WEF a declarat că „entitățile non-organice” și „algoritmii fără emoții” vor înlocui liderii și politicienii lumii până în anul 2030

Potrivit lui Yuval Noah Harari, în următorii câțiva ani (n.r. 2030) guvernele lumii vor fi înlocuite cu entități non-organice: „Ele nu respiră, nu au emoții”.

Viaţa nu va mai fi organică

Potențialul AI este mult, mult mai mare decât orice revoluție istorică – este într-adevăr o revoluție biologică”, a spus Harari susținând că până acum toată viața este organică – dar în curând nu va mai fi cazul. „Aceasta este cel puțin o idee despre formele de viață anorganice. Acesta este cel mai mare eveniment care s-a petrecut pe Pământ în peste patru miliarde de ani.”

„Biblia” religiei globale a omenirii va fi scrisă de inteligența artificială

Harari crede că o nouă religie globală va înlocui în curând toate religiile vechi și a anunțat că WEF folosește deja AI pentru a rescrie Biblia cu scopul de a elimina toate referințele la Dumnezeu și Isus.

Folosind exemplul împrumuturilor bancare care sunt procesate astăzi de algoritmi computerizaţi, Harari a explicat cum viitorul planetei implică roboți, iar computerele vor înlocui toți oamenii – un nou tip de evoluție, în opinia sa.

Este foarte practic: astăzi, când aplici la bancă pentru un împrumut, banca lasă un algoritm să-ți proiecteze soarta, iar algoritmul acesta decide: «nu, nu-i dăm un împrumut acestei doamne.» Și dacă întrebi banca de ce a fost refuzat împrumutul, angajaţii spun că nu știu; practic, algoritmul a spus nu”.

(…) Nici măcar oamenii care au proiectat algoritmul nu înțeleg decizia pe care o ia Inteligența Artificială.”

În ultimii 20 de ani, a continuat să dezvăluie Harari, cei mai deștepți oameni din lume au lucrat la „problema cum să piratezi ființele umane și să le controlezi prin ecrane, prin smartphone-uri”.

Nu mă potrivesc cu ei”, spune el. „Dacă le dau acces, ei câștigă.”

Smartphone-urile au fost create pentru monitorizarea oamenilor 24/24 ore!

Harari mai vorbește despre smartphone. Ele au fost concepute ca dispozitive de spionaj pentru a monitoriza oamenii 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, fără a fi nevoie ca agenți umani efectivi de la guvern să supravegheze oamenii.

Citiți și:
ONU numește Inteligența Artificială care va controla lumea „Fiara”. Prima misiune: eliminarea de pe internet a „conspiraționiștilor”!
De la „Turcul mecanic” la inteligența artificială. Tehnologia deformează realitatea?

 

yogaesoteric
31 iulie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More