Gheorghe Piperea: „Aștept momentul în care statul va executa silit, fără judecată, presa”

Cei mai conformiști și supuși ziariști din presa scrisă se plâng zilele astea că le sunt afectate libertatea de opinie și dreptul la muncă. Se laudă că le-au zis ei patronilor „elvețieni” că ei dau doar faptele așa cum sunt. Se țin tare pe poziții. Aparent. Și ne cerșesc atenția și susținerea.

Ei bine, eu nu cumpăr asta. Pentru că îmi amintesc. Pentru că nu pot uita că acești ziariști au contribuit masiv la crearea etichetelor de conspiraționist, deviaționist, negaționist, terorist, rusofil, putinist etc. de care „beneficiez” din plin și eu.

Ce bine ar fi fost dacă acești ziariști ar fi militat și pentru libertatea de opinie și dreptul la muncă al celor care nu au cumpărat narațiunea plandemică sau cea războinică.

Ce bine ar fi dacă măcar azi ar da faptele așa cum sunt, fără cenzură, shadowbanning și ascunderea adevărului științific despre inutilitatea și nocivitatea „luptei” cu plandemia, cu schimbările climaterice, cu suspecții de serviciu etc.

Ce bine ar fi dacă nu ar mai pune etichete false și nemeritate, dacă nu ar mai gândi în clișee, dacă nu și-ar mai face tatuaje în sfera conștiinței, dacă nu ar mai pune propriile prejudecăți sau scenariile patronilor în textele și opiniile lor și dacă ar urmări să afle și opinia/apărarea celuilalt, pe care l-au preschimbat în dușman și pârât (treaba se numește „audiatur et altera pars”).

Aștept momentul în care statul va executa silit, fără judecată, presa care acum se declară liberă și adeptă a faptelor, deși în plandemie zisa presă a luat bani mulți pentru a spune cu ștaif și emoționalitate minciuna „nobilă” a plandemiei și pentru a denatura criminal faptele. Vă mai amintiți? „Azi au decedat n români și 99,9999% dintre ei erau nevaccinați”.

Azi, cică, ziariștii și-au luat „libertatea” de a spune doar faptele – avem și azi mii de cazuri de răceală botezată covid, dar nu mai arată nimeni morți și internați la ATI. Iar asta este o încălcare a odiosului contract pentru minciuna „nobilă” făcut de presă cu ignobilul Șică Orban, deci urmează executarea silită sumară.

Autor: Av. Gheorghe Piperea

Citiți și:
(Ne)libertatea de opinie (I)
Libertatea de expresie va fi considerată în noua ordine neomarxistă occidentală ca un pericol pentru corpul social

 

yogaesoteric
25 noiembrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More