Ne pândesc noi pandemii? Bill Gates și șeful OMS au pus deja la cale viitorul omenirii, la Munchen

Bill Gates, fondatorul Microsoft, lansa anul trecut un avertisment surprinzător, afirmând că omenirea este necesar să se pregătească pentru alte pandemii care vor fi mult mai periculoase pentru oameni decât covid.

Miliardarul american nu este străin de astfel de avertismente, menite să zguduie guvernele cu privire la măsurile care este necesar să fie luate pentru a preveni riscurile potențial mult mai distructive ale unei viitoare pandemii.

Bill Gates și Tedros Adhanom Ghebreyesus, întâlnire de gradul zero la Munchen

O fotografie, apărută în presă dar și pe rețelele de comunicare virtuală, a stârnit îngrijorare cu privire la acest aspect. „Noile pandemii sunt sigure. Singurele întrebări sunt: când și dacă suntem mai bine pregătiți”, scrie ministrul Sănătății din Germania, Karl Lauterbach, pe Twitter.

Social democratul german i-a surprins pe Bill Gates și pe directorul OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus discutând la Conferința pentru Securitate de la Munchen.

Karl Lauterbach a sugerat că se fac pregătiri pentru o nouă pandemie. Pentru a se pregăti mai bine pentru viitoarele pandemii, Grupul celor 7 sau G7 a anunțat Pactul pentru pregătirea pentru pandemie. Inițiativa își propune să formeze oameni de știință și lucrători din domeniul sănătății din întreaga lume cu un set standard de abilități de răspuns la pandemie, creând o rețea globală care poate colabora la detectarea și controlul focarelor.

Schimbările climatice cresc amenințarea cu focare de boli infecțioase. Pe măsură ce habitatele faunei sălbatice dispar, animalele se apropie unele de celelalte și de oameni, interacționând în moduri noi care creează mai multe oportunități pentru viruși să migreze între specii, susțin specialiștii.

Citiţi şi:
Cu Bill Gates omniprezent în OMS, industria Big Tech nu numai a căpătat câteva trilioane de dolari, dar a preluat controlul asupra lumii
Conspiraționiștii au avut (din nou) dreptate: Bill Gates a condus pandemia covid la nivel mondial. O spun Politico și Die Welt

 

yogaesoteric
11 aprilie
2023

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More