Donald Trump: Voi câștiga alegerile „pentru a treia oară”. „Aceasta este ultima noastră șansă de a salva America”

Aflat în campanie în Iowa, Donald Trump a declarat că va „câștiga pentru a treia oară” alegerile prezidențiale din noiembrie împotriva lui Joe Biden, cel mai „rău” președinte al Statelor Unite, care a adus o țară „în declin” și în pragul „celui de-al treilea război mondial”.

La trei ani de la „insurecția” de la Capitoliu, fostul președinte a avut două adunări în Iowa, care organizează pe 15 ianuarie adunările electorale și lansează astfel alegerile primare republicane din 2024.

Donald Trump i-a asigurat pe alegători că va „câștiga pentru a treia oară” alegerile prezidențiale din noiembrie.

Ales în noiembrie 2016, liderul republican consideră că victoria în alegerile din 2020 i-a fost furată prin fraudă de democratul Joe Biden, în vârstă de 81 de ani.

Calificându-l pe Joe Biden drept cel mai „rău” președinte din istoria Statelor Unite, Donald Trump a deplâns faptul că prima putere mondială este „în declin”.

El a avertizat că țara sa riscă un „al treilea război mondial” și „depresiunea” din anii 1930 dacă Biden este reales, spunându-le susținătorilor MAGA („Make America Great Again”): „Aceasta este ultima noastră șansă de a salva America”.

Citiți și:
Soros e „îngrijorat” că Donald Trump va câștiga alegerile din 2024 și va „pune în pericol” globalismul
Robert Kennedy: candidatura care scutură SUA

 

yogaesoteric
14 ianuarie 2024

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More