Coincidență uluitoare în Toscana: cutremur după un mesaj de alertă IT

Cineva a apăsat butonul din greșeală ori au vrut să arate că exercițiile de testare sunt urmate de evenimente adevărate. Cam așa a fost și cu Exercițiul 201 (Event 201) privitor la covid. Credeți în coincidențe de felul acesta?

Florența, 28 iunie 2023 ‒Senzațional în Toscana. După mesajul de alertă IT, un cutremur s-a resimțit în provinciile Florența și Siena.

Cutremurul a fost înregistrat la ora 12:19 p.m., adică la 19 minute după ce mesajul de alertă IT a ajuns pe toate telefoanele mobile din Toscana. Notificarea a fost un test al Departamentului de Protecție Civilă pentru urgențe grave.

Cutremurul, cu magnitudinea 3,7, a fost înregistrat cu epicentrul la 4 km nord-est de Poggibonsi (Siena).

Cutremurul a fost resimțit în mod distinct în municipalitățile Barberino Val d’Elsa, Poggibonsi și Colle Val d’Elsa. Verificările inițiale nu au indicat pagube, dar a existat multă teamă. Mai ales după mesajul național de alertă publică.

Citiți și:
Un fost ministru de Finanțe a găsit „sursa” seismelor din Gorj. Eugen Teodorovici: „România are tehnologia de a anticipa cutremurele cu până la 3 zile!”
Cutremurele de pământ pot fi declanșate de sunete/unde acustice puternice care se transmit prin sol și îl fluidizează…
Harpiile lui Erdogan

 

yogaesoteric
9 septembrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More