uriașă asupra societății occidentale – dar bărbați care aparent au atins aceste înălțimi extraordinare fără cerințele obișnuite de inteligență, educație, experiență sau talent nativ sau, în cea mai mare parte, judecată bună. Te-ai întrebat vreodată cum acești oameni au ajuns în liniște la o asemenea eminență, în ciuda lipsei lor de acreditări? Să vedem ce știm că este adevărat.

Jeffrey Epstein

Să începem cu Jeffrey Epstein, decedat misterios în celula în care a fost sinucis și care este poate mai reprezentativ pentru acest grup de eroi decât v-ați putea imagina. Acreditările lui Epstein constau în faptul că era psihopat, sociopat și pedofil suprasexual, cu un pic de farmec. Puţin altceva. Din toate punctele de vedere, Epstein nu a avut niciodată un loc de muncă adevărat, deoarece nu era calificat pentru niciunul.

La un moment dat, a ocupat un post didactic – pentru care nu avea nicio calificare, dar asta pare să fie lista. Cu toate acestea, a progresat de la asta la a deveni un director cvasimiliardar al uneia dintre cele mai mari scheme de înscenare sexuală din istoria lumii, plină de avioane private, conace foarte scumpe, o „insulă de pedofilie” privată în Caraibe și multe altele. Un bărbat care a avut relații cu bogații și faimoșii lumii (și în special cu regalitatea britanică), pe care i-a tratat cu comorile sale, minorii.

Cum s-a petrecut așa ceva? Epstein a propagat un mit conform căruia ar fi un administrator de investiții, acceptând clienți cu numerar disponibil de minim un miliard de dolari. A fost o poveste bună, dar nu există nicio dovadă – nicio dovadă – că Epstein a făcut vreodată tranzacții cu acțiuni. După cum a spus un expert în piață, „Este neobișnuit ca un animal atât de mare să nu lase urme de pași în zăpadă”.

Și Epstein nu a lăsat urme de pași. De fapt, nu a existat nicio sursă plauzibilă a aparentei sale averi, nicio sursă de venit care să susțină „Lolita Express”, care transporta fete minore în toată lumea pentru a prinde în capcană politicieni și membri ai familiei regale din majoritatea națiunilor occidentale, și nici să susțină cheltuielile imense ale vilelor sale și construcția insulei sale de pedofilie din Caraibe.

În mod firesc, publicul a devenit curios cu privire la sursele de finanțare ale lui Epstein și, la momentul potrivit, NYT și WSJ ne-au informat că Les Wexner (de asemenea evreu), directorul Victoria’s Secret, a fost fraudat de Epstein cu 400 sau 500 de milioane de dolari. Deci acum știm de unde provin banii lui. Jeffrey nu era doar un pedofil care conducea o uriașă întreprindere de prindere în capcană sexuală, ci și un escroc și un hoț. Interesant este faptul că Victoria’s Secret pare să nu fi fost afectată financiar de această pierdere masivă, veniturile și profiturile sale continuând în mod fericit. Și cum s-a descurcat Wexner cu această fraudă uriașă? Aparent, pur și simplu ignorând-o. Mulți oameni au intentat procese împotriva averii lui Epstein pentru a obține despăgubiri pentru daune, dar Wexner nu pare să fie unul dintre ei. Ne putem întreba în mod legitim de ce nu.

Cum se explică toate acestea?

Ca în toate exemplele pe care le vom studia, mai ușor decât vă puteți imagina. Jeffrey Epstein a avut într-adevăr o slujbă, aceea de a crea și de a gestiona cea mai amplă schemă de înscenare sexuală din istorie. El a fost recrutat pentru acest loc de muncă pentru că poseda toate calificările naturale enumerate mai sus. Persoanele care l-au recrutat au fost același grup de bancheri și industriași evrei europeni – Cabala noastră internațională de gangsteri (ICG), care l-au finanțat cu cel puțin câteva sute de milioane de dolari, o sumă infimă în comparație cu recompensele care urmau să fie aspirate de la politicienii captivi (șantajați).

Epstein a fost pur și simplu un „omul de fațadă” care îndeplinea ordinele stăpânilor săi care, ca întotdeauna, se ascund în umbră și nu pot fi conectați cu ușurință la executarea planurilor lor. Slujba a fost bine plătită. Epstein s-a bucurat de viața de miliardar și de toate accesoriile sale, de avantaje enorme pentru că a prestat un serviciu de o valoare colosală pentru stăpânii săi.

