„Dacă mă pot anula pe mine, te pot anula și pe tine”: Nigel Farage avertizează cu privire la amenințarea băncilor „woke”

Nigel Farage a lansat un avertisment dur cu privire la amenințarea băncilor „woke”, după ce a făcut public un dosar care arată că Coutts l-a eliminat pentru că nu a fost „inclusiv”.

Nigel Farage

Într-un interviu în exclusivitate pentru MailOnline, celebrul eurosceptic a avertizat că experiența sa este doar vârful icebergului.

Promițând să „lupte până la capăt” împotriva firmei deținute de Natwest, Farage a declarat că oamenii este necesar să înțeleagă că „dacă mă pot desființa pe mine, te pot desființa și pe tine.

Fostul lider al UKIP a recunoscut că s-a gândit dacă să riște „rușinea” de a recunoaște în mod deschis că a fost exclus de celebra bancă veche de trei secole.

El a dezvăluit, de asemenea, că s-a luptat pentru a obține un alt cont în Marea Britanie după ce a fost lăsat baltă de Coutts.

Dar Farage a declarat că a obținut detalii despre discuțiile secrete ale băncii cu privire la el, folosind dreptul legal de a face o „cerere de acces la date personale”.

El a subliniat că este ceva ce oricine ar putea face – dar el a aflat despre acest aspect doar datorită unui contact de afaceri.

Dosarul de 40 de pagini care a ieșit la iveală, înmânat MailOnline, arată că Coutts, care face parte din grupul NatWest din 1969, a considerat că opiniile politicianului devenit prezentator sunt „în contradicție” cu poziția sa de „organizație inclusivă.

Documentele ridică semne de întrebare cu privire la sprijinul acordat de Farage lui Donald Trump și la ieșirea Marii Britanii din Convenția Europeană a Drepturilor Omului – precum și, în mod bizar, la prietenia sa cu jucătorul de tenis Novak Djokovic.

Rishi Sunak a intervenit în această amară dispută, în timp ce a promis că va lua măsuri împotriva băncilor care anulează conturile clienților din cauza opiniilor lor politice.

Farage a declarat că experiența sa a fost „doar un simptom al unei probleme mult mai mari”, care a stârnit dezbateri doar datorită profilului său public.

Un alt exemplu este vicarul din Yorkshire, care s-a dus la banca sa și a văzut că arborase o reclamă pentru luna Gay Pride și a spus: «Hei, oameni buni, tot ceea ce vreau să fac este să vă folosesc ca bancă de credit», iar ei i-au închis contul.

Chiar și cazul miilor de afaceri din acest an cărora li s-au închis conturile pentru că plătesc în numerar, iar băncile ar prefera ca oamenii să nu folosească numerar, din nou din cauza legilor împotriva spălării banilor, a reglementărilor proaste, aplicate în mod excesiv în această țară.”

Farage a spus că a fost „eliminat” pentru că nu se „potrivea cu agenda lor privind diversitatea și incluziunea”.

El a avertizat că unele companii sunt acum „practic militanți pentru schimbări sociale.

Acum sunt în mod deschis politicieni, în tot ceea ce fac. Iar adevăratul meu mesaj pentru oameni este că, dacă mă pot anula pe mine, te pot anula și pe tine”, a spus el.

Totul începe cu anularea mea din motive politice. Au mai fost și alte persoane cărora li s-a petrecut în trecut, dar îmi fac griji că acest fapt se va extinde într-un fenomen mult mai mare și că vom ajunge aproape ca în China, cu un sistem de credit social, în care dacă nu ai opinii acceptabile, nu poți participa la viața comunității.

Citiți și:
Gheorghe Piperea: În timp ce Silicon Valley Bank se ducea accelerat în cap, CEO-ul băncii se ocupa intens cu programe și propagandă elgebetechiu
Șeful FMI spune că moneda digitală a Băncii Centrale ar fi necesar să fie folosită alături de sistemul de credit social pentru a controla ceea ce oamenii pot sau nu cumpăra

 

yogaesoteric
8 septembrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More