Păcatele Hollywoodului față de întreaga Umanitate

Hoolywood nu a fost niciodată un loc sfânt. Hollywood a fost inițial o fermă înființată în anul 1886, care a devenit un sat agricol în anul 1903. Doar șapte ani mai târziu, hambarele au început să fie transformate în studiouri de film, iar restul este istorie. Multă lume detestă Hollywood, iar asta pe bună dreptate. Acest loc este considerat un iad, un loc al pedofiliei, consumului de droguri, violenței domestice, propagandei distrugătoare, pe scurt, un loc în care este greu să găsești un om bun.

Să vedem ce zicea Kanye West (cântăreț, compozitor, producător muzical, creator de modă și antreprenor american) despre acest loc celebru: „Când Trump candida la președinție, iar eu l-am plăcut, absolut fiecare persoană de la Hollywood, de la fosta mea soție la soacra mea (Kardashian), până la managerul meu de atunci, așa-zișii mei prieteni/mânuitori (referire la Matrix și manipulatorii sistemului și chiar ucigașii sistemului) din jurul meu mi-au spus că dacă spun că îmi place Trump, cariera mea se va sfârși, că viața mea se va sfârși. Pur și simplu mi-au spus că voi fi ucis pentru că port șapca (cu Make America Great Again – deviza marca Trump). Cineva m-a sunat noaptea târziu și mi-a spus că oricine poartă un tricou inscripționat cu deviza: „White Lives Matter(Viețile Albilor Contează) va fi pus pe undă verde. Iar asta înseamnă că îi vor bate pe oameni fiindcă poartă acel tricou cu deviza WLM.” (Sursa).

Putem vedea clar că acest loc, că Hollywood este mai degrabă un loc al intoleranței, o zonă în care dacă nu ești cu ei, ești împotriva lor. Unde mai este libertatea de gândire?

Elijah Wood (actor american, cel mai important rol al său este Frodo Baggins, în trilogia „Stăpânul Inelelor”, regizată de Peter Jackson) a lucrat în domeniul divertismentului aproape toată viața sa. După ce a început prin a face modeling local și lucrări publicitare în Cedar Rapids, Iowa, s-a mutat la Los Angeles împreună cu familia sa pe când avea 8 ani, la mijlocul anilor 1980. La Los Angeles a lucrat la videoclipul Paulei Abdul „Forever Your Girl” și a fost apreciat în filmul din anii ’90 „Avalon”. La vârsta de 35 de ani, Elijah Wood dezvăluie pentru prima dată că Hollywood-ul se confruntă cu o epidemie de abuz sexual asupra copiilor. Într-un articol revelator despre starul din „Stăpânul inelelor” pentru The Sunday Times, Wood este citat spunând că actorii copii sunt în mod regulat „prădați” de „vipere” la Hollywood. Wood a declarat pentru The Times că: „nu a mers niciodată la petreceri unde se petreceau astfel de fapte, deoarece mama sa, Debra, l-a protejat de interacțiunea cu persoane care ar putea profita de el. Dar el a precizat: „Am fost condus pe căi întunecate pentru a realiza că aceste fapte probabil că încă se petrec”.

A fost nevoie ca Elijah Wood să denunțe presupusa epidemie de pedofilie de la Hollywood pentru ca mass-media să scoată în evidență abuzul sexual asupra copiilor în industria cinematografică.

Wood nu este primul fost copil-vedetă care, de-a lungul anilor, face această afirmație. În anul 2011, Corey Feldman (actor american, cântăreț și activist, cunoscut în rolurile din filme precum „Gremlins” (1984), „The Goonies” (1985), „Prietenie” (1986) și „Frați de Sânge” (1987)) a declarat în cadrul emisiunii „Nightline” de la ABC că a fost victima unor abuzuri sexuale din partea unor bărbați de la Hollywood. „Pot să vă spun că problema nr. 1 la Hollywood a fost, este și va fi întotdeauna pedofilia”, a spus el.

Aceasta este cea mai mare problemă pentru copii în această industrie. Este marele secret”, a mai adăugat acesta. Fostul actor pentru copii Corey Feldman atrage atenția asupra acestei probleme, revenind asupra propriului abuz suferit, afirmații pe care le-a susținut ani de zile în memoriile sale, în interviuri și în reality show-ul său. Într-un interviu acordat publicației The Hollywood Reporter, Feldman a mai declarat că toată lumea știa că el și regretatul său prieten Corey Haim au fost victime ale molestării. Se ştie ca Feldman a jucat alături de actorul Corey Haim. Cei doi au devenit cunoscuți sub denumirea de „Cei Doi Corey” și au jucat împreună în mai multe filme printre care „License to Drive” (1988) și „Dream a Little Dream”.

Întrebați pe oricine din grupul nostru de copii de la acea vreme: Ne treceau de la unul la altul”, a declarat el pentru THR. Alison Arngrim din „Little House on the Prairie” a spus într-un interviu: „Toată lumea știa că cei doi Corey erau pur și simplu pasați de la unul la altul. Ca și cum ar fi fost ceva cu care oamenii glumeau pe la studiouri”. Feldman a spus că bărbații care au abuzat de el și de Haim erau oameni cu relații extrem de bune în industrie. Acuzațiile au fost îngrozitoare: Feldman a spus că Haim a fost violat pe platou la vârsta de 11 ani.

Hollywood este cu siguranță un loc predilect pentru propagandă malefică. Iar, din păcate, cei mai afectați sunt tinerii și copiii. Această mașinărie de propagandă: filme, emisiuni TV, piese de teatru etc. – rescrie istoria și realitatea în beneficiul agendei elitelor. Orice actor conservator este de obicei doborât rapid de către „establishment”. Cei de stânga strigă despre violența rezultată din deținerea armelor, apoi produc film după film în care glorifică violența înfăptuită cu ajutorul armelor. Creștinismul este singurul grup religios care poate fi ridiculizat și marginalizat fără ca cei de la Hollywood să fie nevoiți să prezinte scuze ulterior. Albii sunt discriminați și declarați țapi ispășitori. Acum un an, au fost probleme că Mel Gibson l-a salutat pe Trump (vezi aici), Gibson fiind un actor care mereu a fost vizat de cancel-culture, pe față, unii cerând să fie „anulat”.

Regizorul Quentin Tarantino a avut o conversație cu Bill Maher (actor comic, autor, moderator TV și comentator politic și social American, licențiat în engleză și istorie la Universitatea Cornell) și a criticat Hollywood-ul pentru că, în ultima vreme, pentru ei: „Ideologia este mai importantă decât arta. Ideologia învinge arta. Ideologia învinge binele. Ideologia învinge divertismentul”.

Acesta este Hollywoodul cu ale cărui producţii copiii noştri sunt crescuţi şi formaţi.

Citiţi şi:
O activistă LGBT de top a explicat la Davos tehnica infiltrării homosexualilor în mass-media și cum a colaborat cu Hollywood pentru a introduce agenda homosexualistă și transgender în toate filmele artistice
Globaliștii de la Hollywood: ‘Nu dorim revenirea la normal! Se impune o nouă ordine socială!’

 

yogaesoteric
28 februarie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More