Larry Page și Sergei Brin (Google)

Povestea lor este ca un basm: doi tineri evrei, crescuți în Rusia, poluată de comunism și de o formă coruptă de democrație, roboți nepăsători ai unui stat dictatorial, au emigrat în SUA și, în doar șase săptămâni mai mult sau mai puțin, au creat o corporație colosală cu o valoare de piață de aproape 2.000 de miliarde de dolari și cu un motor de căutare care asigură 80% din toate căutările pe internet la nivel mondial. Ori evreii sunt cu adevărat poporul ales al lui Dumnezeu, ori este ceva foarte greșit în această poveste.

De fapt, Page și Brin au fost „oameni de fațadă” într-un mod similar cu Jeffrey Epstein, dar cu o influență mult mai mică asupra execuției. Tot ce este necesar să faceți este să vă gândiți. Înainte de apariția Google, erau mai multe motoare de căutare, fiecare cu algoritmi proprii și toate utile. Dar un motor de căutare conține un potențial enorm de control al informațiilor. Prin modificarea algoritmului, pot decide ce elemente sau articole apar la o căutare și care sunt trimise la coșul de gunoi. Pot controla literalmente informațiile pe care le vedeți și se pot asigura că există multe informații pe care nu le veți vedea niciodată. Pot face ca toate articolele nefavorabile despre China sau Rusia să apară pe prima pagină a unei căutări și se pot asigura că nu veți vedea niciodată informații despre atrocitățile evreiești din Palestina. Motorul de căutare are puterea de a controla aproape de unul singur informațiile disponibile pentru marea majoritate a populației. Și de aici și atracția.

Dar, de fapt, Google a fost un copil al CIA, fondat, planificat și finanțat inițial prin intermediul In-Q-tel, o creație a ICG-ului nostru evreiesc european, mereu în căutarea unui control mai mare și total al informațiilor. Eric Schmidt a fost cel mai mult la conducere încă de la început; cei doi studenți ai noștri fiind irelevanți. Din nou, tot ce este necesar să facem este să gândim. Cum ar putea doi puști să creeze un motor de căutare – în întregime pe cont propriu – care să fie atât de perfect, atât de eficient, încât să extermine practic toată concurența într-un timp scurt, mulgând în același timp miliarde de la agenții de publicitate?

Dar, de fapt, Google a fost un copil al CIA, finanțat, planificat și finanțat inițial prin In-Q-tel, o creație a ICG-ului nostru evreiesc european, în căutarea mereu pentru un control mai mare și total al informațiilor. Eric Schmidt a fost cel mai mare responsabil încă de la început; cei doi studenți ai noștri fiind irelevanți. Din nou, tot ce trebuie să facem este să ne gândim. Cum ar putea doi copii să creeze un motor de căutare – în întregime pe cont propriu – care ar fi atât de perfect, atât de eficient, încât să extermine practic orice concurență într-un timp scurt, în timp ce mulge miliarde de la agenții de publicitate.

La fel ca Jeffrey Epstein, Larry Page și Sergei Brin au fost angajați pentru o slujbă, în acest caz pentru a servi drept oameni de fațadă pentru un efort masiv (și până acum foarte reușit) de control total al informației. Ei sunt prezentați public ca fiind vedete, sunt îmbogățiți în mod gratuit, toate acestea făcând parte din planul de disimulare a scopului și intenției.

Mark Zuckerberg (Facebook)

Încă o dată, cum reușește un tânăr evreu să fure o idee de rețea de grup de la prietenii săi și, din nou, în șase săptămâni, mai mult sau mai puțin, să creeze o platformă de comunicare de top la nivel mondial? Puterea din spatele Facebook, care a propulsat-o în poziția actuală, nu a venit de la el. Ca și în cazul Google, Twitter și al altor platforme de acest tip, pentru un astfel de rezultat este nevoie de o cantitate enormă de cunoștințe, influență și finanțare, mult peste capacitatea unei singure persoane.

