Noi iniţieri excepţionale în METODA EZOTERICĂ TIBETANĂ – metodă practică de întinerire, regenerare şi revitalizare


– Pentru bărbaţi –


Noi tabere spirituale de iniţiere în METODA EZOTERICĂ TIBETANĂ vor avea loc după cum urmează:

● La ŞIRNEA, în weekendul 16 – 17 noiembrie 2019, la casa yoghină de vacanţă „Soarele Răsare”.
Telefon de contact: 0734 956 311.

● La BUCUREȘTI, în weekendul 30 noiembrie – 1 decembrie, la Hotelul Caro (sala Iorga).
Înscrierile se fac în perioada 11-28 noiembrie, prin completarea online a unui formular. Sunt necesare două fotografii tip tabără recente, în format electronic.
Telefon de contact: 0747 342 461.

Numărul de locuri este limitat!

Metoda Ezoterică Tibetană este o iniţiere nouă, excepţională, ce se adresează în special aspiranţilor la starea de VIRA. Ea îşi are originile în tradiţia spirituală străveche a Tibetului, devenind ulterior celebră în Occident pentru remarcabila ei eficienţă practică (chiar și în variantele superficiale în care a fost practicată). Integrarea genială în cheia ocultă a Atributelor Dumnezeiești, face ca Metoda Ezoterică Tibetană să devină o iniţiere spirituală de o valoare extraordinară, ce îi măreşte foarte mult eficienţa, fiind o sui-generis „fântână a tinereții veșnice” pentru cel care o practică cu perseverenţă şi entuziasm! Totodată, la niveluri avansate de practică, această metodă se transformă într-o modalitate novatoare de branşare instantanee şi de operare ocultă benefică cu energiile subtile sublime ale oricărui Atribut Dumnezeiesc!

Pe scurt, Ghidul nostru spiritual descrie această metodă astfel: „Metoda Ezoterică Tibetană face posibilă punerea fiinţei umane într-o stare de rezonanţă ocultă cu energia subtilă sublimă a Tinereţii Dumnezeieşti, cu energia subtilă sublimă a Regenerării Dumnezeieşti, cu energia subtilă sublimă a Focului Dumnezeiesc, cu energia subtilă sublimă a Sănătății Dumnezeieşti, facilitând astfel apariţia şi menţinerea unei stări globale excelente de vitalitate şi de sănătate înfloritoare.”

Practic, Metoda Ezoterică Tibetană constă într-un set unitar și super-eficient de tehnici şi procedee psiho-somatice şi spirituale care trezesc, amplifică şi menţin o stare de vitalitate şi de sănătate înfloritoare, graţie declanşării unor procese extraordinare de rezonanţă profundă cu anumite Atribute Dumnezeieşti, ce generează efecte uluitoare de regenerare, de amplificare a energiei focului interior şi de amorsare a unei stări globale de tinereţe.

Tabăra va include prezentarea propriu-zisă a metodei (conferinţele sunt susţinute de către profesor de yoga Gregorian Bivolaru) și realizarea ei practică, de două ori integral. Suplimentar, vor fi realizate exemplificări spirituale specifice, pentru a amplifica efectele extraordinare ale metodei.

 

yogaesoteric
19 octombrie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More