Ca și în cazul celorlalți, Zuckerberg este doar o figură, un „om de fațadă”, care abate atenția de la inițiatorii proiectului. I s-a oferit o slujbă cu un salariu excelent, oportunitatea de a părea foarte bogat, pentru a alimenta impresia că evreii sunt genii, dar nu a făcut nimic important. Totul a fost finanțat și regizat în spatele scenei de stăpânii săi, Zuckerberg fiind doar un simplu participant. Dar funcționează; acest personaj mic este atât de puternic promovat încât a evaluat o audiență personală cu Xi Jinping. Confucius probabil că țipă în mormânt.

Elon Musk

Dacă Google a fost un basm, Tesla Motors este o iluzie a Cenușăresei. Dacă ne uităm prin dosarul acestui om – și dăm la o parte tot fumul – Musk a trecut de la a dormi în mașină și a mânca frunze din copaci la (din nou în șase săptămâni mai mult sau mai puțin) a fi CEO al „celei mai valoroase companii auto din lume” și a trimite nave spațiale pe Lună. Cum credeți că s-a petrecut asta?

Aproape toți cei care au încercat în ultimul secol să proiecteze și să comercializeze o nouă marcă de automobile au eșuat lamentabil. Cu excepția Chinei și a Rusiei, toată lumea – mai ales inclusiv SUA și NASA – a eșuat în misiunile spațiale sau nu au avut banii necesari pentru a le face. Dar a apărut Elon Musk care poate face toate acestea și chiar mai mult. Scopul Tesla este de a vinde mai multe mașini electrice decât toți ceilalți producători la un loc și de a deveni agenția spațială americană implicită.

Nu există nicio dovadă că Musk are vreo abilitate executivă sau managerială importantă; angajații săi îl urăsc, consiliul de administrație îl disprețuiește, SEC (Comisia americană pentru valori mobiliare și burse de valori) crede că este o amenințare, iar acționarii intră în panică la prezența sa. Informațiile disponibile afirmă liber că Musk nu joacă niciun rol activ în conducerea Tesla și nici în ceea ce privește spațiul cosmic. Nu neg că omul ar putea avea anumite abilități; afirm doar că acestea nu sunt încă evidente. De ce se află el acolo, cu aparentul său cont bancar de 200 de miliarde de dolari? Ca și în cazul tuturor celorlalți, Elon Musk este un paravan, o „fațadă”, cineva angajat pentru o slujbă cu salariu mare, multă publicitate și supunere perfectă.

George Soros

Soros este unic printre subiecții acestui eseu, deoarece există o uriașă mișcare internațională pentru a-l arde pe rug ca vrăjitor. În afară de acest aspect, nimic nu îl separă de ceilalți membri ai acestui clan. Este suficient să vorbești cu Soros doar câteva minute pentru a-ți da seama că nu are cunoștințele necesare pentru a „falimenta Banca Angliei” sau pentru a comite celelalte infracțiuni financiare care i se atribuie. Încă o dată, Soros a fost angajat pentru o slujbă bine plătită, cu multă publicitate și cu o reputație total nemeritată de abilitate. Încă o dată, un om de fațadă, căruia i s-a oferit ocazia de a acumula bogăție care este apoi folosită pentru a promova agenda ICG, în primul rând prin finanțarea organizațiilor seducătoare din întreaga lume, ajutând la distrugerea națiunilor și a economiilor în conformitate cu agenda actuală.

Nu cunosc procesul de selecție pentru astfel de persoane. Poate că pur și simplu ajung în atenția persoanelor potrivite la momentul potrivit. Poate că mamele lor sunt amantele diverșilor membri ai ICG și pot oferi un avantaj nedrept pentru urmașii lor. Nu văd niciun tipar în selecție, ceea ce înseamnă că procesul este ad hoc și poate capricios, dar există totuși. Nu există o altă explicație, deoarece acești eroi actuali sunt în general mediocri în cel mai bun caz, niciunul nu prezintă o capacitate de management mai mare decât cea a unui 7-11 și niciunul nu este excepțional în vreun fel identificabil. Cu toate acestea, ei apar de nicăieri și sunt propulsați instantaneu spre celebritatea galactică, iar aceasta se petrece numai atunci când un maestru păpușar foarte bogat și experimentat trage sforile.

Autor: Larry Romanoff

Citiți și:
Oligarhia demascată
Clanul așa-zișilor «ILUMINAȚI» Rothschild. Stăpânii pe care n-o să-i întâlneşti niciodată

 

yogaesoteric
28 mai 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More